...Okul bitmiş, çalışıp para kazanılmış, uzun süren bir ilişkin de varsa üstelik evleneceğim kişinin maddi durumu yeterliyse evlilik kararı alınabilir mi bu yaşta? Soruyorum çünkü tamamen fikirlerinizi merak ediyorum, maalesef sanırım büyük konuştum illa lafımı yiycem 26 dan önce asla diyordum, şimdi ise bir yanım heyecanlı bir yanım buruk acaba biraz daha mı beklesem falan diyorum bir yandan herşey hazır (maddi) diyorum bilmiyorum kafam karışık fikirlerinizi merak ediyorum 23 yaş ve evlilik???
24 yasındayım suan 1 cocuk annesiyım. Ve oglumla geziyoruz. Bır yandada okuk okuyorum. Evlılık vokta onemlı degıl tabı kafa dengın biri varsa benım esımdı oda gıttı.Tam da 23 yaşımda evlendim.
40ımda 2. Çocuğumu kucağıma aldım. Eğer anlaşıyorsanız kafa yapınız uyuyorsa evlenin. Aşk geçici bence. Sevgi varsa o ömür boyu götürür. Beraber de çok güzel gezebilirsiniz.
Lakin ailemden kurtulucam diye aşık olduğunu sandığın insanla evlenme derim. Her şey gönlünce olsun.
Başın sağolsun canım yaa.yaşın çok genç hayat ne getirir bilinmez. Hayırlısını diliyorum inşallah senin için.: (24 yasındayım suan 1 cocuk annesiyım. Ve oglumla geziyoruz. Bır yandada okuk okuyorum. Evlılık vokta onemlı degıl tabı kafa dengın biri varsa benım esımdı oda gıttı.
Allah razı olsun canım ölüm haktır o guzel mertebeyeı Rabbım herkese nasip etsin. Gelecegımı bilemem ama tek bildiğim şey insanlara guvenmıyorum.Başın sağolsun canım yaa.yaşın çok genç hayat ne getirir bilinmez. Hayırlısını diliyorum inşallah senin için.: (
Dar gelirlilerin hepsi bayramlik aliyorlar ben almiyorum mesela. Donuna varana kadar yeniliyorlar yilda iki defa ben hic yapmadim. Boyle bakildiginda ben dar gelirlilerden daha fakirim o zaman. Cogu arkadasim Avrupayi trenle gezdi inanilmaz uygundu fiyati. Ben de peslerine takilmistim. Cok buyuk paraya gerek yoktu bunu yapmak icin. Veya work&travel ile gezen cok arkadasim vardi. 36 yasim bitti hala bekar arkadaslarim var,aileleriyle cok guzel zaman gecirdiler mesela. Evlenenler kocaya-kariya yapisip kaliyor bir kahve icmeye cikamiyorlar essiz. Cagiriyoruz gelemiyorlar,gelenlerin de gozu telefonda saatte acaba esi ne zaman arayacak diye. Erkek arkadaslar zaten karilarindan habersiz verdigimiz selami alamiyor, hepsi kisitlanmis bir cenderede yasiyor sanki. Bunlar guzel seyler degil. Boyle evlilik olacagina hos hic olmasin da,iste neden bu insanlara evliler hayatlarinda hic bir seyi gormeden es sectikleri icin. Gormus gecirmis insan ne esini kisitlar ne de kendisini. Yas olarak ileri yaslarda evlenmek bunu bir derece ortadan kaldirabiliyor ama erken evlenenlerin buyuk cogunlugunda bu problemler var. Olmayan da vardir illa ki o da istisna isteAy beklediğim yorum yapılmışgerçekten herkes ülke ülke gezdi gördü hayat yaşadı öyle mi evliliğe karar verdi yorum yazan arkadaşlar çok merak ediyorum? Yoksa biz mi çok dar gelirliyiz bilmiyorum
Haha gonca çok güldüm:)Senin yerinde olsam beklerdim , bence çok küçüksün evlenmek için .
Gezerdim meselâ , hiç Karadenize gittin mi , ya da ne bileyim Peri bacaları meselâ , ya da Hindistan , şahsen gidip görmeyi çok isterdim , ama gidemiyorum .
Bence bekârlığın keyfini çıkarmalısın .
Daha bu gün bi arkadaşımız konu açtı " 1 aylık evlilikte yoruldum " böyleydi sanırım başlık . O konuyu okumanı tavsiye ederim .
Hem adı üstünde " koca " iyi güzel bi şey olsaydı ismi gonca olurdu .
tanıştığı 7. adamla evlenenler nasıl kadın oluyor pardonnnnn.olmuyorsa olmuyordurrr .sizin gibi düşünce yapısı evlenip boşanan kadınlara nasıl bakıyor kimbilir.başınıza gelmez umarımmm .insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş derlerrKendi başıma Ülke şehir gezmek benim ailem için olağanüstü bir durum, o yüzden gerçekleri konuşalım Ülke ülke şehir şehir gezip anı biriktirmek için hem ailemin gönlü olması lazım hemde şu zamanda para lazım. İlk bulduğum evet uzun zamandır birlikteyiz napmam lazımdı 7. siyle falan mı evlenecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?