- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
Kuzu ben aşılama.oldum ondan verdi belkide . Aynen bekliycez birkaç günBana vermedi hiç ya çatlatma iğnesi verip gönderdi hep sonrasında ne çağırdı ne hap verdi bakalım az kaldı sabredicez artık
Ayyy inşallah yaKızlar merakla bekliyorum sonuçlarınızı inşalllah görelim pozitifleriiigurbetgulu16 Papatyamveben-Mavi
İnşallah canım benim sende rahim filminden sonra bize haber ver mutlakaKızlar merakla bekliyorum sonuçlarınızı inşalllah görelim pozitifleriiigurbetgulu16 Papatyamveben-Mavi
Hmm bende aşılama düşünüyorum biraz bekleyeceğim bı kaç ay sonra düşünmeye başlayacağım aşılamayı artikKuzu ben aşılama.oldum ondan verdi belkide . Aynen bekliycez birkaç gün
Hayırlısı inşallah belki ona bile gerek kalmazHmm bende aşılama düşünüyorum biraz bekleyeceğim bı kaç ay sonra düşünmeye başlayacağım aşılamayı artik
İnşallahh canım umarım temiz çıkarİnşallah canım benim sende rahim filminden sonra bize haber ver mutlaka
İnşallah canm yaaHayırlısı inşallah belki ona bile gerek kalmaz
inşallah canım ya temiz çıksın sonucunİnşallahh canım umarım temiz çıkar
Günaydın canlar, test yaptım bu sabah ama.cok.silikkk koyulasmasi gerekiyordusanırım yok ya da kuruma.cizgisi
Gecikmeyi bekle bekleyince ne üzülüyorsun. Ne umutlaniyorsun ama test yaptıkça insan daha çok strese giriyor ben hiç yapmadım olmazsam pazartesi inşallah kendini tutmaya çalış şimdi ne desek yalan olur bu testler çok sıkıntı bence ben hep silik gördüm ve adet oldum silik gördüğüm gün hemen ağzım baya yandı artık yapmıyorum . Süt kıvamında akıntım var benimde ya merakla bekliyorum bakalimGünaydın canlar, test yaptım bu sabah ama.cok.silikkk koyulasmasi gerekiyordusanırım yok ya da kuruma.cizgisi
yo ben uzulmuyorum canım ya gecen ay kımyasal gecırınce baya uzulmustum yıne aynısı olmasında , hayırlısı olanda da olmayanda da vardır bı hayır.Gecikmeyi bekle bekleyince ne üzülüyorsun. Ne umutlaniyorsun ama test yaptıkça insan daha çok strese giriyor ben hiç yapmadım olmazsam pazartesi inşallah kendini tutmaya çalış şimdi ne desek yalan olur bu testler çok sıkıntı bence ben hep silik gördüm ve adet oldum silik gördüğüm gün hemen ağzım baya yandı artık yapmıyorum . Süt kıvamında akıntım var benimde ya merakla bekliyorum bakalim
Amin canım inşallah bı belirtin varmıyo ben uzulmuyorum canım ya gecen ay kımyasal gecırınce baya uzulmustum yıne aynısı olmasında , hayırlısı olanda da olmayanda da vardır bı hayır.
ınsallah saglıklı gebelıkler nasıp olur hepımzıe
kuzum sadece bel agrısı ve 11gunden berı ıgnenın asırı gogua agrım var. koltuk altından uclara dogruAmin canım inşallah bı belirtin varmı
Adet ve gebelik belirtisi birbirne benziyor işte ayırt etmek mümkün değil benimde kasık ağrım akıntım var bugün de sağ gogsum hafif ağrımaya başladı ama bunlar benim adet belirtim zatenkuzum sadece bel agrısı ve 11gunden berı ıgnenın asırı gogua agrım var. koltuk altından uclara dogru
benım normalde goguslarım adet onceı 2 gun agrır suan 7gundur agrım var bıde bu agrı gıbı degıl acıyo gıbı, akıntım yok kasık agrımda yok canım. bekleyıp gorcez artık :)Adet ve gebelik belirtisi birbirne benziyor işte ayırt etmek mümkün değil benimde kasık ağrım akıntım var bugün de sağ gogsum hafif ağrımaya başladı ama bunlar benim adet belirtim zaten
Evet beklemek çok zorbenım normalde goguslarım adet onceı 2 gun agrır suan 7gundur agrım var bıde bu agrı gıbı degıl acıyo gıbı, akıntım yok kasık agrımda yok canım. bekleyıp gorcez artık :)
evet yaa en zoru buymusEvet beklemek çok zor
Fena kasık ağrım oluyor ya ümitlerim çöp oluyor yineevet yaa en zoru buymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?