25 kiloya veda günlüğüm

spor:1000 ip atlama,600 basen,500 mekik,200 kalça,150 yan bölge hareketi bgunkı sporum 1,5 saat sürdü sıkıldım açıkcası
ben buugün yapmadım spor ve çok açım bişeyler yemek için gidip geliyorum mutfağa tutuyorum ama elim ayağım titriyo

Günaydın kızlarhastanedeyim simdi bizde annemle serum yiyoruz .karın ağrıs kusma ishal var.bugunluk yokum galiba sizi seviyorum.benim yyerinede spor yapın byys

Kızlar günaydın sizleri çok ama çok özledim kaynanam şimdi gitti çok kötü ve zor 5 gün geçirdim sıkıntıdan kendimi yemeye verdim tabi kilo aldım. Evimi toplayıp geliyorun

[QUOTEysu27, post: 42565512, member: 464270"]Kızlar günaydın sizleri çok ama çok özledim kaynanam şimdi gitti çok kötü ve zor 5 gün geçirdim sıkıntıdan kendimi yemeye verdim tabi kilo aldım. Evimi toplayıp geliyorun[/QUOTE]
Canım hoşgeldin hiç merak etme çabuk gelen kilo çabuk gider

[QUOlkay80, post: 42566330, member: 513901"]Canım nasıl oldun hiç ses yok dünden beri meraktayım[/QUOTE]
Mrb canim biz hala hastanedeyiz ailecek hasta olduk buradan cçıkınca kköye gideceğiz 2-3gun olmaya bilirim bütün düzenin bozuldu diyet e devam ama spor yapamicam karnim agroyor

merhaba kızlar 2 gündür internette sıkıntı vardı giremedim hiç ben tartıldım ölçüleride aldım 2 gündür spor ve diyet yapamıyorum tam olarak bugün alışverişe çıktım uzun yıllar sonra ilk defa 38 beden pantalon oldu çok mutlu oldum ölçülere ve kiloya gelirsek
kilo : 68,4
göğüs : 95
bel : 74
göbek : 86
basen : 97
sizleride bekliyorum en geç yarına
bety21 çok geçmiş olsun canım
aysu27 cuma gelecem dedin nerdesin kuzum çok ihmal ettin kendinide bizide kilo almış olsanda lütfen bildir yoksa sürekliliğimizi kaybedicez az kaldı
Vildan80 canım seninde sonuçlarını bekliyorum sen burdasın neden yazmadın
S SevdaSozleri kaç gündür yoksun??

mrb kızlar kendimi iyi hissediyordum annemi kaynanamı gönderdim gitmedim köye.bgun bozuldu biraz diyet,2serum yedim bide regl oldum 4gun once 72dim ama galiba yarın bu sebeplerden fazla çıkacağım bende 2 gundur spor yapamıyorum

çok güzel canım basenın benden 10cm kucuk boy 170 bence cok ıyı tabı daha zayıf olsan daha fit görünürsün

Geçmiş olsun canım yaa ne oldu bu kadar besin zehirlenmesi falan mı oldu yoksa
bilemiyoruz canım ne olduğunu zıra hepımızın ortak yedıgı bısey yok sudan da olmuş olabılır.
sen kılo bıldırımı yapmamışsın canım merak ettım

bilemiyoruz canım ne olduğunu zıra hepımızın ortak yedıgı bısey yok sudan da olmuş olabılır.
sen kılo bıldırımı yapmamışsın canım merak ettım
e sende yapmadım canım kilo ölçü bekliyorum her zaman eksi olacak diye bişe yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…