Gebeliğe Hazırlık 27 kasım Çatlatma iğnesi vurulan varsa beraber takip edelimm..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım, evet malesef doktorlar öyle.. İlla 1 yıl deneyin diyorlar ama bizim için 1 ay bile ne kdr önemli anlamıyorlar. Önemli günleri değerlendirmişsiniz artık takdir Allahtan.. Hayırlısı olsun inşallah.. Hamileyizdir umarımm

Büyük güne 8 gün kaldı.. Bugün iğnenin 8. Günü hiç bir belirti kalmadı.. İnşallah tutunuyordur bebeğim.. Elimden gelen tek şey bolca dua etmek.. Hepimize nasip etsin Allahımmm

Büyük güne 8 gün kaldı.. Bugün iğnenin 8. Günü hiç bir belirti kalmadı.. İnşallah tutunuyordur bebeğim.. Elimden gelen tek şey bolca dua etmek.. Hepimize nasip etsin Allahımmm
Benim de 8 gün kaldı İğnenin 8.günü bende de bütün belirtiler gitti. İnşallah tutunduğu içindir bütün dualarım sizinle Allah isteyen hepimize nasip etsin inşallah

Benim de 8 gün kaldı İğnenin 8.günü bende de bütün belirtiler gitti. İnşallah tutunduğu içindir bütün dualarım sizinle Allah isteyen hepimize nasip etsin inşallah
Tamamen aynı durumdayız canım İnşallah bu ay miniklerimiz bizimledirrrdualarımda sizlere de ediyorumm

Sen benden şanslısın canım 3 yumurtan oluşmuş benim 1 tane
1 yumurta 1 sperm yeterli olması için kuzumm.. Benim kistten dolayı olmuyor sanırım bu sefer engel olmaz inşallahh bat gününü mü bekleyeceksin öncesinde test yapacak mısın tatlım

1 yumurta 1 sperm yeterli olması için kuzumm.. Benim kistten dolayı olmuyor sanırım bu sefer engel olmaz inşallahh bat gününü mü bekleyeceksin öncesinde test yapacak mısın tatlım
İnşallah engel olmaz canım elimde iki tane test var biri erken biri kaset. Ne zaman yaparım bilmiyorum. Sen ne zaman yapacaksın aynı gün yapalım

İnşallah engel olmaz canım elimde iki tane test var biri erken biri kaset. Ne zaman yaparım bilmiyorum. Sen ne zaman yapacaksın aynı gün yapalım
Valla forumda erkenden öğrenenleri görünce etkileniyorum benim de yapasım geliyor. Aslında kan vermek te istiyorum perşembe günü gibi aşırı kararsızım. batı beklemek te mantıklı geliyor.dayanabilirsem eğer önümüzdeki cumartesi sabah yapacağım erken gebelik testi yani 1 gün kala oluyor varsa direkt çıkar zaten.. İnşallah bu ay görürüz çift çizgiyi

Ben de erken öğrenenleri görüyorum iki günde bir kan veriyorlar iyice telaşa giriyor insan. Ben cumartesi ya da pazar yaparım belki belirtilere göre. İnşallah görürüz çift çizgiyi başka bir şey istemiyorum bu ay yılın son ayını güzel haberle kapayalım inşallah

Aminnn inşallahhh o zaman dayanalım bat günü 12 aralıkta yapalım ne dersin gerçi bir iki gün kala ovulasyon testi yapabilirim sadece deneme amaçlı

Aminnn inşallahhh o zaman dayanalım bat günü 12 aralıkta yapalım ne dersin gerçi bir iki gün kala ovulasyon testi yapabilirim sadece deneme amaçlı
Benim ovulasyon testim bitti gebelikten de iki tane kaldı bu ay dayanırım inşallah bata kadar

İğnenin 9. Günü..büyük güne 7 gün kaldı. Belirti mi değil mi iğne etkisi mi değil mi bilmiyorum ama dün gece aşırı gaz birikmesi, gaz sancısı vardı. Ama sabaha hiç bir belirti kalmadı. Bu ay nedense daha bir heyecanlıyım. Allahım nolur hüsrana uğratma

Benim de bugün iğnenin 7. Günü adet olacak gibi ağrım var göğüs hassasiyeti var bilmiyorum ikinci denemem ilki tutmadı pek ümitlenmiyorum sonrasında çok yıkılıyorum diye rabbim hepimize nasip etsin bu uğraşlarımızın karşılığını versin inşallah

Aminnn hepimizin inşallahhh benim de 2. Klomen kullanışım ilk iğnem.. Çok yıkılıyorum olmayınca ben de o yüzden umutlanmak ben de istemiyorum ama sonra diyorum imkansız değil, ben de hamile kalabilirim.. Yeter ki Allahım ol desin..

İnsan ister istemez acaba mı diyor çünkü bu iğne insanı strese sokuyor acayip bi şekilde. Kendimi dinlememekte çalışıyorum ama nafile illa ki stres oluyorsun ben zaten aşırı stresli biriyim bide böyle tedavi olunca iyice strese giriyorum. Benim ilk gebeliğim klomenle oldu çatlama iğnesi yaptırmadan ama maalesef Ocak 2020 de kaybettim 19 haftalık düşük yaptım. Şimdi yine tedavi görüyorum pko var

Kaybınız için çok çok üzüldüm başınız saolsun.. Kesinlikle herhangi bir tedavi takviye kullanınca insanda umut oluyor.. Ama olmadığını gördüğümde ki hüsranımda iki kat oluyor.. Sürekli aklımda test mi yapsam kan mı versem ne zaman versem ya değilsem ya hamileysem gibi düşünceler..genel olarak ta akışına bırakamama gibi kötü bir huyum var o yüzden iyice takıntı haline geldi malesef.. Çokça dua ediyorum o rahatlatıyor biraz da olsa..

Maalesef o akışa bende bırakamıyorum bir türlü bende öyleyim bazen umutsuzluğa kapılıyorum ağlıyorum çevremde arkadaşlarımın hep ya çocuğu var ya hamile. İnsan özeniyor bide evlat kaybı acısı çok başka. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah hepimizin kucağı dolar

Kesinlikle ah şu çevre baskısı.. En yakın bütün arkadaşlarımın çocuğu var.. Benle düşünüp başlayan arkadaşlarım doğurdu bile ben hala klomen mi iğne mi rahim filmi mi şu mu bu mu.. Vardır bir hayır elbet ama şuan göremiyorum. Hayırlsıı olsun inşallah bu ay bizler de bu sevinci yaşayalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…