Günaydınlar... evet ben soğan kürü yapıyorum zaten arkadaşım haşlama suyu ile. Faydalarına fazlasıyla inanıyorm. Bugün yine bakım günü bakalım 3 aylık serüvenin sonunda nasıl bir sonuç elde edeceğim :)Ben hiç öyle birsey okumadım. ki yüzyıllardır soğan saç dökülmesi için kullanılır herkeste bunu böyle bilir. Kaldıkı kıl ile saçın yapısı farklıdır. Androjen hormonları saç köklerini tahrip edip saçı dökerken kıl köklerini besleyip hacmini artırıyor rengini koyulaştırıyor. Buradan anla artık farkı. Ben erkek tipi dökülme için kullanmıştım. Bunda da çokta güzel sonuç almıştım. Ve bu küre gelene kadar yerli yabancı bir çok siteyi bloğu gözden geçirdim. İngilizce biliyorsan pin den bak derim.
Hergün yıpratır çünkü hergün yıkamak saça yararlı olan doğal yağların gitmesine sebep olur. En iyisi 2 yada 3 günde bir yapmak. Bugün bende mola verdim canımKızlar ben her gün saç bakımı yapmıyorum.Haftada 3 kez yapıyorum.Her gün yapsam saç yıpranmaz mı?
Bende dün akşam soğan kürümü yaptım.Sabah da yıkadım.Şu an saç dipleri çok tatlı kaşınıyor.
Dax bende alacağım.Kaşınması umarım işe yaradığı içindir arkadaşım. Entele losyonum bitti onu almam lazım ve dax ı kesinlikle denemem lazım
Okuduğum her yorum çok olumlu dax için. Sanırım biz bu hırsla başarıcaz gibi :)Dax bende alacağım.
Okuduğum her yorum çok olumlu dax için. Sanırım biz bu hırsla başarıcaz gibi :)Dax bende alacağım.
Hande Polat'ın SİF bakım yağının üzerinde haftada üç kez kullanın yazıyor.Gözüme çok bereketsiz geldi.Bakalım eğer işe yararsa içeriğindeki yağları alıp kendim karışım yapabilirim.
Hande Polat'ın SİF bakım yağının üzerinde haftada üç kez kullanın yazıyor.Gözüme çok bereketsiz geldi.Bakalım eğer işe yararsa içeriğindeki yağları alıp kendim karışım yapabilirim.
Ay ne güzel inş. Uzamasına da katkısı olur arkadaşımSaçlarımı bu sabah yıkadım.Şu an mis gibiler.Hande Polat'ın SİF bakım yağı mis gibi bir koku bıraktı.
İnşallah uzar.Ay ne güzel inş. Uzamasına da katkısı olur arkadaşım
Ben bugün daxı buldum. Kesinlikle denicem. Entele losyonum bitmişti haftabaşı onları da alıp daha yoğun bi bakım dönemine giricem çünkü şuan saçımdaki uzama ve iyileşme gayet iyi gidiyorİnşallah uzar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?