23 Yaşında Boşanmak İsteyip de Boşanamamak

roseofheavennn

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2018
39
41
8
30
Ne olur okuyun.. Daha önceki konularımı bilen bilir arkadaşlar. Evleneli 1 ay sonra 1 sene olacak nikahlanalı yani. Nikahtan 2 ay sonra da aynı eve girmiştik her neyse. Aylardır psikolojik ve fiziksel şiddet görüyorum. Hatta şu an yüzümün sol tarafı o kadar acıyor ve ağrıyor ki yanağımın altındaki kemik. Konuşurken zorlanıyorum. Dayanamıyorum artık yaşamak istemiyorum ömrümü nasıl ben bu insanla geçiririm adam bile diyemiyorum adam değil çünkü. Seve ek evlendik tabiki böyle biri olduğunu bilmeyerek. Kayınvalidem ve kayınpederimle bir sorunum yok olmadı hiç. Ama eşimle tek bi kavgamızda tabiki kendi oğullarını korurlar. Kavga ettiğimizde söyleyemem mesela bilirim çünkü onu koruyacaklarını. Boşanmaya kalktım o kadar masraf yaptık eşya aldık nasıl boşanırsın dediler sustum. Ki biz annemle babamdan kalan 1000 lira maaşla üstümüze düşen herşeyi yaptık yatak odasından , en pahalı saatine kadar. Ben evlendikten sonra annem de evlendi başkasıyla. Kavgalarımızda bırakıp gidecek kimsem Yok. 1 ablam var ona da ne kadar yük olabilirim ? Yatak ilişkimiz sıfır eşimle. Ayda 2 kere olursa şükür derim resmen. Artık içim de almıyor zaten. Üstüne bir de bunların bi evi var orayı tadilat yaptırıyorlar kaynanam bileziklerini sattı falan tadilat yaptırabilmek için. Ben eşime defalarca dedim ne olacağımız belli değil yapmasınlar o evi boşuna diye. Ama hep tamam ben istedim derim bişey olursa dedi. Çıkmazdayım şimdi. Boşanmak istiyorum deli gibi hem de. Her gün acı çekiyorum bu evde. Ama kv ve görümcem mesaj bile olsa hayatımı zindan ederler bana ikna etmeye çalışmak için. Ne yapmalıyım onlara nasıl bir mesaj atabilirim ? Yalvarırım yol gösterin bana.. nasıl olacak bundan sonraki hayatım.

Bi işe girsen önce. Annenin haberi yok mu yada ablanin? Belki bi şekilde size yardımcı olurlar. Sakin çocuk yapmayın. Hic olmadı devletin kadın sığınma evleri var orada kalır hemde çalışırsınız. Yaşın da küçükmüş. Bu adamla ömrünü heba etme.

Sacmalama.. annenlerde kal bi sure. O kadar masraf icinmi siddet goruceksin.. yapma bunu kendine nolur... lutfen kurtul o adamdan biraz sevdigini hissettim.. uzuldum.. ask acisi gecer emin ol terkedersen kendini mutlu hissedersin ayrica darp raporu al nafaka alirsin o karaktersizden

İşe girme şansım var ama şu an izin vermiyor. Annemin haberi var boşan diyor para yardımı yapacağını da söylüyor başka şehirde çünkü.. Ama bulunduğum yerde kadın sığınma evi Yok sanırım. Birikimim 3-4 bin lira param ve şu anki evimdeki eşyalar var sadece. Yatak odası küçük ev aletleri vb...

Öncelikle bir an önce o evden kaç kurtul canını kurtar..
Bir süre devlete sığın..O prosedürler nedir bilmiyorum ama o evde kalmaktan daha iyidir.
Yasin henüz genç bir iş bulur çalışır düzene sokarsin yavaş yavaş hayatını.
O şerefsiz adaminda Allah belasını versin
Uzaklaştırma da iste tek başına da olsan başaramayacağın hiç bir şey yok

Yaa daha ne bekliyorsun ?? Birak küçük ev aletlerini falan canını al ve çık o evden.

