3.aya girdim ama hayal kırıklığı yaşıyorum. (Resimli)

bence çok güzel olmuş güle güle kullan şeker boshayallersmile

cok hos bir burun hic kafana takma kucucuk ve dik bir burun burun ucuda kisa ve dik
cok guzel istessen arkadasin dedigi gibi yapamazlar boyle,keske benim burnum boyle olsaydi kime yaptirdin

Tesekürler canim güzel yorumun icin doktorum fatih dagdelen. Yakinda yeni resimler eklicem 6. ayim dolmak üzere. Artik hosuma gitmeye basladi gittikce deisiyor....

ben de çok beğendim cnm burnunu. ben de bu hafta ameliyat olacak biri olarak ameliyat sonrası yaşayacağım hayal kırıklığı böle olsa keşke dedim:) gerçekten çok güzel.darısı başıma dicem ama ben bu kadar güzel olacağını düşünmüyorum açıkçası

burnunuz çokk güzel ve çok doğal inanın bu sitede gördüğüm en güzel burunlardan biri diyebilirim.üstelik estetik olduğu hiç belli olmuyor size de çok yakışmış.çok beğendim..

valla h,iç dokundurma yaaa çok hoş. keşke benimkide istediğim gibi olsaydı. ben tekrar yaptıracağım. 6 yıl olmuştu ameliyat olaLI AMA ARTIK TEKRAR OLMAYA KARAR VERDıM.BURNUMUN UCU UPUZUN HALA. OFFFF. NEFRET EDıYORUM. SENıNKı HARıKA DURUYOR.

GONO gayet güzel canım sana da çok yakışmış. Güle güle kullan yeni burnucuğunu a.s. Darısı benim gibi ameliyat olmak isteyenlerin başına

GONO gayet güzel canım sana da çok yakışmış. Güle güle kullan yeni burnucuğunu a.s. Darısı benim gibi ameliyat olmak isteyenlerin başına

Tesekürler canim bu konuyu acarken gercekten moralim cok bozuktu. Ama simde 6. aya giriyorum ve gittikce düzeldigini farkediyorum. Senide insallah her sey istedigin gibi olur burnusuna kavusursun. Kime ameliyat oluyorsun???

Yazdıklarından önce resimlerine baksaydım,ne kadar güzel bir burun gurur duyarak gösteriyor derdim ama neresini beğenmedin anlamadım.Gayet doğal fındık gibi bir burun.Bence hiç dokunma,moralini de bozma,daha kötü olabilir sonra daha çok üzülürsün canım.

çok beğendim son derece doğal kim yaptı? ben de oldum profilden gayet ii ancak önden eğri kaldı dua et çok ii durumdasın

valla süper gözüküyor ama eski yeni halini koysan daha ii yorum yapılır. bence harika gözüküyor. dr kim bu arada. birde 6ay ve 1 yılda değişiyor şiş olayı

Sevgili arkadaşım,

Az önce resimlerine baktım ve çok beğendim burnunu.Yüzünün tamamının olduğu bir resim olsaydı burnun ve yüzünle oranlayarak şiş olup olmadığı ile ilgili yorum yapabilirdim fakat sadece burna bakıp söylemek çok zor fakat şekil olarak mükemmel olmuş diyebilirim.
Benim bir arkadaşım 2007 estetik oldu ve tipik karadenizli burnunu oyup çok aşırı kalkık yaptı doktor ve burnunun üzerinde halen(???!!!!)morluk var.Burnu adeta haykırıyor estetik olduğunu.
Senin burnuna baktığımda burun direğini aşırı oymamış burun ucunu çıkıntı yapıp aşırı kaldırmamış gayet idealize natürel burun yapmış.En azından benim açımdan.
Acaba doktorun kimdi?
Daha da gerçekçi bir yorum istersen yüzünü tümden gösteren bir resim gönder....
Sevgilerimle...

Bence revizyon düşünme.Gayet hoş görünüyor.Kaş yapayım derken göz çıkarırsın mazallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…