25 kiloya veda günlüğüm

aysu27 canim seni cok iyi anliyorum arkandan konusmalariyle ilgili en guzel cevabi vereceksin sen onlara
Zaten uc hafta gibi kisa surede super ilerledin canim
Hadi bakalim siz 75e ben 80 li rakamlara inelim insallah

sağol canım sabırsızlıkla bekliyorum o günü. sen şimdi kaç kilosun şimdi canım ümidimizi hiç bir zaman kaybetmeyeceğiz
iradeli olursak hedefimize ulaşacağız kendimize yapacağımız en büyük iyilik bu olacak sende en kısa sürede ulaşırsın inş hedefine başarı öykülerimizide yazarız ALLAHın izniyle

sabah
2 kepek ekmek
5 zeytin
1 haşlamış yumurta
1 dilim peynir

öğle
4 kaşık sebzeli bulgur yağsız

ara
3 hurma

akşam
1 tabak tavuklu taze fasulye
2 kase yoğurt

bol bol ev işi
4 litre su

sabah
2 kepek ekmek
5 zeytin
1 haşlamış yumurta
1 dilim peynir

öğle

ara
3 hurma

akşam
2 kase yoğurt

bol bol ev işi
4 litre su

Gayet iyi... 10 dk zumba filan yapsan daha da iyi olurmuş tatlım ama belki ev işi çok yormuştur...

sabah
2 kepek ekmek
5 zeytin
1 haşlamış yumurta
1 dilim peynir

öğle

ara
3 hurma

akşam
2 kase yoğurt

bol bol ev işi
4 litre su

Super olmus canim. Benim.menuyu sorma bugun hic.

Canim gec gordum mesajini kusura bakma ben en son 99,5 taydim bugun 97 idi kilom bakalim inise gectik. Artik 90li rakam gormek istemiyorum tartida insallah cabucak kurtuluruz canim

sabah
2 kepek ekmek
5 zeytin
1 haşlamış yumurta
1 dilim peynir

öğle

ara
3 hurma

akşam
2 kase yoğurt

bol bol ev işi
4 litre su
Menulerin gercekten cok iyi bende seni ornek aliyorum bayramdan sonra bu sekilde beslenmeye baslicam insallah

Gayet iyi... 10 dk zumba filan yapsan daha da iyi olurmuş tatlım ama belki ev işi çok yormuştur...

bende spor yapmak istiyorum ama küçük bebişim izin vermiyor ev işinide güç bela yapıyorum biraz uslansa koşu bandında koşacağım ah ah nerde o günler

Canim gec gordum mesajini kusura bakma ben en son 99,5 taydim bugun 97 idi kilom bakalim inise gectik. Artik 90li rakam gormek istemiyorum tartida insallah cabucak kurtuluruz canim

harika canım güzel vermişsin sabırlı ol canım 90larda gidecek bir bakıcaksın ideal kilondasın sabret en fazla bir seneni alsın çok uzun sabredemem dersen bırakırsan 1 sene sonra 100leri görürsün ALLAH korusun yavaş olsun hem sağlıklı hem kalıcı olsun bende aceleciyim yavaş yavaş sabretmeyi öğreniyorim

olsun canım ben yinede soracağım. çok olmuş olsa bile yarın dengelersin sen tatlım

Canim zaten gece 1.30 da yatim saat kondisyon bisikleti sürdüm. Iyi geldi midem bizraz rahatladi.menumu gunlugume yazdim. Eski halime gore cok ta fene degil. Diyetomde 1 ay bitenw kadar kendimi kontrol etmeyi az yemeyi ogreniyorum. 1 ay sonra da sıkı bir diyet yani agustosta başlıyor

Ne kadar sıkı? Çok sıkı olmasın kalıcı olmaz yoksa... Ne yemeyi planlıyorsun bi ay sonra tatlım?

tatlım.bende hızlı kilo verilmesinden yana değilim 1 ayda 5 veya 6 kilo iyidir kendini aç bırakıp çabuk sıkılır yemeklere saldırırsın biz sağlıklı beslenmeyi öğrendik sadece yediklerine biraz daha dikkat ederek zaten vericez 5 ayda olmasın ama 10 ay olsun. acele edip kendini boşa sıkıntıya sokma

Ne kadar sıkı? Çok sıkı olmasın kalıcı olmaz yoksa... Ne yemeyi planlıyorsun bi ay sonra tatlım?

Sıkı diyetten kastim. Simdilerde tattigim hamur islerine ve yedigim tatlilari birakmak olacak canim benim.emzirdigim icin oylekati diyet yapipta kendimi ac birakmam

iki tane çikolata yedim kızlar tatlı krizim tuttu daha fazlada yiyecektim kendimi zor tuttum biraz pişman oldum ama olacak o kadarcık kaçamak.

iki tane çikolata yedim kızlar tatlı krizim tuttu daha fazlada yiyecektim kendimi zor tuttum biraz pişman oldum ama olacak o kadarcık kaçamak.
Iki bayram cikolatasi mi canim oyleyse eger cok degil hem oglen saatinde yemissin yaninda da sut icersen kan sekerini dengeler diger ogunde fazla acikmazsin

Canim emzirdigimden dolayi zaten sıkı diyet yapamam. Sıki diyetten kastim daha saglikli bir beslenme ve duzenli spor...
ayda 5 kilo versem zaten super benim acelem yok zaten.

Canim onemli olan kendini durdurabilmek canim. Bu bile basaridir.

Iki bayram cikolatasi mi canim oyleyse eger cok degil hem oglen saatinde yemissin yaninda da sut icersen kan sekerini dengeler diger ogunde fazla acikmazsin
evet canım öyleydi inanki midem bulandı ağzımın tadı bozuldu bir daha yemem ıyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…