Teşekkürler arkadaşım evet vazaleni ben severim. Dönem dönem kullanırım. Şuan saçlarımın eski sağlığına kavuşmasına öyle taktım ki bakalım sonu nereye varacakDax ı evde kendi yapmak isteyenler arkadaşlar : ambalajın kapağı üzerindeki içeriğine değil yanında ingilizce olarak yazan içeriğine göre hazırlayın. İngilizce içerikte petrolatum diye bir madde var. Petrol türevi, mineral yağ demek. Bildiğimiz vazelin aslında. Cilde ve bazı yaralara iyi geldiğine dair ciddi çalışmalar var. Saçlarınıza kullanacaksanız iyi bir markayı tercih edin..
Foto isteriz.Foto isteriz.Foto isteriz.Aslında foto yüklemek istorum ama çekecek kimse yok şuan kaldım yine öle...
Arasindaki fark kac gun bence uzama varNormalde ıslakken çekiyorum ama bugünlük kuru hali olsun hanımlar...son fotolar
Çizgili foto 17 nisan beyaz foto bugün. 16 gün sanırım canımArasindaki fark kac gun bence uzama var
Gayet iyi canim bakimlara devam uzama farkedilir seviyede varÇizgili foto 17 nisan beyaz foto bugün. 16 gün sanırım canım
Çok teşekkür ederim arkadaşım bir kaç ay sonra daha iyi olacak sanırım. 16 günde bile fark ettiGayet iyi canim bakimlara devam uzama farkedilir seviyede var
Ya benim niye uzamıyor.Çok teşekkür ederim arkadaşım bir kaç ay sonra daha iyi olacak sanırım. 16 günde bile fark etti
Çokl teşekkür ederim arkadaşım. Bıgün kuaföre gittim şok bakım serumu yaptırdım. Saçım röfleli ikin 2 ayda bir yapıyorduk ve çok memnundum. Kasımdsn beri yapmıyoruz ve bugün başladım yine. İpek gbi oldu.Ya benim niye uzamıyor.
Maşallah Can'ım iyi uzamışlar.
Benim saçlarda benim gibi gıcık o yüzden uzamıyorlar.
Yapma Allah aşkına senin saçımda toparladı farkında değil misin daha yeni başladık temmuzda üzüldüğünle kalacaksın. Bu akşam hangi bakımın var benim mola bugünAğlayacağım şimdi.
Şok bakım mı neyle yapıyor.Çokl teşekkür ederim arkadaşım. Bıgün kuaföre gittim şok bakım serumu yaptırdım. Saçım röfleli ikin 2 ayda bir yapıyorduk ve çok memnundum. Kasımdsn beri yapmıyoruz ve bugün başladım yine. İpek gbi oldu.
Bu akşam soğan kürü yaptım.Yarın sabah yıkayacağım.Yapma Allah aşkına senin saçımda toparladı farkında değil misin daha yeni başladık temmuzda üzüldüğünle kalacaksın. Bu akşam hangi bakımın var benim mola bugün
Kuaförüm bi ampul kırıyor saça arkadaşım. Markasını söyledi unuttum öğrenip yazarım sana. 2 ayda bir yapardı yoğun röfleme rağmen sağlıkla uzardı. Ben ağustosta dandik bi kuaföre gittim şeytana uyup kırık aldırayım diye. Kendi kuaförüm müsait değildi ogün. Adam resmen kırktı hakkım helal değil diye çıktım ordan. Sonra ben saçıma saçım bana küstü. Aralıktada ani bi kararla koyu renge boyadık ve kat verdik saçıma. Çünkü adam o kadar berbat kesmiş ki düzeltmek için mecbur kaldık. Derken 2 hafta önce saçımla barışmaya ona bakmaya karar verdim ve saçımda hemen bakımlara cevap verdi. Süreci seninle yaşıyoruz zaten. Temmuza kadar sağlıklı ve uzun saçlarıma kavuşacağıma inanıyorumŞok bakım mı neyle yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?