- 7 Ocak 2016
- 10.355
- 49.963
- 598
Ay beklediğim yorum yapılmışgerçekten herkes ülke ülke gezdi gördü hayat yaşadı öyle mi evliliğe karar verdi yorum yazan arkadaşlar çok merak ediyorum? Yoksa biz mi çok dar gelirliyiz bilmiyorum
Ay beklediğim yorum yapılmışgerçekten herkes ülke ülke gezdi gördü hayat yaşadı öyle mi evliliğe karar verdi yorum yazan arkadaşlar çok merak ediyorum? Yoksa biz mi çok dar gelirliyiz bilmiyorum
Hiç kendi başına ya da arkadaşlarınla seyahat ettin mi? Tatillere gittin mi? Kendini geliştirmek adına atölyelere katıldın mı? Kimseye hesap vermeden maaşınla kendine güzel yemekler sipariş ettin mi ya da hazır ev gecindirmiyorken pahalı da olsa istediğin bir çantayı/bilgisayari vs. dusunmeden aldın mı? Işinde daha iyi, olmak, yukselmek ya da kariyerini daha ilerilere taşımak adına ardında kimseyi dusunmeden mücadele ettin mi?Okul bitmiş, çalışıp para kazanılmış, uzun süren bir ilişkin de varsa üstelik evleneceğim kişinin maddi durumu yeterliyse evlilik kararı alınabilir mi bu yaşta? Soruyorum çünkü tamamen fikirlerinizi merak ediyorum, maalesef sanırım büyük konuştum illa lafımı yiycem 26 dan önce asla diyordum, şimdi ise bir yanım heyecanlı bir yanım buruk acaba biraz daha mı beklesem falan diyorum bir yandan herşey hazır (maddi) diyorum bilmiyorum kafam karışık fikirlerinizi merak ediyorum 23 yaş ve evlilik???
Ben memurum mesela ulke ulke gezecek kadar kazanmadım kazanmıyorum heralde aylık 10-15 falan kazanıyor bu yorumu yapanlarAy beklediğim yorum yapılmışgerçekten herkes ülke ülke gezdi gördü hayat yaşadı öyle mi evliliğe karar verdi yorum yazan arkadaşlar çok merak ediyorum? Yoksa biz mi çok dar gelirliyiz bilmiyorum
20 li yaslarda evlenip omur boyu gecinenler de var 30 lu yaslarda evlenip 6 ay bile gecinemeyenler de var.Olasiligin neresine gireceginiz sahip oldugunuz faktorlerle alakali :)Okul bitmiş, çalışıp para kazanılmış, uzun süren bir ilişkin de varsa üstelik evleneceğim kişinin maddi durumu yeterliyse evlilik kararı alınabilir mi bu yaşta? Soruyorum çünkü tamamen fikirlerinizi merak ediyorum, maalesef sanırım büyük konuştum illa lafımı yiycem 26 dan önce asla diyordum, şimdi ise bir yanım heyecanlı bir yanım buruk acaba biraz daha mı beklesem falan diyorum bir yandan herşey hazır (maddi) diyorum bilmiyorum kafam karışık fikirlerinizi merak ediyorum 23 yaş ve evlilik???
mesleğiniz ne maşallah size:)Millette amma çekmiş evlilikten. :)) Çok ruhsuz evlilikler var demek ki. Dolu dolu üniversite hayatı gecirdim, hatta iki ayrı ülkede de Erasmus yaptım. Arkadaşlarımla dosyasına gezdim dolaştım. İse 21 yaşında basladim arabamı o yıl aldım bütün maaşımı gezmeye harcadım :) sonra 23 yaşında evlendim eşimle ve hatta oğlumla gezdim dolu dolu çok şükür. Hem de en keyifli gezmelerimden oldu onlarla olmak. Evliliğinin nasıl olacağına bağlı belki de. Erasmusu da eşimle yapsam on numara olurmuş çünkü şimdi oralara gitmeye para yetmiyor :)) ha ama şimdi de yeşil pasaportluyuz belki orada. Bir avantaj olabilir :))
ben de memurum eşim özel sektör evimize 17 bin civarı giriyor ben yine de yapamıyorum şu an ama bir yıldır kriz varBen memurum mesela ulke ulke gezecek kadar kazanmadım kazanmıyorum heralde aylık 10-15 falan kazanıyor bu yorumu yapanlar
Ne kadar geç o kadar iyi ne acelen var Allah aşkınaOkul bitmiş, çalışıp para kazanılmış, uzun süren bir ilişkin de varsa üstelik evleneceğim kişinin maddi durumu yeterliyse evlilik kararı alınabilir mi bu yaşta? Soruyorum çünkü tamamen fikirlerinizi merak ediyorum, maalesef sanırım büyük konuştum illa lafımı yiycem 26 dan önce asla diyordum, şimdi ise bir yanım heyecanlı bir yanım buruk acaba biraz daha mı beklesem falan diyorum bir yandan herşey hazır (maddi) diyorum bilmiyorum kafam karışık fikirlerinizi merak ediyorum 23 yaş ve evlilik???
Ben memurum mesela ulke ulke gezecek kadar kazanmadım kazanmıyorum heralde aylık 10-15 falan kazanıyor bu yorumu yapanlar
Bence alınabilir.Evlilik için bu yaşın çok da erken olduğunu düşünmüyorum.İçinde eğer bir korku varsa olmayacağına dair düşünebilirsn evet ama yaş açısından ideal gözüyle bakıyorum ben.Okul bitmiş, çalışıp para kazanılmış, uzun süren bir ilişkin de varsa üstelik evleneceğim kişinin maddi durumu yeterliyse evlilik kararı alınabilir mi bu yaşta? Soruyorum çünkü tamamen fikirlerinizi merak ediyorum, maalesef sanırım büyük konuştum illa lafımı yiycem 26 dan önce asla diyordum, şimdi ise bir yanım heyecanlı bir yanım buruk acaba biraz daha mı beklesem falan diyorum bir yandan herşey hazır (maddi) diyorum bilmiyorum kafam karışık fikirlerinizi merak ediyorum 23 yaş ve evlilik???
Evlilik yürütülmesi günümüzde çok zor bir müessese ve buradaki konuları okuyorsanız, birbirini seven insanların bile boşanma raddesine geldiklerini görebilirsiniz, üstelik sizden yaşça büyük insanlar bu konuları açanlar.Okul bitmiş, çalışıp para kazanılmış, uzun süren bir ilişkin de varsa üstelik evleneceğim kişinin maddi durumu yeterliyse evlilik kararı alınabilir mi bu yaşta? Soruyorum çünkü tamamen fikirlerinizi merak ediyorum, maalesef sanırım büyük konuştum illa lafımı yiycem 26 dan önce asla diyordum, şimdi ise bir yanım heyecanlı bir yanım buruk acaba biraz daha mı beklesem falan diyorum bir yandan herşey hazır (maddi) diyorum bilmiyorum kafam karışık fikirlerinizi merak ediyorum 23 yaş ve evlilik???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?