- 29 Ekim 2012
- 431
- 433
- 103
- Konu Sahibi roseofheavennn
-
Boşanmam diyor.şiddet eğilimi.eziyetlwri var.ben korlıyorum.voşanır mı
neredeyse her evde sığınma evi var. alo 183 u arayın bilgi verirler . yakın bir şehre de gönderebilirler.İşe girme şansım var ama şu an izin vermiyor. Annemin haberi var boşan diyor para yardımı yapacağını da söylüyor başka şehirde çünkü.. Ama bulunduğum yerde kadın sığınma evi Yok sanırım. Birikimim 3-4 bin lira param ve şu anki evimdeki eşyalar var sadece. Yatak odası küçük ev aletleri vb...
Annen evlendiğine göre babandan kalan maaşı boşandıktan sonra sen alabilirsin. Hiç yoktan iyidir.
Kadın kimseye emanet değildir. Siz ve sizin gibilerin bu ataerkil dili ve akli yuzunden kadinlar bugun dayak yiyor, asagilaniyor, ozgurlukleri insanliklari kisitlaniyor. Rica ediyorum savundugunuz seyin biraz altini doldurun.Konu sahibi mesaja cevap vermiyor herşey yolundadir inşallah ..aklımın almadigi Allah erkeğe bizden biraz daha fazla guc vermiş. Onlarda aciz gibi kadınlara el kaldırıyor sikiosa git kendi gücündeki bir erkeğe el kaldırsana.. kendinden gucsuzbirine el kaldırmak acizligin en büyüğüdür. Ayrıca kadinlar erkeklere Allah'ın emanetidir buda emanete hiyanettir
Tam olarak budur.o kadar dayağa şiddete rağmen kv ile görümcenin atacağı mesajı dşünmeniz olmamış
al darp raporunu sok gözlerinin içine ve ayrıl, ablanda 2-3 ay idare et işini bulup yerleşene kadar kendi hayatını kur
olmadı mor çatıya sığın sana iş ve yer sağlayana kadar ama lütfen susmayın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?