23 Yaşında Boşanmak İsteyip de Boşanamamak

Psikolojik ve fiziksel şiddet görüyorsunuz Allah aşkına ne yatak ilişkisi? İş bulup ayrılmanız gerekiyor. Bu şekilde hayat geçer mi? Boşandıktan sonra babanızdan kalan maaş tekrar bağlanıyor mu? Bunu da bir araştırın bence.

Hayat sevmediğiniz anlaşamadığınız biriyle hayatı paylaşmaya zorlamak için çok kısa bunu bilmelisiniz önce eşinizle evliliğinizi devam ettirip ettirmemeniz gerektiğine düşünüp taşınıp karar verin artısıyla eksisiyle bunu tahlil edin kendi açınızdan kararınız evliliğinizi bitirmek ve yolunuza yalnız devam etmekse eşinizi bu konuda ikna edin öncelikle ve finansal olarak kendinizi garanti altına alın bir iş bulabilirsiniz bundan sonra boşanmaya kalkın ve bu kararı işleme sokun bir işe girin bu sizi sosyal olarak rahat ettiricek finansal olarakta boşanmak istiyorsanız eşinizle zıtlaşmayın ikna yoluna gidip kurtulun derim. Anlaşmalı her zaman iyidir. boşanma gerçekleştikten sonrada piskolojik destek alın acilen size tavsiyem bunlardır.

Herkes söylemiş ben de söylüyorum lütfen gidip” darp raporu alın ve eve dönmeyin” insan şiddete maruz kalınca kendini aciz ve güçsüz hissediyor, korkuyor. Şimdi siz eşiniz olacak canlı sizden kendi isteğiyle ayrılsın istiyorsunuz. Ne ailesiyle ne kendisiyle uğraşmak istemiyorsunuz. Ama eğer Darp raporu alıp en basitinden devlete sığınırsanız zaten boşanmanız da kolay olur.
Lütfen ne o eşiniz olacak canlıyı ne de ailesini düşünmeyin. Sadece kendinizi düşünün. Kendinizi bu hayattan kurtarabilirsiniz. Lütfen bunu unutmayın.
Keşke tavsiyede bulunmaktan başka birşeyler de gelseydi elimden... üzgünüm...

Kv gorumcen ısrar eder diye boşanmıyor musun?önce iş bak kendine çalış kendine hayat kur bu adamı ömründe çekmek zorunda değilsin dursan düzelecek mi

Bi öksüze yetime sahip çıkamayan erkekten ne beklersin...
Azıcık tatlı dil huzur olsa yeter. Mutlu olmak öyle kolay.çocuk yapma.
Boşan diyip vebalini alamam ama sırtını sağlama al. İş bulamıyosan evden iş yap. Pasta börek poğaça bile yapıp satabilirsin.. biraz ayaklarının üstünde dur.

Sakın kendini bırakma dik dur. Rabbim yardımcın olsun

ya ben yanlismi okuyorum ceneni kullanamayacak durumdasin ama kaynanam ne der gorumcem ne derimi dert ediyorsunuz?
siz o mesaji attiktan sonra kaynananiz ve gorumceniz olmayacaklar artik sanki onlarla dogmussunuz engellersiniz olur biter
yapacak hic bir seyiniz yoksa kadin siginma evleri var yada bir ise girin calisin

Boyle adami cekmektense cocugunda yok galiba git kadin siginma evine uzaklastirma aldittir hic o koca denen musfetteyi cekme yasin cok genc yazik edersin kendine

Hemen kaç kurtul annen de yardım edecekmiş para harcandı diye adam seni dayaktan öldürsşn mü. Mantıklı düşün kaç kurtul hemen boşan darp raporunu al. Hiç korkma şikayet et

Ben de aynı surumsayım.babamın evindeyim.bu sondu.dönmicem.her gün arıyp.rahatsız oluyorum.

Sığınma evi gizlioluyor.yeri belli seğil.seni orda bulamaz.

Illa ki karışan olur. Önemli olan senin kendi kararın arkasında durman. Kim ne derse desin bu kararı bilinçli bir şekilde verdiğini unutmaman ki geri dönmeyesin. Hayatının baharındasın. O kadar şiddet görüyorsun başlattırmasınlar maddiyatlarına. Bu durumu sürdürme lütfen. Kendini düşün, sensin önemli olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…