- 31 Mart 2025
- 155
- 147
- 18
- 36
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #4.441
5. haftada çıktı.Bulantılarınız kaçıncı haftada başladı acaba. Bu arada sağlıkla gecirirsiniz bu sureci umarim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. haftada çıktı.Bulantılarınız kaçıncı haftada başladı acaba. Bu arada sağlıkla gecirirsiniz bu sureci umarim![]()
Ben de 5im ama hiç tık yok sanki gebe değil de gebecikte kaldım gibi hissettim bir an5. haftada çıktı.
Bende öyleyim 5. Haftam bitmek üzereBen de 5im ama hiç tık yok sanki gebe değil de gebecikte kaldım gibi hissettim bir anneyse sağlıkla gelir inşallah
![]()
Aslinda bir yandan çok şükür zorluk yok şuan dedirtiyor. Ama bir yandan da gebeyim değil mi diye sürekli sorgulatıyor.Bende öyleyim 5. Haftam bitmek üzere
Bulanti yaşamamış çok anne var çevremde.Ben de 5im ama hiç tık yok sanki gebe değil de gebecikte kaldım gibi hissettim bir anneyse sağlıkla gelir inşallah
![]()
Tesekkur ederim bilgi icin. İcim daha da rahatladıBulanti yaşamamış çok anne var çevremde.
Merhaba ben varımcanım hamişler Ankara’da olan var mı hangi hastane ve doktoru tercih ediyorsunuz bilgi alışverişi yapalım![]()
Merhaba ben forumda Medicana aratırken sizi gördüm bende ilk gebelikte Medicana da soner hocaya gitmiştim ama sonra şehir değişikliği yaptım orda doğurmadım şimdi tekrar hamileyim siz hastane şartlarından memnun kaldınız mı doğumda ?Bu benim ikinci hamileliğim, ilk bebeğimi Beylikdüzü medicana da doğurdum. Bunu da orada aynı doktorla doğurmayı düşünüyorumsoner bey çok iyi takip etmişti sağolsun
Valla durmadı kel kalcam diye korkuyorum, ben birde zaten erkek tipi dökülme başlangıcı demişti doktor hamile kalınca onun ilaçları da kestik özellikle banyoda depresyon yaşamamak mümkün değilMerhaba kullandığınız şampuan iyi geldi mi acaba benim de dökülmem var 2 aydır ve çok zor bi durumdayım vitaminlerin hiç bi faydası yok![]()
Bacaklarınızı yastıkla üzerine koyup dinlendirinBacağında sinir sıkışması gibi ağrı yaşayan var mı kızlar
Chatgpt hamilelikte normal diyor ama bilemedim geçmezse doktora görüneceğim
Kuzum ben yaşıyordum doktora sordum magnezyumun azalmıştır takviye olarak al dediBacağında sinir sıkışması gibi ağrı yaşayan var mı kızlar
Chatgpt hamilelikte normal diyor ama bilemedim geçmezse doktora görüneceğim
Bunları pancarla boyuyorlar pancar yenince de pembe idrar olur bence sebebi bu olabilir kuzumDün sanırım çok istifra ettim malum istifra sırasında karın kasılıyor, birde üstüne tuvalette zorlandım peçeteye çok minik kıl gbı kan geldi vajinamdan.. Sonra çok az acık pembe........ Sonra idrarım pembeye döndü ama akıntım normal önce korktum ama idrarımın sebebi bulantım geçsin diye fazlaca salamura pembe mor renkli zeytin yemiştim ama çok korktum takipteyim bugün normale döncek mi diye. . Doktor'um bu hafta cumartesi yok, devlete de gitmek istemedim çünkü bu haftalarda kanama diyince hemen alttan bakıyolar ve çok sıra oluyor. . İnşallah bidaha pecetede leke görmem.. İdrarın sebebi bence bu?
Oyyy masallaahhh kac haftalik oldu canimKızlaar biz muayeneye gittik 3.3cm olmuşuz büyümüşüzkanı da verdim bugün 10gün sonra göreceğiz bakalım sonuçları inşallah güzel çıkar
doktor artık riskimiz iyice azaldı dedi bugün çok şükür
bebiş de zıplıyor içerde
![]()
10+2 kuzummOyyy masallaahhh kac haftalik oldu canim
Sağ ol canım mantıklı geldi peki kullanınca geçti mi tamamenKuzum ben yaşıyordum doktora sordum magnezyumun azalmıştır takviye olarak al dedi
Merhabalar, saat tarihim 19 ekimde . 27 kasımda kesemi gördüm 3/4 mm arasında küçük kalmış 4 gün sonra gel bakalım büyüyor mu dedi . 1 aralıkta gittik hergün 1 mm büyümüş 7-8 arasına gelmiş dedi. Bizide bir sonraki 16 aralığa çağırdı. Kesemin küçük olmasına geç yumurtlama dedi sizinde o şekilde olabilirmerhaba hanımlar.
benim adet düzenim 24-25 günde bir. Sat 14 ekim ve 19 kasımdaki ultrasonda ilk kez keseyi tespit ettik. 1.6 mm idi. Hcg ise 414 idi. 28 kasımda hcg 1661 olmuş kese de 6,1 mm olmuştu. dün 5 aralıkta tekrar dr a gittik kalp atışı duyarız diye fakat duyamadık. endişeliyim.. dr yolk kesesini en son gördü, fakat çok pozitif konuşmadı. Kese ise 10mmye yakın. Sizlerin SAT tarihleri nedir? Ne zaman duydunuz kalp atışını? bana tavsiyeleriniz olur mu? Bi sonraki randevum 16 Aralıkta, pazartesi günü tekrar hcg’mi alacak dr.
Teşekkür ederim şimdiden cevaplar için
Merhaba Daisygirl1,Merhabalar, saat tarihim 19 ekimde . 27 kasımda kesemi gördüm 3/4 mm arasında küçük kalmış 4 gün sonra gel bakalım büyüyor mu dedi . 1 aralıkta gittik hergün 1 mm büyümüş 7-8 arasına gelmiş dedi. Bizide bir sonraki 16 aralığa çağırdı. Kesemin küçük olmasına geç yumurtlama dedi sizinde o şekilde olabilir