ben buugün yapmadım spor ve çok açım bişeyler yemek için gidip geliyorum mutfağa tutuyorum ama elim ayağım titriyospor:1000 ip atlama,600 basen,500 mekik,200 kalça,150 yan bölge hareketi bgunkı sporum 1,5 saat sürdü sıkıldım açıkcası
ay canım ya salatalık falan ye bari kilo yapmayacak şeyler.ben buugün yapmadım spor ve çok açım bişeyler yemek için gidip geliyorum mutfağa tutuyorum ama elim ayağım titriyo
ay bilmiyorumkiay canım ya salatalık falan ye bari kilo yapmayacak şeyler.
Canım bilmiyorum olurmu hiç şekerin düşmüş olabilir aman dikkat et sabahları çok az yiyorsun bence artır akşamları azz yeay bilmiyorumki
Çok geçmiş olsuncanım sporu falan düşünme nazarlar değdi topiğimizeGünaydın kızlarhastanedeyim simdi bizde annemle serum yiyoruz .karın ağrıs kusma ishal var.bugunluk yokum galiba sizi seviyorum.benim yyerinede spor yapın byys
Canım nasıl oldun hiç ses yok dünden beri meraktayımGünaydın kızlarhastanedeyim simdi bizde annemle serum yiyoruz .karın ağrıs kusma ishal var.bugunluk yokum galiba sizi seviyorum.benim yyerinede spor yapın byys
Canım sen nasılsın hadi gelin artık toparlanalımben buugün yapmadım spor ve çok açım bişeyler yemek için gidip geliyorum mutfağa tutuyorum ama elim ayağım titriyo
Geçmiş olsun canım yaa ne oldu bu kadar besin zehirlenmesi falan mı oldu yoksaBugün kimse kilo bildirimi yapmamış gece hastanede kaldım bende tartilamadim
çok güzel canım basenın benden 10cm kucuk boy 170 bence cok ıyı tabı daha zayıf olsan daha fit görünürsünmerhaba kızlar 2 gündür internette sıkıntı vardı giremedim hiç ben tartıldım ölçüleride aldım 2 gündür spor ve diyet yapamıyorum tam olarak bugün alışverişe çıktım uzun yıllar sonra ilk defa 38 beden pantalon oldu çok mutlu oldum ölçülere ve kiloya gelirsek
kilo : 68,4
göğüs : 95
bel : 74
göbek : 86
basen : 97
sizleride bekliyorum en geç yarına
bety21 çok geçmiş olsun canım
aysu27 cuma gelecem dedin nerdesin kuzum çok ihmal ettin kendinide bizide kilo almış olsanda lütfen bildir yoksa sürekliliğimizi kaybedicez az kaldı
Vildan80 canım seninde sonuçlarını bekliyorum sen burdasın neden yazmadın
S SevdaSozleri kaç gündür yoksun??
bilemiyoruz canım ne olduğunu zıra hepımızın ortak yedıgı bısey yok sudan da olmuş olabılır.Geçmiş olsun canım yaa ne oldu bu kadar besin zehirlenmesi falan mı oldu yoksa
e sende yapmadım canım kilo ölçü bekliyorum her zaman eksi olacak diye bişe yokbilemiyoruz canım ne olduğunu zıra hepımızın ortak yedıgı bısey yok sudan da olmuş olabılır.
sen kılo bıldırımı yapmamışsın canım merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?