Saç Uzatma Yöntemleri 3 Ay saç uzatma adım adım fotoğraflarla...

Günaydınlar... evet ben soğan kürü yapıyorum zaten arkadaşım haşlama suyu ile. Faydalarına fazlasıyla inanıyorm. Bugün yine bakım günü bakalım 3 aylık serüvenin sonunda nasıl bir sonuç elde edeceğim :)

Bende dün akşam soğan kürümü yaptım.Sabah da yıkadım.Şu an saç dipleri çok tatlı kaşınıyor.

Hande Polat sitesinden sipariş verdiğim ürünler yarın gelecekmiş.

Kızlar ben her gün saç bakımı yapmıyorum.Haftada 3 kez yapıyorum.Her gün yapsam saç yıpranmaz mı?

Kızlar ben her gün saç bakımı yapmıyorum.Haftada 3 kez yapıyorum.Her gün yapsam saç yıpranmaz mı?
Hergün yıpratır çünkü hergün yıkamak saça yararlı olan doğal yağların gitmesine sebep olur. En iyisi 2 yada 3 günde bir yapmak. Bugün bende mola verdim canım

Bugün şu an Hande Polat'ın SİF bakım yağını yaptım.Sabaha kadar bekletip sabah yıkıyacağım.Gözüme az geldi.5 kullanımda bitecek gibi. Fiyatı 59 ₺
Rengi siyah.

Hande Polat'ın SİF bakım yağının üzerinde haftada üç kez kullanın yazıyor.Gözüme çok bereketsiz geldi.Bakalım eğer işe yararsa içeriğindeki yağları alıp kendim karışım yapabilirim.

Canım bu içerikten daha fazla ićeriğe sahip olan ve 8 9 kullanım kadar gidecek bi yaģ keşfettim proderma. İçeriģinde 15 yağ ve ek olarak 3 yağ toplam 18 yağ karışımı var ve 20 lira bulabilirsen bi bak derim aktarlarda bol bol var

İyi akşamlar. İşe yarayacak ürünler almışsun arkadaşım. Ben bu akşam tamamen doğaçlama yaptım. Mecitefendi yağ karışımının içine hint yağı ve zeytinyağı ekledim. Bir yumurta sarısı bemiks evigen ve beğanten ampul kırdım. Sürdüm saçıma 2 saat sonra falan yıkıcam. Durulama suyu için de lavanta kaynatıcam

Saçlarımı bu sabah yıkadım.Şu an mis gibiler.Hande Polat'ın SİF bakım yağı mis gibi bir koku bıraktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…