Gebeliğe Hazırlık 27 kasım Çatlatma iğnesi vurulan varsa beraber takip edelimm..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım seni takip ediyorum görüyorum sen klomen ve iğne sonucu hamiş kaldın dime rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ne kadar bi deneme sonrası buna karar kildiniz aceba biraz bilgi verir misin birde çatlatma iğnesi karından olan mi doktor tavsiyesi üzerine değil mi yaptıklarıniz

Günaydın canım anne adayi1 buçuk yıldır evliyiz 5 aydır deniyorduk ama olmadı. Benim içimde hep bir şüphe vardı ama doktora 5 ay deyince bakmıyorlar. Bende 1 buçuk yıldır olmuyor dedim detaylı kontrolde pcos olduğum ve yumurtlamadigim çıktı. ben klomen ve çatlatma iğnesi ile gebe kaldım ilk denememde. Doktor yumurta takibi yaptı kontrole gebe kaldım aslında. Hikayem biraz garip kayserinin en ünlü tip bebek doktorlarından birine gittim Gökalp bey. Klomen verdi ve ilaç bitiminde kontrol etti yumurtalar hiç büyümemiş dedi beni üzecek şeyler söyledi günlük metafor muydu neydi o iğneden yazdı 5 iğne 450 TL bu arada ben kullanmak istemedim bir daha da o doktora gitmedim kendime inandım bekledim ve adetin 13. Günü başka bir doktorla etki etmemiş dediği klomen bende iki yumurta büyüttü 22 ve 21 cm. Ben kendime çok inandım eşim bize çok inandı olacak bu ay dedim ve hep dua ettim Allah'ıma adetin 13. Günü 29 Kasım iğne vurduk otrivelle doktor verdi kolumdan vurduk. 30 Kasım ve 1 aralıkta ben halsizlik ten karın ağrısından kranlardan kolumu kaldıramaz vaziyet te yattım çok korkunçtu iğnenin etkisi olduğunu bildiğim için sadece yattım aynı zamanda tempolu bir işte de çalışıyorum akşamları baygınlık geçiriyordum iğneden dolayı 7 aralıkta kaset testte negatugi görünce 9 aralıkta ilk kan testimi yaptırdım 3.80 cikti erkendi ama dayanamadim. 10 aralıkta içim içimi yedi yine dayanamadım test verdim 8.60 çıktı gebeydim. Önce kendine inan kendini sev karnını sev yumurtaların A olumlu enerji gönder ben psikolojik danışmanım ve telkin yöntemini çok kullandım eşimde bana karşı kullandı hamd olsun bugunumuze

Yaaa sağlıkla kucağına alırsın inşallah o psikolojiyi yenemiyorum yarın batbgunum kendime hep kesin adet olacam diyorum asla olumlu şeyler söyle yemiyorum hep negatifim yarın olacak ve ben adet olacağım cesaret edip testte yapmıyorum bugün 14. Günüm yapsam belli olacak ama cesaretim yok pazart si olmazsam yaparım ama bu psikoloji stres işini yenemiyorum bana biraz tavsiye verebilir misiniz

Olmayacak diyerek kendi yenilgini kabul ediyorsun sen sağlıklı bir kadınsın diğerlerinden farkın yokku onlar nasıl gebe kalabiliyor ise sende kalabilecekken böyle bebeğine olumsuzluk göndererek engelliyorsun bence. Karnını seveceksin. Benimle olduğunu biliyorum diyeceksin eşine söyleyeceksin. Ve bebeğini üzmeye eksin böyle düşüncelerle. Doktor bana direk tüp bebek dedi o gokalp ben asla kabul etmedim. Çok ağladım o gün birisi ölmüş gibi mahfoldum ama sonra hayır dedim biz bu nü başarı az şimdi bebeğim benimle onu görmek kalp atışını duymak için sabırsislaniyorum ve ona her gün babasıyla duyuyor iş gibi konuşuyoruz seviyoruz karnımi. Bu nü da düşük olur düşüncesini yenebilmek için yapıyoruz sonuçta seçilim doğal yollarla olmadı ilaç ile oldu ve risk yüksek. yine telkin ve ikimize de inanılmaz iyi geliyor bunları yapmak.

Tüp bebek doktorlaeinda bu var sanırım bende gittim 2 ay önce rahim filmi istedi çektirdim rahim ağzı tüpler hep tikaliydi çeken açıldı bı sıkıntın kalmadi dedi rapora sol tüp supheli yazmış doktorda ameliyat olacaksın ameliyatsız gebe kalamazsın dedi sağ tupum açık olduğu halde dedik bı filme baksaniz yok dedi gerek yok bişey soruyorum cevap alamıyorum tutturdu ameliyat bı ameliyata 9 bin istedi hayırdır ben tüp bebeğe mi başladım 9 bin nedir ... Sonra ben inanmadım rahim filmimi 2 3 doktora daha gösterdim tüplerin açık dedi hepsi sağda solda açık axilmis yani beni boşu boşuna filme bakmadan ameliyat edecekti .... Geçen ay oldum işte erken adet oldum bu 2. Ayın klomen çatlatma iğnesi kullandım şansım çok yüksek 14 ay kapalı tuplerle bosu boşuna uğraşmisim bu ay açık şans yüksek ama ben kendimi yenemiyorum akintin falan varmı canım benim adete yakın sarı akıntım olurdu şimdi şeffaf aynı yumurtlama dönemindeki gibi sünen akint var

Sevgili hamiş öncelikle çok teşekkür ederim
cevabın için çok akıllıca doktoru yonetmissin süper vala çok sevindim canım adina olmadı bende bı gideyim canım ya nedense banada öle bi his doğdu sankim hem kontrol olurum rabbim sanada hayırlı evlat nasip etsin canım klomen iğne aklımda zaten dediğin gibi telkin yönteminede bakacağım saol canim

Sürekli akıntım var günde 2 belki 3 çamaşır değişiyorum. Günlük ped bana hijyenik gelmiyor çokta sağlıklı değil zaten onu kullanmıyorum. Şeffaf akıntı adet günüme kadar vardı adetten sonra da çok afedersin beyaz şeffaf karışık bir akıntı böyle haş diye bir anda gidiyor altıma yapmışım gibi ya da şöyle tarih edeyim adet olurken ki his gibi. Bazen acaba adet mi oldum acaba diye lavaboya gidiyorum o derece. Normalmiş ama bende kaşıklarımda çok kramp oluyor birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…