- 2 Kasım 2025
- 87
- 36
- 3
- 25
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #3.161
Demedi. Sadece embriyo ve kalp atışını haftaya görmemiz lazım şu an gözükmüyor dediYolk sac kesesi var mi birsey dedi mi doktor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demedi. Sadece embriyo ve kalp atışını haftaya görmemiz lazım şu an gözükmüyor dediYolk sac kesesi var mi birsey dedi mi doktor
Bende de embriyo ve kalp atisi gorunmuyorDemedi. Sadece embriyo ve kalp atışını haftaya görmemiz lazım şu an gözükmüyor dedi
Bende aşırı derecede var sizde var mi?Gebelikte saç dökülmesi yaşayan var mı aranızda, ben saçlar daha sağlıklı oluyor diye biliyordum
Maşallah maşallah canim karından ultrason ileben duydum
O zaman çok güzel boş kese değil birkaç güne embriyo görürsünBende yolk sac kesesi var ama embriyo yok
Bende öyleyim cocıgu okula bırakıp geliyorım kahvaltı yapıp gidiyor onları toplıyorum ev harap biraz kafamı koyuyorum Uzanıyorum saati kuruyorum 10.40 a kadar Uzanıyorum yani pek bişey değil işte ama bi saat dinlenmiş oluyorum okuldan gelince yesin diye yemek yapıp onu okuldan alıyorum 12 de yedirip hemen Uzanıyorum 3 e kadarÇok şükür benim bulantım geliyor gidiyor da uyku mahvediyor. Adımı uykucuya çıkarttılar![]()
Anlatırken beni anlattınız sandımBende öyleyim cocıgu okula bırakıp geliyorım kahvaltı yapıp gidiyor onları toplıyorum ev harap biraz kafamı koyuyorum Uzanıyorum saati kuruyorum 10.40 a kadar Uzanıyorum yani pek bişey değil işte ama bi saat dinlenmiş oluyorum okuldan gelince yesin diye yemek yapıp onu okuldan alıyorum 12 de yedirip hemen Uzanıyorum 3 e kadartüm gün gözlerim süzülüyor akşam da gündüz hıc uzanmamısım gbı 8/9 da uyuyorum eşimin yüzünü unuttum uyumaktan
![]()
Gorunur mu gercekten bos kese diyor doktorlar bos gebelik olarak dedilerO zaman çok güzel boş kese değil birkaç güne embriyo görürsün![]()
Canim karından mi ?Ben canım
Cay ve kahve ben hic icemiyorum midemi yaktigi icin ama yemek yedikten sonra elma yiyorum veya muz o iyi geliyor. Günde bir elma bir 1 muz yiyorum hem de sindirime de iyi geliyor bagirsaklar icin elma.Doktora sorucam yarın ona göre alıcam ne önerirse gaviscon uda sorucam asitli bişi içmiyorum sade soda içiyorum sadece bazen domates menemende yiyorum sadece miğde yanması aclık hisside verdiği için bısıler atıyorum agzıma o anlık iyi geliyor ama yine baslıo yanma bulantı dikkat edicem çay kahveye de dikkat etmem lazım şu 3 4 ayı atlatsam geçiyor diyorlar yanma bulantı inşallah geçer![]()
Boş gebelikte yolk oluşmaz ki öyle değil mi ben mi yanlıs biliyorum chat CPT ye resmini atıp yorumlatsana keseniGorunur mu gercekten bos kese diyor doktorlar bos gebelik olarak dediler
Goruntu vermedi doktor bizeBoş gebelikte yolk oluşmaz ki öyle değil mi ben mi yanlıs biliyorum chat CPT ye resmini atıp yorumlatsana keseni![]()
Chat gıcıklık yapıyor ultrason yorumlayamam diyorBoş gebelikte yolk oluşmaz ki öyle değil mi ben mi yanlıs biliyorum chat CPT ye resmini atıp yorumlatsana keseni![]()
yok canım vajinal baktık daha net görebilmek için. daha miniciktiMaşallah maşallah canim karından ultrason ile
Gorunur mu gercekten bos kese diyor doktorlar bos gebelik olarak dediler
Evet canımCanim karından mi ?
Chat gıcıklık yapıyor ultrason yorumlayamam diyo
Aaaa bana yorumluyorChat gıcıklık yapıyor ultrason yorumlayamam diyor![]()
Çay cok aramam olursa içerim ama kahve mutlaka günde 1 bardak şekersiz kahve Türk kahvesi ise 1 fincan içiyorum yılların alıskanlıgıCay ve kahve ben hic icemiyorum midemi yaktigi icin ama yemek yedikten sonra elma yiyorum veya muz o iyi geliyor. Günde bir elma bir 1 muz yiyorum hem de sindirime de iyi geliyor bagirsaklar icin elma.