3.aya girdim ama hayal kırıklığı yaşıyorum. (Resimli)

acıkcası burnunda dogal bir durus yok... begenmemenın sebebide bu bence... 6 ay sonrası revizyon dusunebilrsin.

dogal burun cok kavisli olmaz zaten bence dogal olmayan tarafı kıkırdakların fazla cıkarılması yanakla birlesim yerindeki acılar v.s olablir, acıkcası neden dogal olmadıgını tam olarak doktorlar gibi anlayamayız ama dogada bulunmayan dogal olarak karsılasılmayan burunlar bize estetikli gibi geliyor bence. senin burnundada biseyler varki estetikli oldugu belli oluyor bu yuzden. kusura bakma boyle konustugum icin, bende karar asamasındayım ve cok elestirel bakıyorum. umarım seni kırmamasımdır.

xxgonoxx cnm ya sen revizyon yaptırsaydın dr a tekrar para wercekmiydin.ben olucam revizyonda mrk ettim. aynı snn gibi sorunum herkes beğenio ama ben böle istememiştim bu burnu:))

çok çok tatlı bi burnun var ya gerçekten doğal olmuş. gözün mü alışmadı acaba ondan mı böyle düşünüyosun ?? yüzüne de çok yakışmış :)

xxgonoxx cnm ya sen revizyon yaptırsaydın dr a tekrar para wercekmiydin.ben olucam revizyonda mrk ettim. aynı snn gibi sorunum herkes beğenio ama ben böle istememiştim bu burnu:))

canim benim doktorum 500 euro istiyo revision icin, o da narkos parasiymis.

Valla ben kurdaki hatunların 3. 6. ayda falan ikinci ameliyatı olma cesaretine hayranım. İstediğiniz gibi olmamıştır bunu anlıyorum ama kötü olan da birşey yok. Bir sonrakinde istediğiniz gibi olma garantiside yok. Yeni burna alışmak, eleştirel gözle değil de daha pozitif olmak bence işin sırrı.

valla hiç elletme canım ya.burnun gayet güzel.ben hiçbir çirkinlik göremedim.yüzenede gayet uyumlu.daha nasıl olcakki.hiç kafana takma bence.kesinlikle elletme derim ben.:hulya:

bende beğendim senin burnunu bence yüzüne uyumlu olmuş çok hokka kavisli olup emanet duracak bir burun olacağına böyle olması daha güzel.benim fikrim tabi

burnun güzel duruyor sen bu burunla psikolojik bunalimdaysan ben ne yapmaliyim acaba :)) bence güzel bir burun, sirf burun kaldirtmak icin hem parana yazik hem canina, hem düsükte degil burnun, yapmacik olur !!!

ben de cok begendım walla.sakın elletme:CüvCüv: daha ne olsun .cok guzel yapmıslar. hem artık bu saatten sonra ellerlerse kotu sonuclar cıkar.bılıyosun gerı donuslerı olmuyo. gazatelerde goruyoruz ıste.sakın sakın sakın dokundurtma gayet guzel olmus.masallah masallahalkisalkisalkis

Evet bencede cok guzel olmus burnun canim, hic eletme derim burnunu. Cok dogal. Kavisli burunlar bazen cok yapmacik duruyor bence.

GONO burnun çok hoş bence , yüzüne de gitmiş. Hem zamanla oturuyor diyorlar . Yani bende şu anda bir an önce ameliyatımı olup böyle bir burna sahip olsam keşke . , ,, , Darısı başıma... Ve kendini boşuna üzme canım...

cok hos bir burun hic kafana takma kucucuk ve dik bir burun burun ucuda kisa ve dik
cok guzel istessen arkadasin dedigi gibi yapamazlar boyle,keske benim burnum boyle olsaydi kime yaptirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…