23 Yaşında Boşanmak İsteyip de Boşanamamak

tatlım kayınvalidene neden mesaj atıyorsun anlamadım. kimseye hesap vermek zorunda değilsin.. kendini köşeye sıkıştırmışsın. çalışabilme imkanın varsa işe gir, bi şekilde ayakların üzerinde durmalısın. ne tavsiye vereyim şaşırdım.
darp raporu alıp, ardından avukata gideceksin. unut artık görümce, kv işini

Ya yatak odasi falan toplasam 15 bin civari bir masrafin olmustur. 15 bin karsiliginda kac posta dayak yemeliymissin mesela ? O kadar masrafi sen dayak ye diye mi yaptilar ? Annenin ye esi nasil bir insan anlatsan derdini. Kv ile gorumce kim Allah askina ya ? Degistr numarani.

neredeyse her evde sığınma evi var. alo 183 u arayın bilgi verirler . yakın bir şehre de gönderebilirler.

Ise girme sansim var demissin bosanmak icin adim at once ablanda surekli kalamazsin belki ama bir sure yaninda kal ablanin .bosanma isini halleersen sonra bir ise girmek ocin ugras.insallah olur .zamanla kendi hayatini da kurarsin.yasadigin yerde kadin siginma evi olmadigini soylemissin ama vardir belki.cunku zaten bilinmiyir pek bunlarin yerleri duymamissindir.insallah esin sorun olmaz sana basarirsin bosanmayi

Kendine değer ver lütfen
Sana masraf ettik diyene o masraf ettiği sandaliyeyle vururum ağzına ağzına
İşte yaş faktörü.. o kadar gençsin ki.. Benim yaşıma geldiğinde hayata daha farklı bakacaksın umarım güzel bir hayatın olur darp raporu al işe gir ablana git boşan nafakanı al hayatını kur herşey yoluna girer

Ablacim hala calistirmiyor yazmissin. Git annenin evine lutfen orda calismana kim karisir?
Hemen yarin bir darp raporu al, karakola git sikayetci ol. Gorumce kv de bosver, engellersin, numarani degistirisin, olmadi agizlarina carparsin. O 2sine sebep hayatboyu dayak mi yiyeceksin??

Gorumce, kaynana kim oluyor da bu kadar düşünüp cekiniyorsun? Üzerinde nasil bi baski varsa artik, bosanmayi göze alsan bile onlarin ne diyeceğini dusunuyorsun, okyanusu gecip derede boğulmak misali, şaka gibi..

o kadar dayağa şiddete rağmen kv ile görümcenin atacağı mesajı dşünmeniz olmamış
al darp raporunu sok gözlerinin içine ve ayrıl, ablanda 2-3 ay idare et işini bulup yerleşene kadar kendi hayatını kur
olmadı mor çatıya sığın sana iş ve yer sağlayana kadar ama lütfen susmayın ya

Konu sahibi mesaja cevap vermiyor herşey yolundadir inşallah ..aklımın almadigi Allah erkeğe bizden biraz daha fazla guc vermiş. Onlarda aciz gibi kadınlara el kaldırıyor sikiosa git kendi gücündeki bir erkeğe el kaldırsana.. kendinden gucsuzbirine el kaldırmak acizligin en büyüğüdür. Ayrıca kadinlar erkeklere Allah'ın emanetidir buda emanete hiyanettir

Yasadiginiz yer kucuk bir yerse ayrilin o sehrden.esiniz bosanmamak icin pesinize takilir cunku rahat vermez size
Annenizin yanina gidin.o sizin anneniz.Sizi evlendin artij benden ciktin diye birakamaz.Zaten destek olacsgini da soylemis.Annenizin bulundugu sehirde bi ise baslayin,ayri eve cikin.
Yeni bir duzen oturtun.Bosanma davasi actiktan sonra hattinizi degistiriri mahkrmeden koruma karari aldirirsiniz
Esiniz size yaklasamaz.

Kadın kimseye emanet değildir. Siz ve sizin gibilerin bu ataerkil dili ve akli yuzunden kadinlar bugun dayak yiyor, asagilaniyor, ozgurlukleri insanliklari kisitlaniyor. Rica ediyorum savundugunuz seyin biraz altini doldurun.
Emanetmis, ben emanet falan degilim kimseye. Kendime emanetim, yarın ahirette hesabimi bana sorcaklar kocama değil. Siz emanet misiniz ? Kim birakti sizi emanet? Kocanizdan önce kime emanetiniz? Nasıl yakistiriyorsunuz böyle seyleri kendinize.

Onu bunu düşünme kendini düşün sadece. Darp raporu al devlet şu an çok yardım ediyor mağdurlara sakın korkma emin ol her halükarda şimdiki hayatındn daha iyi olur herşey. Benimle aynı yaşdasın çok gençsin yeni bi hayat kurabilirsin kendine yazık etme cesaretini topla ve terket evi. ALLAH yardımcın olsun

polise gitmeye çekiniyorsan çekinme yardımcı oluyorlar
yada acil servise gidebilirsin direkt darp raporu istiyorum dersen verir
sonrasinda hastane polisi de yardımcı olacaktır
cesaretini toplarsan başarabilirsin
bu sekilde yaşamayı haketmiyorsun bunu aynada kendine sesli soyle lutfen

Tam olarak budur.

ah be guzelim...
anneler babalar kıyamadan büyütüyor.
evlenince eşten darp hakaret
Allahim yardimcin olsun
Direk boşan derim çocugunda yok zaten.
Sakın çocuk düşunme cocuk olunca duzelir diyenlereee sakin sakin kulak werme.
Sen tek bir caninla kimseye yük falan olmazsin. Direk ablana git ise gir calis.Çalismak zaten seni daha güclü hissettircek.Bir kez daha dokunursa sana da git poliseee ya git. ille büyük bir zarar mi wermesi gerek.Lütfen kendine vurdurma.
Ben düşünüyorum Allahim korusun eşim bana vursa herhalde ya adami keserim. Yada kafasini gözünu patlatirim.Kim k.pekte beni hor görüp ezcek derim. psikolojine bedenine gençligine yazk degmezzzz

boşanmak için kayınvaldieden izin alındığını da ilk defa görüyorm. anneniz destek olurum demiş hala neden ayda iki kere sevişiyoz ühühühü diye sızlanıyorsunuz anlamıyorum. gerçekten dayak yiyen kadınlar geçici mantık kaybı filan yaşıyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…