Gebeliğe Hazırlık 27 kasım Çatlatma iğnesi vurulan varsa beraber takip edelimm..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canlar, test yaptım bu sabah ama.cok.silikkk koyulasmasi gerekiyordu sanırım yok ya da kuruma.cizgisi

Bugün kaçıncı gündü canım. Bence bat gününe kadar beklemeye çalış. Erken yapılan testler aşırı moralimi bozuyor. Adete kadar umut hep var biliyorsun..

Günaydın canlar, test yaptım bu sabah ama.cok.silikkk koyulasmasi gerekiyordu sanırım yok ya da kuruma.cizgisi
Gecikmeyi bekle bekleyince ne üzülüyorsun. Ne umutlaniyorsun ama test yaptıkça insan daha çok strese giriyor ben hiç yapmadım olmazsam pazartesi inşallah kendini tutmaya çalış şimdi ne desek yalan olur bu testler çok sıkıntı bence ben hep silik gördüm ve adet oldum silik gördüğüm gün hemen ağzım baya yandı artık yapmıyorum . Süt kıvamında akıntım var benimde ya merakla bekliyorum bakalim

yo ben uzulmuyorum canım ya gecen ay kımyasal gecırınce baya uzulmustum yıne aynısı olmasında , hayırlısı olanda da olmayanda da vardır bı hayır.

ınsallah saglıklı gebelıkler nasıp olur hepımzıe

kuzum sadece bel agrısı ve 11gunden berı ıgnenın asırı gogua agrım var. koltuk altından uclara dogru
Adet ve gebelik belirtisi birbirne benziyor işte ayırt etmek mümkün değil benimde kasık ağrım akıntım var bugün de sağ gogsum hafif ağrımaya başladı ama bunlar benim adet belirtim zaten

Adet ve gebelik belirtisi birbirne benziyor işte ayırt etmek mümkün değil benimde kasık ağrım akıntım var bugün de sağ gogsum hafif ağrımaya başladı ama bunlar benim adet belirtim zaten
benım normalde goguslarım adet onceı 2 gun agrır suan 7gundur agrım var bıde bu agrı gıbı degıl acıyo gıbı, akıntım yok kasık agrımda yok canım. bekleyıp gorcez artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…