- 20 Ağustos 2025
- 12
- 8
- 1
- 23
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #1.361
Hcg 612 çıktı henüz doktora gidemedim tahmini kaç haftalıktır ? Bilgisi olan var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah cikmaz sağlıkla alırsınız kucağınıza..Benim lekelenmeler ile başlamıştı sizin de kürtaj öncesi öyle olmuş muydu,kurtaj sürecinden sonra ne kadar sürede hamile kaldınızGeçmiş olsun canım şükür şuan 6 haftalık hamileyim tabi tedirginlikle takip ediyorum süreci inşallah bir sıkıntı çıkmaz sen nasılsın
Merhaba sanırım bende 4 haftalığım ama emin olamıyorum çünkü henüz doktor randevuma gidemedim bende de aynı belirtiler var sadece burnum kanamıyor. Bende her an regl olacakmışım gibi hissediyorum. Çok garip bir durumŞu an 4 haftalık. Ben reglime 6 gün varken baş dönmesiyle şüphelendim hala daha başım ara ara dönüyor yer altımdan kayıyor gibi oluyor. Bir de çoğu kişide olmuyormuş sanırım ama sabahları çok az burnum kanıyor. Bu gün belimde karnımda tam bir regl ağrısı var. Kendi kendime sürekli ay bir şey mi oldu ay noluyor diye diye geziyorum ahhshshs
Hayırlı olsun, aramıza hoşgeldiniz o zamanUzun zamandır beklediğim bişeydi. Sanırım bende anne oluyorum ama hala inanmak çok zor geliyor iki gündür testlerim başucumda bakıp bakıp duruyorum saçma güzel bir hismiş.![]()
Hayırlı olsun, aramıza hoşgeldiniz o zamanson adet tarihiniz neydi? Ona göre haftayı hesaplayabilirsiniz :)
Ben minyon ve yiyip yiyip kilo almayan birisiyim. İlk hamileliğimde 18 kilo aldım ama bebek 2750 felan doğduYa biz türk kadınları olarak bence kilo almaya iştaha meyilliyizinş 5 kilo max 10 kilo alıp sağlıklı hayırlı bi şekilde doğumumuzu yaparız
![]()
Şu an tam 5+0’dasınız o zaman :) değeriniz 3000’i geçince keseyi görmeye gidebilirsiniz:)5 Ekim de oldum 4 haftalık oluyor galiba ilk hamileliğim ve hiç beklemediğim bir anda olunca afalladım biraz :)
Hayır benim direk kalbi durdu hiç kanamam olmadı hatta sonrasında kanama başlasın diye ilaç verdiler ona rağmen kanamam olmadı. 4 ay sonra ama zaten bi süre o psikolojiden çıkamadığım için düşünmemiştim çocukİnşallah cikmaz sağlıkla alırsınız kucağınıza..Benim lekelenmeler ile başlamıştı sizin de kürtaj öncesi öyle olmuş muydu,kurtaj sürecinden sonra ne kadar sürede hamile kaldınız
Şu an tam 5+0’dasınız o zaman :) değeriniz 3000’i geçince keseyi görmeye gidebilirsiniz:)
yok canım 2. olacakAşkım senin ilk bebeğin galiba bebeğin kilosu yüksek olursa normal doğum şansın azalıyor hatta yok oluyor dikkat edersen zaten gerek yok diyetisyene ama dikkat edemem dersen şart
aynen o niyetle diyetisyene başladım ben yıllardır sağlıklı beslenir nerde neyi ne kadar yiyeceğimi bilirim normalde öğrendim artık ama hamilelik olunca insan bi uzman desteği istiyor. iştah açılırsa kaçamıyosun ama en azından çabalasak iyi olurAslında gebelikte hafta hafta ya da ay ay bazı dönemlerde eksiklerimiz fazla oluyor, o döneme özel diyet ile o eksikleri tamamlamaya çalışıp ağrıları azaltmaya çalışan diyetler uygularken bebişe kilo aldırıp sağlıklı bir gebelik sağlıyolar. Bence diyetisyen çok mantıklı olmuş, kendimi ben de tutamıyorum bu aralar başlamayı düşünüyorum
4Hcg 612 çıktı henüz doktora gidemedim tahmini kaç haftalıktır ? Bilgisi olan var mı ?
İnşallah bekliyoruz canım gönlüne göre olsun :)Hamişlerin duası kabul olur. Regle 4 gün var. Benim içinde dua edinde bende aranıza geleyim.
Bebeklerinizi sağlıkla kucağıniza almak nasip etsin rabbim.
Çok iyi 18 kiloya rağmen bebek 2750 olması ben aldığım kilo 17 ama bebek 4200 düBen minyon ve yiyip yiyip kilo almayan birisiyim. İlk hamileliğimde 18 kilo aldım ama bebek 2750 felan doğdubakalım bunda kaç alacağım. Midem bulanıyor ama iştahım çok açık. Mide bulantısı hapı içip tüm gün yemek yiyorum şuan, henüz kilo almamışım bakalım
Canım benim sat 1 ekim 8 temmuz gösteriyo seninki 2 temmuz görünüyo ama eminmisin27 yaş, ilk çocuk, sat 28 eylül tahmini doğum tarihi 8 temmuz 2026. keseyi 5+3'te gördüm henüz kalp atışı görmedim.
Evet geç yumurtlama oldu uygulamaya göre böyle gözüküyorCanım benim sat 1 ekim 8 temmuz gösteriyo seninki 2 temmuz görünüyo ama eminmisin
4 hafta filan olabilir canimHcg 612 çıktı henüz doktora gidemedim tahmini kaç haftalıktır ? Bilgisi olan var mı ?
Oluyor ya 2 gün önce aç karna kan vermem gerekiyordu. Hastanenin önünde baygınlık geçirdimKızlar sizde de tansiyon düşüklüğü oluyor mu? Özellikle sabahları çarpıntı ve düşük tansiyondan ayağa kalkamıyorum. Şu an kahvaltı ettiğim halde geçmedi mesela.