- 22 Kasım 2015
- 1.384
- 1.074
- 333
- 31
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #2.841
Ay ben de 7+4ken gittim doktor 12.haftaya kadar gelmene gerek yok dedi ya çok uzun geldi bana daBen de 6+4 üm dün gittim en son bir dahaki kontrole 1 ay sonra gel dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben de 7+4ken gittim doktor 12.haftaya kadar gelmene gerek yok dedi ya çok uzun geldi bana daBen de 6+4 üm dün gittim en son bir dahaki kontrole 1 ay sonra gel dedi
6+3üm 2 hafta sonra gel dedi bana daKızlar bugün 8 + 1’iz bir kanama alanı vardı doktor o yüzden her hafta çağırıyordu çok şükür bu hafta kanama durmuş bir ay sonra gelebilirsin dedi her şey normal ilerleyen arkadaşlarım doktor sizi hangi aralıklarla görmek istiyor
Benim de öyle özel hastane bir tanesinden ücret ödüyorum diğer hafta kontrol muayenesi diye geçiyor şimdiye kadar öyle gittim galiba bundan sonra aralıklarımız biraz uzayacakİlk gebeliğimde ben 2 haftada bir gidiyordum. Özel hastaneye gidiyordum. 1 tanesi gidiş oluyordu sigortadan para kesiyordu. Diğeride kontrol oluyordu para kesmiyordu. Kadın doğumda kontrol süresi 2 hafta. En azından benim hastanemde öyle. Doktorum aynı. Bana yine aynı olacaktır kalp atışını duyduktan sonra cagirir iki haftada bir.
Bende de olmadı olmak zorunda değil canım her şeyin yolunda olduğunun bir göstergesi aslında olmamasıMerhaba kızlar yerleşme kanaması herkeste olmalı mı? Ben yaşamadım bilmediğim için merak ediyorum?
Evet bulantılar özellikle yedinci haftadan sonra bayağı arttı gerçekten ben de kullanıyorum ilaç ama bir yerden sonra etkisini yitiriyor o zaman işkence gibi oluyorBen biraz zorlanıyorum ya bulantilar artti prilam kullanıyorum bir nebze daha iyi, hormonlar sinir yaptı işyerindeki herkese sinir oluyorumyorgun hissetme uyku cabası… bir de aşırı iştahsızlık. Canım hiçbir şey yemek istemiyor
Buarada rafadan yumurtaya bayılırım ben bazlamayla helebebis doğsun sağlıcakla yine yeriz insallah
Çok teşekkür ederimBende de olmadı olmak zorunda değil canım her şeyin yolunda olduğunun bir göstergesi aslında olmaması![]()
Benim son period 7 ekim. 24 ekimde ilac kullanacağım icin kan verdim beta 0.00001 gibi bişey çıktı. Fitil kullanmam gerekiyordu 3 gün kullandim ve kanama başladı. Nasil desem zar gibi bir parca vardi kanamayi silindigimde. Sonra Pembeye döndü ve 3 4 gün kahverengi devam etti. Benim adet öncesi böyle başladığı için ben adet oldum sandim ama daha vardi gunume. Sonra birden durdu. Tekrar gelir mi baslarmi derkn cok fazla karın şişliği yaşadım. Gunumun de gectigini fark ettim test yaptim. 6 Kasım da günüm 5 gün gecmisti ve kaset test pozitif. Kan 700 kusurlerde cikti.Merhaba kızlar yerleşme kanaması herkeste olmalı mı? Ben yaşamadım bilmediğim için merak ediyorum?
Çok teşekkür ederim böyle olması için dua ediyorumAyy hoşgeldiniz, maşallah iki çocuğunuz var. Anneliğinize de size de çocuklarınıza maşallah diyorum ben. Bence sizin yapamayacağınız hiçbir şeey yok, hepsine de maşallah yetersiniz ben burdan hissettim öyle söyleyeyim. Hoşşgeldiniz tekrardan![]()
teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinBenim son period 7 ekim. 24 ekimde ilac kullanacağım icin kan verdim beta 0.00001 gibi bişey çıktı. Fitil kullanmam gerekiyordu 3 gün kullandim ve kanama başladı. Nasil desem zar gibi bir parca vardi kanamayi silindigimde. Sonra Pembeye döndü ve 3 4 gün kahverengi devam etti. Benim adet öncesi böyle başladığı için ben adet oldum sandim ama daha vardi gunume. Sonra birden durdu. Tekrar gelir mi baslarmi derkn cok fazla karın şişliği yaşadım. Gunumun de gectigini fark ettim test yaptim. 6 Kasım da günüm 5 gün gecmisti ve kaset test pozitif. Kan 700 kusurlerde cikti.
Herkesin yaşadığı illa yaşayacak olmazsa olmaz bisey değil. Sadece cocuk dusunuyorsak her kanama adet deil ona dikkat etmek gerekiyor.
Benim doktorum pimpirikli galibaBenim de öyle özel hastane bir tanesinden ücret ödüyorum diğer hafta kontrol muayenesi diye geçiyor şimdiye kadar öyle gittim galiba bundan sonra aralıklarımız biraz uzayacak
Evet canım bir durum olursa haberleşiriz dedi bandada uzun geldiKalp atışından sonra mı bir ay dedi yani çok uzun ya zaman dilimi
Merhaba hoşgeldinMerhaba. Son adet tarihim 9 ekim ve ben de bu kervana katıldım. 2 oğlum var biri 4,5 biri 2,5 yaşında ve 3. Asla niyetim yoktu ama oluverdi. 28 yaşımdayım ve 1 haftadır psikolojik olarak çok bunaldımhiçbir şekilde yetemeyeceğimi düşünüyorum ne kendime ne çocuklara ne eşime.
Merhaba bende de yerleşme kanaması olmadıMerhaba kızlar yerleşme kanaması herkeste olmalı mı? Ben yaşamadım bilmediğim için merak ediyorum?
Sizin de mi özelde 2 hafta kontrol muayenenizin süresi? Ben de ona göre sorup öğreneyim bilmiyorum çünküBenim de öyle özel hastane bir tanesinden ücret ödüyorum diğer hafta kontrol muayenesi diye geçiyor şimdiye kadar öyle gittim galiba bundan sonra aralıklarımız biraz uzayacak