3.aya girdim ama hayal kırıklığı yaşıyorum. (Resimli)

kesinlikle çok hoş.Benim ölmem lazım resmem,resmen burnum kaydı.Önemli olan düz olması gayet düz olmuş.

Öncesi diye koyduğun resimlerde esteikli sanırım dimi canım? ve neden böyle bir burun için ameliyat oldun anlamadım

bencede çok güzel daha ne istiyorusun ki anlamadım şekilli ve fındık gibi

Aslinda bu basligi artik degistirmem lazim, cünkü Tam 6 ayim doldu ve burnumu artik begeniyorum, seklini aldi ama burun ucum hala cok sert . Yeni resimlerimi yakinda burda sizlerle paylasicam.

Yorumlariniz icinde cok tesekür ederim okudukca burnumu dahada begeniyorum. :lepi:

hımm evett biraz tuhaf gibi önden bakıncaa küçük olmuşş ve burnun üstü yuvarlak olmuş,daha ince dik bi burun istiyodun sanırıımm..

bende beğendim.Tam istediğim gibi olmadi demissin ama görüyoruz . burunlari mahvedilip ne zor günler geciren bayanlarin burda dert yanmasini görmek cok üzücü şahsen...Kipriklerinde güzel estetik olan kisiler bi sonra memnunıyetsiz olurmuş dikkat et farkinda olmadan o yola girme .1ini yaptiktan sonra arkasi kesilmiyormuş ,sonrasi da fiyasko oluyor maşallahi var bence hiç kipraşma :) :lepi:

Ondende yandanda super bir burun.Bence fazla kafana takip ameliyat olma.

Harika olmuş bence şükret, sen benim burnumu görsen deliklerim yamuk. bence revizyon yaptırma

xxGONOxx benimde henüz 3.5 ay oldu bende maalesef şu 6 ayı merak ediyorum bakalım ne olacak ama aslında aynı dertten yakınıyoruz en sinir olduğum şey doktorlara sölüyoruz ve bizim yerimize bişeyleri nasıl karar veriyolar anlamıyorumm 6 ayım dolunca görüşmeye gidicem olayı anlıycam

canım resimlerine baktım. dogruyu soylemek gerekirse yani önceki burnun zaten çok güzelmiş hiç bir kusur yokmuş tabi bana göre. sen şuan memnun degilsin sebep burnun güzel yada çirkin olması degil bence tamamen senin istedigin gibi olmaması. ama buda yüzünde gayet iyi zaten çok şanslısınki bence daha kötü bişey olmamış. revizyon ameliyatından kesinlikle vazgeçmelisin rvizyon düzeltme ameliyatı olacak bir burun göremiyorum ben sen özgü namal burnu isterken elindekindende olmak var bunu unutma. bide aynaya bakarken yüzünü bir bütün olarak düşün sadece burnuna bakma biraz zor olacak bende takılıyorum ama mantıklı olan bu yoksa hep mutsuz olacagızz...

merhaba arkadaşlar sitede yeniyim bu bölümdeki mesajları tam olarak okuyamadımm xxGONOxx foto albümlerini inceledim de hangisi yeni hangisi eski amelıyatın anlayamadım .. ama ilk görünen albümdeki resimler süper .. bana bi arkadaş izah edebilir mi sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…