Saç Uzatma Yöntemleri 3 Ay saç uzatma adım adım fotoğraflarla...

İyi akşamlar hanımlar. Bugün ilk defa dax kullandım. Şuan saçımda çok umutluyum toparlıcak inş.

İlk dax denemem. Saçımdan kolay arındı. Kremsiz kolay tarandı biraz fazla döküle oldu yıkarken ama şuan saçlarım uysal. Saçımın uysallaşması benim için çok önemli çünkü son kuaför faciasından sonra söz dinlemez şekle girmez uçuşan ve yoluk bi hali vardı

Dax ı evde kendi yapmak isteyenler arkadaşlar : ambalajın kapağı üzerindeki içeriğine değil yanında ingilizce olarak yazan içeriğine göre hazırlayın. İngilizce içerikte petrolatum diye bir madde var. Petrol türevi, mineral yağ demek. Bildiğimiz vazelin aslında. Cilde ve bazı yaralara iyi geldiğine dair ciddi çalışmalar var. Saçlarınıza kullanacaksanız iyi bir markayı tercih edin..

Teşekkürler arkadaşım evet vazaleni ben severim. Dönem dönem kullanırım. Şuan saçlarımın eski sağlığına kavuşmasına öyle taktım ki bakalım sonu nereye varacak

Günaydın :) hayırlı kandiller arkadaşlarım. Oğluş okula gitmeden çektirmeye çalışayım kafayı yediğimi düşünüyor çünkü

Normalde ıslakken çekiyorum ama bugünlük kuru hali olsun hanımlar...son fotolar

Eklentiler

• 2016-05-03 08.26.54-1.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 161
  • 2016-05-03 08.27.53.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 120
Ya benim niye uzamıyor.
Maşallah Can'ım iyi uzamışlar.
Benim saçlarda benim gibi gıcık o yüzden uzamıyorlar.
Çokl teşekkür ederim arkadaşım. Bıgün kuaföre gittim şok bakım serumu yaptırdım. Saçım röfleli ikin 2 ayda bir yapıyorduk ve çok memnundum. Kasımdsn beri yapmıyoruz ve bugün başladım yine. İpek gbi oldu.

Şok bakım mı neyle yapıyor.

Yapma Allah aşkına senin saçımda toparladı farkında değil misin daha yeni başladık temmuzda üzüldüğünle kalacaksın. Bu akşam hangi bakımın var benim mola bugün
Bu akşam soğan kürü yaptım.Yarın sabah yıkayacağım.

Şok bakım mı neyle yapıyor.
Kuaförüm bi ampul kırıyor saça arkadaşım. Markasını söyledi unuttum öğrenip yazarım sana. 2 ayda bir yapardı yoğun röfleme rağmen sağlıkla uzardı. Ben ağustosta dandik bi kuaföre gittim şeytana uyup kırık aldırayım diye. Kendi kuaförüm müsait değildi ogün. Adam resmen kırktı hakkım helal değil diye çıktım ordan. Sonra ben saçıma saçım bana küstü. Aralıktada ani bi kararla koyu renge boyadık ve kat verdik saçıma. Çünkü adam o kadar berbat kesmiş ki düzeltmek için mecbur kaldık. Derken 2 hafta önce saçımla barışmaya ona bakmaya karar verdim ve saçımda hemen bakımlara cevap verdi. Süreci seninle yaşıyoruz zaten. Temmuza kadar sağlıklı ve uzun saçlarıma kavuşacağıma inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…