• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar kese gorunuyor yolk kesesi de var dendi ama bebek ve kalp atisi alamadik dun cuma tekrar kontrol e gidecegim beta hcg dun 19870 ti ama cuma da duyulmazsa gorulmezse kurtaj dedi doktor

Ben de 6+1 de gittim haftaya gel duyarız dedi. Karından ultrasonla bakti. Ilk gebeligimde de 7. Haftada duymuştuk. Insaallah haftaya duyarsınız
Benim 2 sekilde de bakildi ama ne kalp atisi ne de embriyo goruldu yolk kesesi var bi cok yerden bakiyorum yolk kesesi varsa dusuk kolay kolay olmaz diye beta hcg de 6 hafta gorunuyor dun icin 19870 cikti anlam veremedim artik dunden beri uyuyamiyorum

Cok stresliyim ilk dis gebelik gecirdim bu da 2. Boyle oluyorsa cidden artik cok stres altindayim embriyo yok kalp atisi yok
Gerçekten tutunacaksa bi şekilde tutunolr kendini vicdanen suçlu hissetme, üzülme demek çok kolay üzülüyor ve endişeleniyorsun ama kendini çok yıpratma. Ben iki tane düşük yaşadım. Şu an 5 haftalık hamileyim ve ne olacağı belli değil korku endişe vesvese geliyor ümü tevekkül ediyorum. Bugün yanımdaki kadın 9. Haftası olmuş tekrar çağırmış doktor bugün duydu.

Gerçekten tutunacaksa bi şekilde tutunolr kendini vicdanen suçlu hissetme, üzülme demek çok kolay üzülüyor ve endişeleniyorsun ama kendini çok yıpratma. Ben iki tane düşük yaşadım. Şu an 5 haftalık hamileyim ve ne olacağı belli değil korku endişe vesvese geliyor ümü tevekkül ediyorum. Bugün yanımdaki kadın 9. Haftası olmuş tekrar çağırmış doktor bugün duydu.
9.haftaya kadar bekleyenler var emin olmak icin ewet yada 8.haftaya kadar kanama vs gelmiyor dusuk te kanama gelmesi gerekir dendi bende anlamiyorum butun belirtileri tasiyorum kendimce hamilelik adina

Merhaba tabloda bebeğin kalp atışını 5+5, 5+6 da görenler var acaba onlar vajinal ultrason ile mi gördüler? Doktor beni kalp atışı için önümüzdeki ptesi çağırdı doktorun hesaplamasına göre tam 6+0 da olacağım. Karından ultrasonda kalp atışı duyulur mu acaba internette erken olduğu yazıyor.
6+5 te karından duydum ama çok zayıftı, gerçi benim bi 10 kg fazlam var o yüzden de öyle duyduk sanırım doktor öyle dedi cuma günü yeniden gtcem

ben de öyleydim sabret 😂 instagramda falan karşıma çıkınca ya da biri söyleyince bile midem bulanıyodu tünelin sonunda ışık var merak etme 😂
Tek yemek istediğim şey salçalı ama zeytinyağlı makarna dlslslsşs spagetti midemi kötü yapmıyor bir tek onu düzgün yiyorum. Sabah kahvaltı öğlen yemeği diye bişi kalmadı hayatta kalmaya çalışıyor gibi hissediyorum 🥹

Cok stresliyim ilk dis gebelik gecirdim bu da 2. Boyle oluyorsa cidden artik cok stres altindayim embriyo yok kalp atisi yok
Canım hiç stres yapma ben 5.haftada kese görmeye gittim kese boştu ve haftasına göre küçüktü doktor stres yapma 8.hafta da gel kalbi duyarız diyerek rahatlattı. Gerçekten de 8.haftada kalbi duydum belki daha erken gitseydim 6 veya 7.haftada kalp atışı yok embriyo yok diyerek stres yapacaktım bebeğim kötü etkilenecekti içini ferah tut ve bekle daha 6.haftadasın

Bende öyleyim bugün bulantım daha az sanırım sabah çok hareket edince daha çok bulantı oluyor ama yatınca daha iyim bugün öğlene kadar yattım öyle tv karsısında daha iyim ama evi kim toparlayıp yemek yapçak 🤭
Ben müdürümün gözünün içine bakıyorum iş vermesin diye 😅😅

Back
X