- 27 Mart 2025
- 294
- 201
- 18
- 22
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #4.981
Aynen canım çok kullanışlı al derimYa o zaman en mantikli bu gibi duruyor evet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım çok kullanışlı al derimYa o zaman en mantikli bu gibi duruyor evet
Ayy kız sana dedim ben bugün istemsizce kustum tövbe eve baya tahtladım bende ama tekrar geri geldi ayy çok kötü yaaTersine tutuyorum oyüzden az kustum tutmasam hergün kusarım amin
Yemek yiyorum bulansa da hatta o an rahatlıyorum sonra tekrar baslıo genel olarak ekmek yoğurt simit o tarz şeyler iyi geliyor ama yanma agrı geçmedi için pek bulantı yapıo
Doğrudur canim insanın kendi bağışıklığı cok etkiliyor insaallah bundan sonrası kolay gecerEvet ilk gebeliğim. Benim normalde de bağışıklığım düşük. Hatta 2 yıl önce viral ensefalit geçirip aylarca hastanede yattım, hasarsız atlattım şükür. Normal hayatımda da hastalıklarım ağır geçer. Hamilelikte daha beter oldum tabi. Ay inşallah biraz hafifler.
Kesinlikle bu süreçte insan dostunu düşmanını anlıyor.
Evet birden geliyor bazen hiç bişi yok oh diyosun bi anda geliyor Allah kolaylık versin hepimize inşallahAyy kız sana dedim ben bugün istemsizce kustum tövbe eve baya tahtladım bende ama tekrar geri geldi ayy çok kötü yaa
Elenatal1 kullanıyorum içerisinde D vitamini de var aslında ama yetersiz geliyor sanırım. Yarın doktora danışayım takviye olarak önerir belki.Ben gittim hamileyim diye birşey yapmadı ama D vitamini içtiğim günler baya iyi hissediyorum d vitamini alırken 1 barsak süt ile içiyorum baya etkisi oluyor ama ağrı bir sonraki gün yine var yine var
Ben de bi anaokulunda ücretli öğretmendim bende istifamı verdim maalesef göz yaşına bakmıyorlarKızlar şimdi acilden geliyorum. Gece çok kusmuştum. Sabah iş yerinde gözüm karardı koltuğa zor oturdum. Acile gittim tansiyon 8/4 olunca iki serum verdiler. Bulantı ilacı da katıldı. 11/5 olunca taburcu ettiler. Ama hala çok kötüyüm. Artık vücudum kaldıramadı demekki bu kadar bulantıyı kusmayı. Nasıl bir çözüm bulacağız ne yapacağız bilmiyorum. Sabah kendi doktoruma randevum var. Umarım bir önerisi olur. Hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım. Ve inanır mısınız bu haldeyken müdürüm mesaj atmış öğleden sonra iyi hissedersen okula gelirsin diye. Artık gerçekten katlanamıyorum.
