Aslinfs ben doktora ne istetigimi anlatmistim, ama istetigim hic biseyi yapmamis aksine kendi istedigini yapmis, ben burnumu daraltmasini istememistim ama baya daraltmis ve yok denecek kadar kavis var burnumda ben özellikle kavis ve ucu kalkik olsun demistim.
cok hos bir burun hic kafana takma kucucuk ve dik bir burun burun ucuda kisa ve dik
cok guzel istessen arkadasin dedigi gibi yapamazlar boyle,keske benim burnum boyle olsaydi kime yaptirdin
GONO gayet güzel canım sana da çok yakışmış. Güle güle kullan yeni burnucuğunu a.s. Darısı benim gibi ameliyat olmak isteyenlerin başına
3. Ayima girdim ama burnumu hic begenmiyorum hic istetigim gibi olmadi. Yan Profilden iyi duruyor ama önden hic hosuma gitmedi ve üc ay sonrada bi degisiklik yok. 3 ay daha beklicem ondan sonra doktordan randevu alicam. 6 ay sonra sis kalmamasi lazim. Bana hala burnun sis diye gecistiremez artik o zaman. Eger degismese revisyon olayi düsünüyorum. mafoldumben
Sevgili arkadaşım,3. Ayima girdim ama burnumu hic begenmiyorum hic istetigim gibi olmadi. Yan Profilden iyi duruyor ama önden hic hosuma gitmedi ve üc ay sonrada bi degisiklik yok. 3 ay daha beklicem ondan sonra doktordan randevu alicam. 6 ay sonra sis kalmamasi lazim. Bana hala burnun sis diye gecistiremez artik o zaman. Eger degismese revisyon olayi düsünüyorum. mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?