- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #1.321
Kızlar son adet tarihimiz mi kese görünme zamanı hesaplanıyor yoksa yumurtlama gunu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal kuzum, 6.hafta için bile bazen erken diyorlar bence haftaya görürsünüzKızlar bugün 5+6 kalp atışı duyulmadı normal mi haftaya tekrar gelmemi söyledi sat 28 eylül
İnşallahh canım ya salı günü açık kahve lekelnme olmuştu dr gittiğimde kese altında kanama var diye progestan verdiler bugün gittiğim dr kanama görmüyorum diyor bilemedim her doktor farklı şeyler söylüyorNormal kuzum, 6.hafta için bile bazen erken diyorlar bence haftaya görürsünüz![]()
Bu aralar sistemsel sıkıntı olduğunu söylüyolar umarım uygun bir rakama ekletebilirsin doğumuEkleniyor sanırım daha sigorta şirketi dönüş yapmadı ama ekleteceğim
5+2 de 0.67 cm normal sanırım içinde yolkta vardı o benı kese kucukluguyle ılgılı endıselendırdı bakalım haftaya cagırdı kalp için insallah goruruz de rahatlarımMerhaba bende 5 haftada kontrole gittim kese gorundu 0.71 cm normal mi sizce doktor 10 gün sonra gel bebekle kalp atisini duyalim dedi
Genelde kese görünecek noktaya gelince çağırıyor doktorlar oda vajinal ultrason için beta hcg nin 1500 üstü, karından bakmak için de 3000 i geçmesi gerek diye biliyorum. Pazartesi çıkacak sonucunuza göre karar verin benceHerkese merhabalar, 8 Ekim son adet tarihim en son 7 kasımda beta hcg verdim ama sonuç pzt çıkacak o yüzden 5 Ekim sonucu var elimde o da 126. Aylar önce bir kaybım olmuştu sizce doktora ne zaman gitmeliyim? Pazartesi Salı falan gitmek istiyorum ama kese görünmeyecek muhtemelen, daha geç gidersem de daha önce kaybım var diye korkuyorum belki ilaç vs verir diye
Beta hcg ye göre bence canım çünkü herkesin süreci aynı ilerlemiyor değeri de aynı hızla artmıyor esas aldıkları beta hcgKızlar son adet tarihimiz mi kese görünme zamanı hesaplanıyor yoksa yumurtlama gunu mu?
Teşekkür ederim kendimi tutmaya çalışacağım o zamanGenelde kese görünecek noktaya gelince çağırıyor doktorlar oda vajinal ultrason için beta hcg nin 1500 üstü, karından bakmak için de 3000 i geçmesi gerek diye biliyorum. Pazartesi çıkacak sonucunuza göre karar verin bence![]()
Merhaba,ben bugün diyetisyene başladım iştah korkusundanilk gebeliğimde 25 ikinci gebeliğimde (10. haftada kaybettim) 1 ayda 5 kg almıştım
bu sefer daha kontrollü gideyim istiyorum zaten normalde olduğumdan yüksek bir kiloda hamile kaldım bu sefer, bari iştah açılmasa bari diye dua ede ede bi haldeyim ama kaçış yok hormonlar işte ya olduğu kadar
![]()
Anladım canım olmadi onu takip edeyimBeta hcg ye göre bence canım çünkü herkesin süreci aynı ilerlemiyor değeri de aynı hızla artmıyor esas aldıkları beta hcg
Beni devlet hastanesinde en iten şey servise felan eşimizin girememesi. Ve kızlar en önemlisi yenidoğan yogunbakımı olması buna dikkat edelim..Ya kızlar çok erken biliyorum ama doğum konusunda ne düşünüyorsunuz? Vajinal doğum mu yoksa sezeryan doğum mu planlıyorsunuz? Özel hastanede mi yoksa devlet hastanesinde mi doğum yapacaksınız? Çok erken olmasına rağmen ben biraz korkuyorum da![]()
Aslında şimdiye kadar bende hep özel hastane diye planlıyordum ama doğum fiyatlarını görünce bi acaba dedim 100bin altında hastane yok fiyatlar çok uçmuşBeni devlet hastanesinde en iten şey servise felan eşimizin girememesi. Ve kızlar en önemlisi yenidoğan yogunbakımı olması buna dikkat edelim..
Ben iki doğumu da gördüm bence ikisi de birbirinden zorkısmet zaman neler gösterir vajinal önceliğim ama olmazsa illa da vajinal dogurcam diye bir takıntım yok akışa bıraktım belki zMan ilerledikçe zaten bebek karar verecek buna:)
Kesinlikle şartMerhaba,
Diyetisyeniniz online mı acaba?
Diyetisyen desteği şart mı sizce?
Benim de iştahım çok açıldı :) 5w+3 üm ama 3 ay gibi göbeğim![]()
Tss yaptırırsan canım genelde istediğin hastaneye daha makul fiyatlarda gidebiliyorsun istanbuldamısın ?Aslında şimdiye kadar bende hep özel hastane diye planlıyordum ama doğum fiyatlarını görünce bi acaba dedim 100bin altında hastane yok fiyatlar çok uçmuş
Tss için geç kalmadık mı yaTss yaptırırsan canım genelde istediğin hastaneye daha makul fiyatlarda gidebiliyorsun istanbuldamısın ?
Bazı sigortalar gitmeye istediğiniz hastaneye bağlı tabi hamile kaldıktan sonrada yapıyor şehir hastane hangisiyse ona göre yapılıyor araştırmanı tavsiye ederimTss için geç kalmadık mı yagebelikten bilmem ne kadar zaman once yapılmali diyorlar