Hayırlısı olsun canım inşallah bebiş şans getirir daha da iyi yerlerde olursun doğumdan sonraBen de bi anaokulunda ücretli öğretmendim bende istifamı verdim maalesef göz yaşına bakmıyorlar
Ara ara oluyor çok az henüz kontrolüme var ama normal bu haftalarda deniyorBende 7. Haftamdayım bugün ilk kez geldi kahverengi normal mi ? Siz n’aptınız
Peki hiç sancı ağrı sızlama falan oluyor muAra ara oluyor çok az henüz kontrolüme var ama normal bu haftalarda deniyor
Benim tsh 3,5cikti aslında referans değer aralığında ama doktorum 2,5olmasini isteriz dedi simdilik bekleyelim 4hafta sonra tekrar kan ver o zaman da yüksek çıkarsa bakarız dedi. Bu arada sağlık ocağında yapılan testlerde tsh değeri yüksek çıkıyor o yüzden laboratuvar olan bir hastanede yada özel laboratuvarda testi tekrarlarsanız değeriniz daha düşük çıkacaktır. Benim ilk hamileliğimde de böyle olmuştu daha sonra özel hastanede testi yaptırdım ve normal çıktı. Sağlık ocağında kan beklediği için tsh değeri de hassas olduğu için sapma oluyor bilginiz olsunHanımlar bu dönemlerde tiroidi yüksek çıkıpta ilaç kullanan var mı![]()
Çok teşekkür ediyorum aklımda bulunsunKızlar
Benim tsh 3,5cikti aslında referans değer aralığında ama doktorum 2,5olmasini isteriz dedi simdilik bekleyelim 4hafta sonra tekrar kan ver o zaman da yüksek çıkarsa bakarız dedi. Bu arada sağlık ocağında yapılan testlerde tsh değeri yüksek çıkıyor o yüzden laboratuvar olan bir hastanede yada özel laboratuvarda testi tekrarlarsanız değeriniz daha düşük çıkacaktır. Benim ilk hamileliğimde de böyle olmuştu daha sonra özel hastanede testi yaptırdım ve normal çıktı. Sağlık ocağında kan beklediği için tsh değeri de hassas olduğu için sapma oluyor bilginiz olsun![]()
Ben de normalde de tiroid hastasıyım hamilelikten önce 3 küsürdü hamile kaldığım ay 6 küsür oldu. 100 mg kullanıyorum şimdi ayda bir kan vermem gerekiyor en son 3,5 du tekrar doz ayarlaması yapmadık. İhmal etmeyin tsh önemliÇok teşekkür ediyorum aklımda bulunsun![]()
Yaklaşık 2 saat önce yaşadım berbat birseydi 1 tane parol içtim eşim enseme baskı yaptı biraz ve burnuma kolonya çektim o çok iyi geliyor ama Boğaziçi kolonyo baya Keskin kokuluMigren atakları yaşayan var mı aranızda, başınıza gelirse ne yapıyorsunuz?
Benzer anlarda yaşamışız benim de öyleydi, normalde auralı migrenim var bayadır yoktu seviniyordum bugün beni yerle bir etti, beynimi kesmek istiyodum en son. Sizin kaçıncı haftanız, daha ne kadar çekicez bunu tekrarı olucak diye çok korkuyorumYaklaşık 2 saat önce yaşadım berbat birseydi 1 tane parol içtim eşim enseme baskı yaptı biraz ve burnuma kolonya çektim o çok iyi geliyor ama Boğaziçi kolonyo baya Keskin kokulu
Uyy bakım inşallah gizel geçer bende yarın gidicem saat 9 da randevum sizde saat 11 oluyor haberler edeceğimmm ayy okdar heycanlıyım kiEvet birden geliyor bazen hiç bişi yok oh diyosun bi anda geliyor Allah kolaylık versin hepimize inşallahyarında kontrol var 9+3 olucam yarın bakalım nekadar büyümüş heyecan var
Sen gittinmi kontrole
Hoşgeldin canım benimMerhaba arkadaşlar bende katıldım bu kervana 3. Çocuk olacak inşallah
Geçmiş olsun balımm ayağını bir leğemin içine koy sıcak su olsun o iyi geliyor diye biliyorumMigren atakları yaşayan var mı aranızda, başınıza gelirse ne yapıyorsunuz?
7. Haftadayim 2 hafta önce hamile olduğumu bilmiyordum o zaman da oldu ağır bı ağrı ilk defa o zaman ilaç içmeden geçirmiştim içimden içmek gelmemişti iyi ki de icmemisim hoş Migren ilacı icmesem nolur hamile olduğumu bilmeden ameliyat oldumBenzer anlarda yaşamışız benim de öyleydi, normalde auralı migrenim var bayadır yoktu seviniyordum bugün beni yerle bir etti, beynimi kesmek istiyodum en son. Sizin kaçıncı haftanız, daha ne kadar çekicez bunu tekrarı olucak diye çok korkuyorum![]()