Bak annen para yardımı yaparım demiş. Sen darp raporu al tazminat da alırsın bu adamdan. İşe gidersin olmadı bi apart tutarsin en uçuşundan. Hayatini bi şekilde surdurebilirsin bence ablan da az bi para yardımı yapar. Annen de boşan diyormuş arkanda yani kesinlikle bunu değerlendirme.

Kimseye mecbur değilsin canım ablanın yanına geç bu adam sen evlenene kadar sana nafaka verecek . Ki bence sen boşandıktan bir süre sonra bir iş bulup ablana yakın bir de ev tutarsın öyle de güzel olur ki durma canım. Senden çok büyük değilim zorlu da bir evlilik yaşadım ama eşimden en ufak bir sözlü ya da fiziki şiddet görmedim . Eşimin ailesi yüzünden olunca sorunlar dayandım . Ama aksi olsa durmazdım İşim var diye demiyorum ama durmaZdım

O evden çık neresi olursa olsun o hayvandan iyidir. Annen de yanındaymış neyi bekliyosun kv görümce de biricik oğullarını alıp başlarına çalabilirler engeli bas gitsin!

Biraz daha dayanırım derseniz bu yılki üniversite sınavına girin, hatta kış boyu gizli gizli ders çalışın.

Bir bölüm kazanırsanız devlet yurdu+kredi iyi olur, okul size sağlam bir diploma vermese de uzun süre barınma derdinizi ortadan kaldırır, part çalışıp para da kazanırsınız. Böylelikle ne anneniz ne de ablanıza da mecbur kalmamış olursunuz.

Hatta yazları yurt kapanınca kalacak yer +maaş veren zibilyon tane mekan var güneyde, iyi para da biriktirirsiniz.

Yalnız her şeyi belgelendirin ,gidin darp raporu alın, mesajları saklayın ne bileyim işte elinizi kuvvetlendirin.

Güçlü bir boşanma dilekçesiyle tazminat veya nafaka gibi bir şeyler alabilir, babadan kalan maaş+ üniversite durumunda burs ile bence tertemiz bir başlangıç yapabilirsiniz.

Yapman gerekenleri soyleyim:
1-sabah kalkip karakola gideceksin. Onlar seni yonlendirir. Darp raporu alacaksin hastaneden.
2-eve donmeyecrksin. Direk otobus bileti alip annenin yanina gideceksin
3- annenin orada bir ise girip kendine bir duzen kurana kadar annenle kal. Bu arads bosanma davani acacaksin
4-kayinvalidenlere aciklama yapmak zorunda degilsin. Esini ve onlardan herkesi tekefobdan engelle ki sana ulasamasinlar. Asla onlarla iletisime gecme. Gerekirse telefon numarani degistir
5- gerekirse aike bakanligindan yardim iste.onlar seni yonlendirir ya da kadin derneklerini ara.

Annen başka şehirdeyse daha iyi. Hemen gidip darp raporu al ve annenin evine sığın. Darp raporu alıp gidersen evi de sebepsiz terk etmiş olmazsın yoksa mahkemede haksız duruma düşebilirsin.

Şiddet gördükten sonra baslarim onca masrafa da eve de. Önce gidip darp raporu alıp şikayetçi olarak başlayın. Hem kV görümce yemiyor o dayağı sen yiyosun eziyeti sen cekiyosun. Bu hayatta sen kendini dusunmezsen kimse düşünmez seni. Ha boşanmaya niyetin yoksa da sakin ha sakin çocuk yapma bu adamdan.

Evden çık, darp raporu al, karakola git, şikayetçi ol, annene ya da o iğrenç şahsın annene zarar verebileceğini düşünüyorsan hemen bir sığınma evine git, borcuna da başlatma, harcına da. canını kurtar. küçücüksün, önünde upuzun bir hayat var. o manyaktan ne kadar uzaklaşabiliyorsan uzaklaş. sen bu hayata eziyet çekmek için mi geldin yaşamak için mi? her gün onlarca kadına şiddet haberi görüyoruz, her gün onlarca kişi canından oluyor bir manyak için. hayatını kurtar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…