- Konu Sahibi roseofheavennn
-
Psikolojik ve fiziksel şiddet görüyorsunuz Allah aşkına ne yatak ilişkisi? İş bulup ayrılmanız gerekiyor. Bu şekilde hayat geçer mi? Boşandıktan sonra babanızdan kalan maaş tekrar bağlanıyor mu? Bunu da bir araştırın bence.Ne olur okuyun.. Daha önceki konularımı bilen bilir arkadaşlar. Evleneli 1 ay sonra 1 sene olacak nikahlanalı yani. Nikahtan 2 ay sonra da aynı eve girmiştik her neyse. Aylardır psikolojik ve fiziksel şiddet görüyorum. Hatta şu an yüzümün sol tarafı o kadar acıyor ve ağrıyor ki yanağımın altındaki kemik. Konuşurken zorlanıyorum. Dayanamıyorum artık yaşamak istemiyorum ömrümü nasıl ben bu insanla geçiririm adam bile diyemiyorum adam değil çünkü. Seve ek evlendik tabiki böyle biri olduğunu bilmeyerek. Kayınvalidem ve kayınpederimle bir sorunum yok olmadı hiç. Ama eşimle tek bi kavgamızda tabiki kendi oğullarını korurlar. Kavga ettiğimizde söyleyemem mesela bilirim çünkü onu koruyacaklarını. Boşanmaya kalktım o kadar masraf yaptık eşya aldık nasıl boşanırsın dediler sustum. Ki biz annemle babamdan kalan 1000 lira maaşla üstümüze düşen herşeyi yaptık yatak odasından , en pahalı saatine kadar. Ben evlendikten sonra annem de evlendi başkasıyla. Kavgalarımızda bırakıp gidecek kimsem Yok. 1 ablam var ona da ne kadar yük olabilirim ? Yatak ilişkimiz sıfır eşimle. Ayda 2 kere olursa şükür derim resmen. Artık içim de almıyor zaten. Üstüne bir de bunların bi evi var orayı tadilat yaptırıyorlar kaynanam bileziklerini sattı falan tadilat yaptırabilmek için. Ben eşime defalarca dedim ne olacağımız belli değil yapmasınlar o evi boşuna diye. Ama hep tamam ben istedim derim bişey olursa dedi. Çıkmazdayım şimdi. Boşanmak istiyorum deli gibi hem de. Her gün acı çekiyorum bu evde. Ama kv ve görümcem mesaj bile olsa hayatımı zindan ederler bana ikna etmeye çalışmak için. Ne yapmalıyım onlara nasıl bir mesaj atabilirim ? Yalvarırım yol gösterin bana.. nasıl olacak bundan sonraki hayatım.
Ben de aynı surumsayım.babamın evindeyim.bu sondu.dönmicem.her gün arıyp.rahatsız oluyorum.Ne olur okuyun.. Daha önceki konularımı bilen bilir arkadaşlar. Evleneli 1 ay sonra 1 sene olacak nikahlanalı yani. Nikahtan 2 ay sonra da aynı eve girmiştik her neyse. Aylardır psikolojik ve fiziksel şiddet görüyorum. Hatta şu an yüzümün sol tarafı o kadar acıyor ve ağrıyor ki yanağımın altındaki kemik. Konuşurken zorlanıyorum. Dayanamıyorum artık yaşamak istemiyorum ömrümü nasıl ben bu insanla geçiririm adam bile diyemiyorum adam değil çünkü. Seve ek evlendik tabiki böyle biri olduğunu bilmeyerek. Kayınvalidem ve kayınpederimle bir sorunum yok olmadı hiç. Ama eşimle tek bi kavgamızda tabiki kendi oğullarını korurlar. Kavga ettiğimizde söyleyemem mesela bilirim çünkü onu koruyacaklarını. Boşanmaya kalktım o kadar masraf yaptık eşya aldık nasıl boşanırsın dediler sustum. Ki biz annemle babamdan kalan 1000 lira maaşla üstümüze düşen herşeyi yaptık yatak odasından , en pahalı saatine kadar. Ben evlendikten sonra annem de evlendi başkasıyla. Kavgalarımızda bırakıp gidecek kimsem Yok. 1 ablam var ona da ne kadar yük olabilirim ? Yatak ilişkimiz sıfır eşimle. Ayda 2 kere olursa şükür derim resmen. Artık içim de almıyor zaten. Üstüne bir de bunların bi evi var orayı tadilat yaptırıyorlar kaynanam bileziklerini sattı falan tadilat yaptırabilmek için. Ben eşime defalarca dedim ne olacağımız belli değil yapmasınlar o evi boşuna diye. Ama hep tamam ben istedim derim bişey olursa dedi. Çıkmazdayım şimdi. Boşanmak istiyorum deli gibi hem de. Her gün acı çekiyorum bu evde. Ama kv ve görümcem mesaj bile olsa hayatımı zindan ederler bana ikna etmeye çalışmak için. Ne yapmalıyım onlara nasıl bir mesaj atabilirim ? Yalvarırım yol gösterin bana.. nasıl olacak bundan sonraki hayatım.
Sığınma evi gizlioluyor.yeri belli seğil.seni orda bulamaz.Evden çık, darp raporu al, karakola git, şikayetçi ol, annene ya da o iğrenç şahsın annene zarar verebileceğini düşünüyorsan hemen bir sığınma evine git, borcuna da başlatma, harcına da. canını kurtar. küçücüksün, önünde upuzun bir hayat var. o manyaktan ne kadar uzaklaşabiliyorsan uzaklaş. sen bu hayata eziyet çekmek için mi geldin yaşamak için mi? her gün onlarca kadına şiddet haberi görüyoruz, her gün onlarca kişi canından oluyor bir manyak için. hayatını kurtar!
Ben de aynı surumsayım.babamın evindeyim.bu sondu.dönmicem.her gün arıyp.rahatsız oluyorum.
Kızacaksın ama geçen c.tesi gittim uyudum pazar uyandım geldim.ara ara atıyorum.kafası karışıyor.aonra pişman oluyorum.bitöesi gerekNumaranı değiştir ve vazgeçme. Kendini düşün. Geleceğini düşün
Bak kendin söyledin bitmesi gerek diye, bitmesi gerekiyorsa kes at. Zor olacak ama geçecek. Bilerek ateşe atma kendiniKızacaksın ama geçen c.tesi gittim uyudum pazar uyandım geldim.ara ara atıyorum.kafası karışıyor.aonra pişman oluyorum.bitöesi gerek
Ağlama krizşrrim dwpresyon.yalnızlıo çol zpr ama bitmeli.bitecekBak kendin söyledin bitmesi gerek diye, bitmesi gerekiyorsa kes at. Zor olacak ama geçecek. Bilerek ateşe atma kendini
Boşanmam diyor.şiddet eğilimi.eziyetlwri var.ben korlıyorum.voşanır mıBak kendin söyledin bitmesi gerek diye, bitmesi gerekiyorsa kes at. Zor olacak ama geçecek. Bilerek ateşe atma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?