- 27 Temmuz 2020
- 128
- 57
- 18
- 42
Cok dikkate alacaga benzemiyor ama yapi olarak farkli dusuncede biri kendisiAynılarını yazicaktim gerek kalmamış :) konu sahibi dikkate alın bence özellikle de yeni ülkeler görme ,farklı kültürler tanımak çok önemli .
Madem söylenilenleri idrak etmek yerine savunma içgüdüsü ile cevaplatacaktiniz ne diye konu açıyorsunuz?Kendi başıma Ülke şehir gezmek benim ailem için olağanüstü bir durum, o yüzden gerçekleri konuşalım Ülke ülke şehir şehir gezip anı biriktirmek için hem ailemin gönlü olması lazım hemde şu zamanda para lazım. İlk bulduğum evet uzun zamandır birlikteyiz napmam lazımdı 7. siyle falan mı evlenecektim
Ben evlendim esimle gezip tozuyorum yeni sehirler kulturler beraber ogreniyoruz ailemlede istedigim zaman gorusuyorum ozledigim heran beraberiz onlarlada vakit gecirebiliyorum .Kendi başıma Ülke şehir gezmek benim ailem için olağanüstü bir durum, o yüzden gerçekleri konuşalım Ülke ülke şehir şehir gezip anı biriktirmek için hem ailemin gönlü olması lazım hemde şu zamanda para lazım. İlk bulduğum evet uzun zamandır birlikteyiz napmam lazımdı 7. siyle falan mı evlenecektim
Ama tabiki soruumluluklarin oluyor illaki bekarken gibi olamiyosunOkul bitmiş, çalışıp para kazanılmış, uzun süren bir ilişkin de varsa üstelik evleneceğim kişinin maddi durumu yeterliyse evlilik kararı alınabilir mi bu yaşta? Soruyorum çünkü tamamen fikirlerinizi merak ediyorum, maalesef sanırım büyük konuştum illa lafımı yiycem 26 dan önce asla diyordum, şimdi ise bir yanım heyecanlı bir yanım buruk acaba biraz daha mı beklesem falan diyorum bir yandan herşey hazır (maddi) diyorum bilmiyorum kafam karışık fikirlerinizi merak ediyorum 23 yaş ve evlilik???
İdrak etmişim ki cevap vermişim. Konu açma sebebim azarlar gibi yorum yapsınlar diye değildi. Bende üniversite okudum ve en az 30 tane şehir gezdim turla yada akraba ziyareti falan bende gezip görebileceğimi üniversite hayatında gördüm mezun olunca ailem biraz mırın kırın eder oldu yoksa bende bu yaşa kadar yaşadığım şehirde tıkalı kalmadım. Neden salaklık ettiğinizi düşündünüz onu merak ediyorum ://Madem söylenilenleri idrak etmek yerine savunma içgüdüsü ile cevaplatacaktiniz ne diye konu açıyorsunuz?
Ben 26 yasimda evlendim ama babam jandarmada asker olduğundan her şehri gezmistim. Üniversite için de yurtdışına gitmiştim.byani gezeceğim kadar gezmiş göreceğim kadar görmüştüm ama evlenince ilk yıllar hep ne büyük salaklık diye düşünmüştüm. Özgürlüğün kısıtlanıyor ve bence bunun için 23 yaş çok erken.
Bunların hepsi klavye hatası, klavyesinde ğ, ı, ş, ö gibi harfler olmayabilir. Biliyorsunuzdur umarım.dogru değil doğru, yazilisini değil yazılışını, ogrenin değil öğrenin.
Kendi başıma Ülke şehir gezmek benim ailem için olağanüstü bir durum, o yüzden gerçekleri konuşalım Ülke ülke şehir şehir gezip anı biriktirmek için hem ailemin gönlü olması lazım hemde şu zamanda para lazım. İlk bulduğum evet uzun zamandır birlikteyiz napmam lazımdı 7. siyle falan mı evlenecektim
Evet. Yazdığınıza bakılırsa klavye hatası düzelmiş şimdi.Bunların hepsi klavye hatası, klavyesinde ğ, ı, ş, ö gibi harfler olmayabilir. Biliyorsunuzdur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?