- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.325
- 208
- 37
Bana göre her yaşta evlilik erken bilemedim simdi ne diyimOkul bitmiş, çalışıp para kazanılmış, uzun süren bir ilişkin de varsa üstelik evleneceğim kişinin maddi durumu yeterliyse evlilik kararı alınabilir mi bu yaşta? Soruyorum çünkü tamamen fikirlerinizi merak ediyorum, maalesef sanırım büyük konuştum illa lafımı yiycem 26 dan önce asla diyordum, şimdi ise bir yanım heyecanlı bir yanım buruk acaba biraz daha mı beklesem falan diyorum bir yandan herşey hazır (maddi) diyorum bilmiyorum kafam karışık fikirlerinizi merak ediyorum 23 yaş ve evlilik???
Evet. Yazdığınıza bakılırsa klavye hatası düzelmiş şimdi.
"Napmam lazimdi"bunun dogru yazilisini ogrenin ..oyle evlenin
Size o mesajı yazan ben değildim..... Dikkat eksikliğiniz için bir doktora gidin derim ajdjsjdhd.Bunların hepsi klavye hatası, klavyesinde ğ, ı, ş, ö gibi harfler olmayabilir. Biliyorsunuzdur umarım.
Sizin ailenizin yapısı nasıldır bilemiyoruz medyum değiliz. Yazan kişi kendisi ve çevresindeki aile yapısına göre yorum yapmış haliyle. Şehir gezmeye paranız yok ama evlenmeye var mı? O da ilginçmiş. İsterseniz 7. İle evlenin isterseniz 17. ile size ne anlatılmak istendiğini belli ki şu an anlayabilecek olgunlukta değilsiniz. Herkes sizi desteklesin istiyorsanız keşke konu açmasaydınız, burda size karşıt fikirler de olacak.
Size o mesajı yazan ben değildim..... Dikkat eksikliğiniz için bir doktora gidin derim ajdjsjdhd.
Ay evet baska bir ulkeye git bir kahveye ver bakalim simdi 50 60 lira para yapiyor en basitinden su 10 lira gibi bir sey oluyor.Euro 10a koşuyor ne ülkesinden bahsediyorsunuz arkadaşlar (iyi tarafından bakarsak çarpım tablosunda en kolayı ekle yanına sıfırı oldu bitti)
Evliliğin yaşı olduğuna inanmıyorum. Doğru insanı bulmak önemli. 30larda hiçkimseyi beğenmemek olmuyor, kendini daha fazla yetiştirmiş ve daha seçici oluyorsun. Maddi manevi hayata hazır oluyorsun. Yaşanmışlıkların artıyor, hayalperest değil de ayakları yere basan bir kadın olarak seçiyorsun eşini.Evliliğe hazır olmak için maddi durumdan daha çok evliliği kaldırabileceğinizi ölçüp tartmalısınız, gerçekten sevgisinden eminseniz ve sizde seviyorsanız, fedakarlık gösterebilecekseniz, o evliliği yürütebileceğinize inancınız tamsa neden olmasın, ben 22 yaşında evlendim ve iyiki bu adamla evlenmişim diyorum, hiç pişman olmadım.
Karşındaki doğru adamsa 20 li yaşlar bence evlenilecek yaşlar, sonra 30 larda çok zor beğeniyorsun, hatta evlilik için kimseyi beğenmiyorsun.
Ben olsam evlenirimOkul bitmiş, çalışıp para kazanılmış, uzun süren bir ilişkin de varsa üstelik evleneceğim kişinin maddi durumu yeterliyse evlilik kararı alınabilir mi bu yaşta? Soruyorum çünkü tamamen fikirlerinizi merak ediyorum, maalesef sanırım büyük konuştum illa lafımı yiycem 26 dan önce asla diyordum, şimdi ise bir yanım heyecanlı bir yanım buruk acaba biraz daha mı beklesem falan diyorum bir yandan herşey hazır (maddi) diyorum bilmiyorum kafam karışık fikirlerinizi merak ediyorum 23 yaş ve evlilik???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?