Gebeliğe Hazırlık 27 kasım Çatlatma iğnesi vurulan varsa beraber takip edelimm..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin hikayen nasilll canımm

Ay inşallah bende hamileyimDir ya şeffaf sünen bı akıntı geliyor böyle olmuyordu dua et bana hamilelerin duası kabul olurmuş bende bu ay kavusayim mucizeme

Senin hikayen nasilll canımm
Canım benim hikayem 4 aydır korunmayı bıraktık sanırım ben çok stres yapiyirum olmadı geçen ay testler pozitif çıktı kanda çıkmadı birde korunmayı birakali adet düzenim degisti 23 24 indi yani öle aslında belkide ben fazla tedirgin oluyorum 32 yaşındayım ilk olacak nasip olursa ama mesela bu ayda bir şey hissetmiyorum canım ya o yüzden bir doktora goruneyim dedim galiba bende

2022 de güzel haberler alalım canım inşallah, bu ay iğne olanlar çoğunlukla gebe kalamadı ben de dahil gördüğüm kadarıyla

Bir sonraki aylara bekletmeden gelsin bizim de mucizemiz.
İnşallah canım ben birdaha doktora gitmeyi düşünmüyorum biraz kendim deneyeceğim kilo vermeye falan çalışacağım içimden bı ses kilo ver hamjle kalacaksın diyor ama becerebiliraem tabi ... Benim doktora biraz ara.. yine burdan haberlesir konuşuruz hayırlı haberlerimizi Ocak ayinda hepimiz veririz inşallah

İnsallah canım akşama kadar agladim dhaa yeni kendime geliyorum
Ah kuzumm geçen hafta ben o kadar kötüydüm ki durup durup ağlıyorum sürekli gözlerim dolu.. Erkenden uyuyorum kimseyle konuşmuyorum.. İğne olunca umut olmuş sanırım beklentiye girmişim çok.. Büyük bir hayal kırıklığı oldu.. Psikolojim bedenimi etkiledi hastalandım bildiğin. Sesim kısıldı faranjitim arttı boğazım yanıyor hala.. Çok hırpaladım kendimi.. Sonra kendime dedim ki durmadan ağlıyorsun da noluyo.daha çok strese girip belki de yumurta oluşumumu etkilicek.tamamen kafadan atmak değil ama sakinledim biraz. Elimdem geleni yapıp Allaha bırakacağım onun elinde olursa olur olmazsa da olması için elimizden geleni yapmalıyızz

Evet psikolojim alt üst oldu ya bebeğim olmazsa diye düşünmeye başladım olmazsa naparim diye Allah tan benim bir gün suruyor sonra toparliyorum sil baştan aynı şeyleri yaşamaktan sıkıldım Allah im daha fazla sinamasin bizi mucizemiz bekleTmesin

Aminnn amin inşallah canımm güzel haberkerimizi verelim birbirimize

Merhabalar ben bu ay ilk kez ovulasyon testi denedim yumurtlama gününü degerlendiremedim ertesi gün çatlama oldu ve çatlama günü dahil 4 gün değerlendirdim regl öncesi belirtilerim henüz yok ve reglime 6 gün var gebelik olusmus mudur yumurtlama gününü degerlendiremedim diye tereddüt ediyorum

Merhaba tatlim. Ultrasona girdin mi? Nedir durumlar? Ben bugum girdim 4 yumurtadan 1i catlamiş bir tanede içi sivi dolu yumurta gordu. Dedi ya sorulacak ya da yumurtlamanin başlangici. Digerleri yoktu bu kontrolde
Canım bişey sorcam bu sıvı dolu yumurtayla ilgili bir bilgin var mı nedemek bu bende ultrasonla bakılırken doktor bir diğer doktora anlatıyordu sıvı dolmuş diye devlet hastanesine gidiyorum malum pek bilgi vermediklerinden bende soramadım ama aklıma çok takıldı

Kesinlikle katılıyorum ve vajinal duş normal duş idrar yapmaktan bunlardan kaçının hatta şöyle birliktelik olurken Toto’nun altına yastık yarım saatte öyle bekleyin arkadaş doğru diyor bu ay bunu yapmaktan ögg geldi ama inşallah değer biz hemen kalkıp yıkandığımız yada tuvaletimizi yaptığımız İçin yer çekiminden dolayı spermler aşşağıya iniyormuş ha birde önemli bişey daha nasıl söylicem bilmiyorum ama neyse kız kızayız burda birliktelik olduktan sonra eşiniz hemen vajinadan çıkmasın bir 3 5 dakika kadar beklesin hayırlı haberleeeer duyalım inşallah hep geleceğin güzel anneleri

Canim bilemedim ben de ne oldugunu. Doktorum 4u de çatlamiş dedi. Ultrasonda sadecr bir çatlamayi gorduk. Digerlerini goremedik. Zaten hamile de kalamadim. Sen istersen iki gun sonra tekrar ultrasonda baktir.

Canim bilemedim ben de ne oldugunu. Doktorum 4u de çatlamiş dedi. Ultrasonda sadecr bir çatlamayi gorduk. Digerlerini goremedik. Zaten hamile de kalamadim. Sen istersen iki gun sonra tekrar ultrasonda baktir.
Anladım kuzum ben adetim geçerse yani tutarsa bu ay bebek artık özele gitçem tutmazsa da gitçem devlet hastanelerin de birşey öğrenemiyosun

ilk hamileliğimde catlatma ignesinden sonra 3 gün üst üste ilişki denemiştik ve aynen belimin altına yastık koymustum ilişkiden sonra, klomenle ilk ayda tutmustu. ikinci önerini de destekliyorum canım
bu sene adamı ikna edemiyorum 3 gün üst üste ilişkiye, en fazla gün aşırı deneyebiliyoruz koca ikna etme taktikleri de alabilirim :)

Anladım kuzum ben adetim geçerse yani tutarsa bu ay bebek artık özele gitçem tutmazsa da gitçem devlet hastanelerin de birşey öğrenemiyosun gid
sen beni güldürdün Allah’ta seni güldürdün aynı durumdayız hiç merak etme her koşulda yanıma yaklaşan adam şu bebek olayından sonra gına geldi adama bol bol pekmez yedir bal ceviz fındık bak nasıl ikna oluyo kendiliğinden hemde haklılar ama bizde haklıyız ne yapalım

Allah hepimizi güldürsün canım
yediriyorum ya kendisi de vitamin filan alıyor ama kışın zor oluyor hakkaten her gün duş almak onu da anlıyorum işi de yogun. daha naz ederse tüp bebek fiyatlarını soylemeyi düşünüyorum, bu onu bayag motive ediyor
valla bizim işimiz daha zor, sürekli doktora git ilac al kendini takip et, ilişki günü hesapla vs. cok yorucu
Allah yardımcımız olsun inşallah cok beklemeden saglıklı bir şekilde hamile kalabiliriz

aaa çok mantıklı tüp bebek fiyatından girmek olaya valla süper fikir ama napalım olana kadar elimizden geleni yapçaz onlarda haklı bizde dediğin gibi bizim işimiz daha zor rabbim artık duysun sesimizi de bu ay mucizesini versin bizlere inşallaaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…