tamam kararimi verdim tıp okıcam :)))))) canimsin burnun cok hoş olmuş.. makyaj yap süslen püslen dışarı cık eğlen ki herkes görsün
Doktorum Fatih Dagdelen Istanbulda canim.
bneim abime fatih dağdelen e yaptırdı ve hiç memnun değil..hiç kaldırmamış burnunu eskisinden pek farkı yok gibi..o da üzülüyorgaliba adamda burnu kaldırmama takıntısı var..herkes aynı şeyden şikayetçi..:sm_confused:
keşke bu şekilde yaklaşmasaydın ..:1closedeyes:bence başlığı açan arkadaşın psikolojik sorunu var.
bence başlığı açan arkadaşın psikolojik sorunu var.
Gızzzzzz Allah seni davut etmesin...klava:
sakın ellettirme burnuna..
Miss gibin..... bebek gibi oldun !
Yüz tipine uygun bir şekil yapmış doktorun.. Belki istediğin gibi yapsa olmaycaktı..
Şuna benzer bu ; bir insan bir kot beğenir giyer tam üstüne oturur, başka bir insan aynı kottan giyer ama tipi ona uygun olmadığı için çirkin durur yerimseniben
Çok narin ve kibar duruyor fikrimce a.s.
yaa sen ne bekliyodun bilmiyorum ama bu tam benım istdgm burun özellikle yandan bakıldıgnda çok dogal bi kavis te var. benım burnum boru gıbı ınıyo boyle olur ıns bende yaptırmayı dusunuyorum. masrafı nedır boyle bı burna sahıp olmanın=))
doktorunnn kımmmmmmmmmm
Siparisle mi yaptitdin burnunu. Allahin yarattiklarini bisekilde degistirenleri anlamakta gucluk cekiyorum. Ben herkesin herseyin dogal halini cok daha guzel buluyorum yaratandan oturu.
Masallah cok güzel olmus canim,hic moralini bozma senopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?