aysu27 canim seni cok iyi anliyorum arkandan konusmalariyle ilgili en guzel cevabi vereceksin sen onlara
Zaten uc hafta gibi kisa surede super ilerledin canim
Hadi bakalim siz 75e ben 80 li rakamlara inelim insallah
sabah
2 kepek ekmek
5 zeytin
1 haşlamış yumurta
1 dilim peynir
öğle
4 kaşık sebzeli bulgur yağsız
ara
3 hurma
akşam
1 tabak tavuklu taze fasulye
2 kase yoğurt
bol bol ev işi
4 litre su
sabah
2 kepek ekmek
5 zeytin
1 haşlamış yumurta
1 dilim peynir
öğle
ara
3 hurma
akşam
2 kase yoğurt
bol bol ev işi
4 litre su
Canim gec gordum mesajini kusura bakma ben en son 99,5 taydim bugun 97 idi kilom bakalim inise gectik. Artik 90li rakam gormek istemiyorum tartida insallah cabucak kurtuluruz canimsağol canım sabırsızlıkla bekliyorum o günü. sen şimdi kaç kilosun şimdi canım ümidimizi hiç bir zaman kaybetmeyeceğiz
iradeli olursak hedefimize ulaşacağız kendimize yapacağımız en büyük iyilik bu olacak sende en kısa sürede ulaşırsın inş hedefine başarı öykülerimizide yazarız ALLAHın izniyle
Menulerin gercekten cok iyi bende seni ornek aliyorum bayramdan sonra bu sekilde beslenmeye baslicam insallahsabah
2 kepek ekmek
5 zeytin
1 haşlamış yumurta
1 dilim peynir
öğle
ara
3 hurma
akşam
2 kase yoğurt
bol bol ev işi
4 litre su
Gayet iyi... 10 dk zumba filan yapsan daha da iyi olurmuş tatlım ama belki ev işi çok yormuştur...
Super olmus canim. Benim.menuyu sorma bugun hic.
Canim gec gordum mesajini kusura bakma ben en son 99,5 taydim bugun 97 idi kilom bakalim inise gectik. Artik 90li rakam gormek istemiyorum tartida insallah cabucak kurtuluruz canim
Menulerin gercekten cok iyi bende seni ornek aliyorum bayramdan sonra bu sekilde beslenmeye baslicam insallah
olsun canım ben yinede soracağım. çok olmuş olsa bile yarın dengelersin sen tatlım
Canim zaten gece 1.30 da yatim saat kondisyon bisikleti sürdüm. Iyi geldi midem bizraz rahatladi.menumu gunlugume yazdim. Eski halime gore cok ta fene degil. Diyetomde 1 ay bitenw kadar kendimi kontrol etmeyi az yemeyi ogreniyorum. 1 ay sonra da sıkı bir diyet yani agustosta başlıyor
Canim zaten gece 1.30 da yatim saat kondisyon bisikleti sürdüm. Iyi geldi midem bizraz rahatladi.menumu gunlugume yazdim. Eski halime gore cok ta fene degil. Diyetomde 1 ay bitenw kadar kendimi kontrol etmeyi az yemeyi ogreniyorum. 1 ay sonra da sıkı bir diyet yani agustosta başlıyor
Ne kadar sıkı? Çok sıkı olmasın kalıcı olmaz yoksa... Ne yemeyi planlıyorsun bi ay sonra tatlım?
Iki bayram cikolatasi mi canim oyleyse eger cok degil hem oglen saatinde yemissin yaninda da sut icersen kan sekerini dengeler diger ogunde fazla acikmazsiniki tane çikolata yedim kızlar tatlı krizim tuttu daha fazlada yiyecektim kendimi zor tuttum biraz pişman oldum ama olacak o kadarcık kaçamak.
tatlım.bende hızlı kilo verilmesinden yana değilim 1 ayda 5 veya 6 kilo iyidir kendini aç bırakıp çabuk sıkılır yemeklere saldırırsın biz sağlıklı beslenmeyi öğrendik sadece yediklerine biraz daha dikkat ederek zaten vericez 5 ayda olmasın ama 10 ay olsun. acele edip kendini boşa sıkıntıya sokma
iki tane çikolata yedim kızlar tatlı krizim tuttu daha fazlada yiyecektim kendimi zor tuttum biraz pişman oldum ama olacak o kadarcık kaçamak.
evet canım öyleydi inanki midem bulandı ağzımın tadı bozuldu bir daha yemem ıyyIki bayram cikolatasi mi canim oyleyse eger cok degil hem oglen saatinde yemissin yaninda da sut icersen kan sekerini dengeler diger ogunde fazla acikmazsin
Canim onemli olan kendini durdurabilmek canim. Bu bile basaridir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?