3.aya girdim ama hayal kırıklığı yaşıyorum. (Resimli)

tamam kararimi verdim tıp okıcam :)))))) canimsin burnun cok hoş olmuş.. makyaj yap süslen püslen dışarı cık eğlen ki herkes görsün

Gercekten tavsiye ederim sana cünkü cogu doktordan daha iyi yapiyosun sen bu isi. Zaten simdiki aklim olsaydi bende tip okur estetikci olurdum en iyi para kazanan onlar, ve kriz onlari hic bi zaman vurmaz. :)))

gercekten iyi para kazanıyolar ama sorumlulukları cidden ağır.. heleki vicdanlı bi doktorsa.. muthiş bi yük var üzerlerinde cünkü bi insanin hayatını sonsuza kadar değiştiriyolar.. kolay bişey deil... Allah hayirli doktorlarla karsilasmayi nasip etsin :) ama su varki benim estetikten sonra burnum seninki kadar güzel olsun 40 gün 40 gece parti veririm :))

yaa sen ne bekliyodun bilmiyorum ama bu tam benım istdgm burun özellikle yandan bakıldıgnda çok dogal bi kavis te var. benım burnum boru gıbı ınıyo boyle olur ıns bende yaptırmayı dusunuyorum. masrafı nedır boyle bı burna sahıp olmanın=))

Doktorum Fatih Dagdelen Istanbulda canim.

bneim abime fatih dağdelen e yaptırdı ve hiç memnun değil..hiç kaldırmamış burnunu eskisinden pek farkı yok gibi..o da üzülüyorgaliba adamda burnu kaldırmama takıntısı var..herkes aynı şeyden şikayetçi..:sm_confused:

Siparisle mi yaptitdin burnunu. Allahin yarattiklarini bisekilde degistirenleri anlamakta gucluk cekiyorum. Ben herkesin herseyin dogal halini cok daha guzel buluyorum yaratandan oturu.

iyi de erkekte kalkık burun çok çirkin ve kadınsı olur.

Gızzzzzz Allah seni davut etmesin... klava:
sakın ellettirme burnuna..
Miss gibin..... bebek gibi oldun !

Yüz tipine uygun bir şekil yapmış doktorun.. Belki istediğin gibi yapsa olmaycaktı..
Şuna benzer bu ; bir insan bir kot beğenir giyer tam üstüne oturur, başka bir insan aynı kottan giyer ama tipi ona uygun olmadığı için çirkin durur yerimseniben

Çok narin ve kibar duruyor fikrimce a.s.

bence başlığı açan arkadaşın psikolojik sorunu var.

Bence benim deil senin galiba psikolojik sorunun varki, konuya böyle daliverdin. Ewet ben burnumu begenmiyordum, cünkü beklentilerim farkliydi ve ben bunu doktoruma önceden belirtmistim, ama zamanla burnuma alistim ve gayet memnunum. Mademki bu kadar para ödüyoruz ve bu doktor bu kadar reklamini yapiyor ve ``Ewet ben istediginiz burnu yapicam ve söz veriyorum memnun kalicaksiniz `` diyor ozaman beni memnun etmek zorundadir. Begenmek veya begenmemek sadece beni ilgilendirir. Tabiki burdaki iyi veya kötü yorumlara acigim ve onlari ciddiye aliyorum. Fakat sizin gibi düsünenler haric. lülülülülülü

Tesekür ederim canim, cok sevindim begendigine::teytey:

Canim, eger zam gelmediyse ben 1875 Euro ödedim. Darisi senin basina insallah her sey istedigin gibi olur.opuyorumnanaktan

Siparisle mi yaptitdin burnunu. Allahin yarattiklarini bisekilde degistirenleri anlamakta gucluk cekiyorum. Ben herkesin herseyin dogal halini cok daha guzel buluyorum yaratandan oturu.

Birincisi: Madem estetige bu kadar karsisin, estetik bölümünde ne isin var??
Ikincisi: Bunu anlamakta bu kadar güclük cekmene gerek yok, eger ben böyle daha mutluysam vede durumum el veriyorsa neden kendimi bundan mahrum birakayim ?
Ücüncüsü: Estetikciyi yaratanda allah deilmi??sengözlerimebaksanab

xxgonoxx canım bence burnun gayet güzel ama sana hoş gelmiyorsa ve içine sinmeyen birşeyler varsa tabiki müdahale ettirmelisin ama unutmaki burnuna uygulanan her müdahalede kullanımını dahada zorlaştıracaksın bir daha düşün bence yerimseniben

Çok ama çok güzel bir burun sakın kafaya takıp ikinci müdahele yaptırma zaten küçücük bir burun sonra işin içinden çıkamazsın. Çok güzel olmuş en burdaki çoğu burnu beğenmedim ama bunu gerçekten beğendim. Doktorun kim kaça yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…