Günaydın canım. Evet yağlı bakımlarda bendee de oluyor. O nedenle 2 haftadır saç kremi kullanmayı bile bıraktım.Yağlı bakımlarda neden bilmiyorum ama yıkarken saçım çok dökülüyor.Soğan küründe ise hiç saçım dökülmüyor.
Arkadaşım aralara diğer bakımları serpiştir benceHande Polat'ın SİF bakım yağı çok bereketsiz.Bu ikinci kullanışım şişe nerdeyse yarıya indi. Bir dört kullanımdan fazlasıda olmaz zaten.Yani toplamda 6 defa zar zor idare eder.
Uzuyordur uçlardan kopuyordur arkadaşım. Nence uçlar için bişiler yap. Benim bakımlarla kopmalarım azaldıYaklaşık dört beş senedir sacim uzamiyor benimde yaen son düğün zamanı kestirmistim bi senede bi santim uzamadi çok sinir bozucu neler yapıyorum ama yok
Günaydınn ay maşallah arkadaşım ne güzel toparlamış saçların...Maşallah çok beğendim saçlarımı.
Kendi kendime nazar etmesem iyidir.
Evet arkadaşım aynı dert bende de var. Kırıkmaldırmaya gidip kat veren bi kuaför ve yine bizim için pişmanlıl dolu süreç. Ama kararlıyım kesinlikle uzatma sürecinde bir milim bile kestirmicem çünkü okuduğum yerlerde iyi saç uzatanlar öyle söylemişler canımŞu katlardan ne zaman kurtulacağım.Böyle diyorum ama uzun bir süre düz kullandıktan sonra yine hep kat kestiriyorum.Sonra ne mi oluyor yine pişman olup uzamalarını bekliyorum.Hep bu kuaförler yüzünden saçımı kestirmeye gidip koltuğa oturur oturmaz ellerini saçıma şöyle bir attıklarında sana kat çok yakışır diyip beni kandırıyorlar.Peki ya ben her seferinde pişman olmama rağmen niye yine aynı hatayı yapıyorum.
Canim keske,alacagina icindeki yaglari toplayip yapsaydin ben oyle yaptim 350 ml kadar elde ettim ve 80 lira kadar gitmiştiHande Polat'ın SİF bakım yağı çok bereketsiz.Bu ikinci kullanışım şişe nerdeyse yarıya indi. Bir dört kullanımdan fazlasıda olmaz zaten.Yani toplamda 6 defa zar zor idare eder.
Can'ım içeriği kutunun üzerinde yazıyor.Bitince bende kendim hazırlayacağım.Canim keske,alacagina icindeki yaglari toplayip yapsaydin ben oyle yaptim 350 ml kadar elde ettim ve 80 lira kadar gitmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?