- 24 Nisan 2015
- 6.977
- 7.175
- 398
- Konu Sahibi hadibakalim88
-
ev hanımı olmak kötü birşey değil ama eli ayağı tutan her kişi (cinciyet ayırmıyorum) çalışıp kendi kazancını elde etmeli ve başkasına bağlı olmadan yaşamayı öğrenmeli. okumayacağım, çalışmayacağım, yarın öbür gün ev işi de yapmam çocukta bakmam dersiniz hayat bu kadar pembe değil ne yazıkki. bugün iyi olursanız yarın kötü o zaman ne yapacaksın işler ters giderse tıpış tıpış baba evine dönüp bana bak mı diyeceksiniz? Ki şu an size bakan babanız , evlenince eşiniz olacak bu kişi ama başkasına maddi anlamda muhtaç olmak size koymuyor ise buyurun evlenin..Bilmem okumak bana göre degil istedigim meslek yok ev hanımı olmak istiyorum
Evlilik deyince akla iki kişinin bir aile kurması kendine yetebilmesi gelir bana göre. 18 yaşında kocanızla yaşadığınız evim masraflarını sizin masraflarınızı ailelerinizin ödemesi evciliktir evlilik böyle bir durum değil çünkü. Ama tabi herkesim yaşam tarzı doğrusu farklı. Ki sizin ki nadir bir durum o yüzden bu konuda örnek olmamalısınız.Tabi hayattaki beklentiler değişebiliyor ,ne mutlu ki bana 18 yaşımda ne istediysem şuan da ona benzer şeyler istiyorum, genel olarak hayatın olumlu yönlerini görüp mutlu olan biriyim, eşimle ilk yıllarda aynı evi paylaşan iki öğrenciden farklı hissetmedim kendimi, evcilik oynuyor hissi yaşamadım açıkçası, ailelerde bize pek karışmadı okulunuz bitsin bize yeter dedilertabi senaryo daha farklı da bitebilirdi ama hayatta hep riskler vardır . En basiti çocuk isterken bile sağlıklı doğacağına %100 emin olamayacağımız dünyada hep kötü sonları görüp korkmaya değmez diye düşünüyorum ,
Lise mezunuymuşsun meslek sahibi olsaydın bari kaç yasındasın ki. ? Nedir bu acele anlamadım ?
Bilmem okumak bana göre degil istedigim meslek yok ev hanımı olmak istiyorum
meger ne salakmisim 28 ime kadar beklemisim, ankara gibi yerde arsam koyde donum donum tarlam varken devlet personeli esim varken, suan calismasamda kendi meslegim varken sinekten yağ cikartip gozumuzun bebegine yumurta kiracak duruma geliyoruz demek ki bizde bir sorun var!Babasi ona tarla vermis. Gelecegi garantimiş cünkü aileside arkasinda. Adam kacmadan simdi adami garantiye alacak. Önce tarla tapusu check simsi koca check
Şaka mı bu ya . . Geleceği mal mülkle mi garanti altına almış. Yarın öbur gun adam fos çıkarsa ne olacak tarla mı kurtacarakmış onu.. Esra Erolda bi kız vardı. Kız annesini babasını bırakıp antalyaya hiç görmediği askerde olan bi adamın annesinin yanına gitmek istedi. Kadına da Anne diyordu.. (üstelik adam evli ve cocugu var ) Annesi babası yalvardı yok ben gitmek istiyorum. bile bile ayagına kurşun sıkmak bu demek ki. İyi sık bakayım koca evi nasılmış yarın öbur gun ahh ne ettim diye ailenin kapısını çalacaksın nasılsa..Babasi ona tarla vermis. Gelecegi garantimiş cünkü aileside arkasinda. Adam kacmadan simdi adami garantiye alacak. Önce tarla tapusu check simsi koca check
Babasi ona tarla vermis. Gelecegi garantimiş cünkü aileside arkasinda. Adam kacmadan simdi adami garantiye alacak. Önce tarla tapusu check simsi koca check
meger ne salakmisim 28 ime kadar beklemisim, ankara gibi yerde arsam koyde donum donum tarlam varken devlet personeli esim varken, suan calismasamda kendi meslegim varken sinekten yağ cikartip gozumuzun bebegine yumurta kiracak duruma geliyoruz demek ki bizde bir sorun var!
arsa tarla ev araba varken bizim evin ekonomisi uçuyorda bizim haberimiz yok heralde
28ine kadar beklemişsin ben 34 yasında evlendim yahu. . . Tamam benm yasıma kdr beklemesinde 25ini geçir bari .. bi çalış para kazan biriktir oku vs ama bir şeyler yap yani. . .meger ne salakmisim 28 ime kadar beklemisim, ankara gibi yerde arsam koyde donum donum tarlam varken devlet personeli esim varken, suan calismasamda kendi meslegim varken sinekten yağ cikartip gozumuzun bebegine yumurta kiracak duruma geliyoruz demek ki bizde bir sorun var!
arsa tarla ev araba varken bizim evin ekonomisi uçuyorda bizim haberimiz yok heralde
Şaka mı bu ya . . Geleceği mal mülkle mi garanti altına almış. Yarın öbur gun adam fos çıkarsa ne olacak tarla mı kurtacarakmış onu.. Esra Erolda bi kız vardı. Kız annesini babasını bırakıp antalyaya hiç görmediği askerde olan bi adamın annesinin yanına gitmek istedi. Kadına da Anne diyordu.. (üstelik adam evli ve cocugu var ) Annesi babası yalvardı yok ben gitmek istiyorum. bile bile ayagına kurşun sıkmak bu demek ki. İyi sık bakayım koca evi nasılmış yarın öbur gun ahh ne ettim diye ailenin kapısını çalacaksın nasılsa..
esimin anneanneside cocuk icin tedavi gordugumu duydugunda yaşli karı aldiniz daha genci yoğumus gibi demisti zatenNeeeyyy 28 e kadar mi bekledin. Cürümüşsün ayolsansin varmis da esin seni o nine yasinda almis daha
keşke sizin kadar bekleseymişim hatta daha fazlası28ine kadar beklemişsin ben 34 yasında evlendim yahu. . . Tamam benm yasıma kdr beklemesinde 25ini geçir bari .. bi çalış para kazan biriktir oku vs ama bir şeyler yap yani. . .
tabi canım ne malum evleneceği adamın sonradan ne yapıp yapmayacağı.. Ayrıca maddi gucu olsa da eşinin sen çalış ayaklarının ustunde dur ne olup ne biter hazırlıklı ol. Kendisine saygısı olmayana kimse saygı göstermez. ama dediğiniz gibi iş aile de bitiyor.Kendisi yazdi yukarda ailesi arkasinda ve tarlasi var diye. Hani ekonominin bu gidisati ile o tarlanin fiyati da fos cikabileceginden haberi bile yok. Hayat tecrübesi olmadigindan "esim calisir olur biter" kafasinda, ama dünyaninin 1001 hali var. Esi maddi gücü yetmeyebilir, hastalanabilir, vefat edebilir, baskasina gidebilir.diyecek cok sey varda ama burda ailelerin de sucu büyük. Ilk vizyon sahibi olmak ailede baslar
bende yeni evliyim tamam evlilik guzel yani şimdilk öyle zamanla inş değişmez :) ama insan buna rağmen bile ah bekarlık ahh diyo yanikeşke sizin kadar bekleseymişim hatta daha fazlası
esimin anneanneside cocuk icin tedavi gordugumu duydugunda yaşli karı aldiniz daha genci yoğumus gibi demisti zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?