3 ayda 15 kilo diyetini deneyen var m?

kıslar size bir güzel haber vereyim mi????

bugün siteden ama başka bir forumdan arkadaşla yazıştık.o söyledi . o da bebeiş bekliyor bizler gibi.... dün doktora gittiğinde 115 kilo bir kadın varmış ve 5. çocuguna hamileymiş . ve bebeği aldırmak için gelmiş. kadın hep o civarda kilo ilehamile kalmış....arkadaş bana moral vermek için gördüğü şeyi anlattı ben de size anlatmak istedim....

bilmiyorum artık..... :) kaydirigubbakcemile2

tamam canım nasıl istersen...farketmez benim için.ben şok diyet yapmak istemedim ben oruca dewam ediyim o zaman..ramazan bitince diyete başşlarım :ecrin_bebek:

neee 115 kiloyla çocuk mu doğuruyorr :bbo: aman allahımmmmmm şok oldumm inanmıyorum yha ben 115 kilo olsam köprüden atardım kendimi walla ama öle giderse sonum 115 i bile qeçer düşünmek bile istemiorum :1shok: yok ama bu azimle devam edersek başarırız hayatta imkansız diye bişey yokturr her iey beynde bitiyorr a.s.

"İnsanı tavaya koysan o kadar kısa sürede yağları erimez Prof. Dr. Erdem Yeşilada "

Tam uydu bu konuya kaydirigubbakcemile3

hahahaah çok doğru walla not ediyorum bunu a.s.

katılıyorum canım

ya böyle sağlıksız diyetler yapıcağınıza şuan bir bakın derim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...tchers-beslenme-programi-amerikan-diyeti.html
bu yöntem amerikada en başarılı diyet yöntemi seçildi ve hiç aç kalmadan her istediğini yiyebiliyorsun son sayfada verdiğim linkede bakın derim.
geçen televizyonda sibelcanda bunu yaptığını söyledi bir araştırdım e bugün 2. günüm ilk gün 100 gr vermişim böyle gider umarım neyse benden söylemesi ilgilenip ilgilenmemk size kalmış :))

ben altta yazıcağım diyete başlıyorum buqün sporumu yaptm qeldim...benimle başlamak isteyen varsa beraber başlayabilirz kaydirigubbakcemile5

1 AYDA 10 KıLO DıYETı

ET TAVUK DESTEKLı

Günlük kalori: 1300 Kcal

10 kilo fazlası olanların yapabileceği bu diyet tüm besin ögelerini içeriyor. Bu diyette erkekler, günlük porsiyonu yüzde 50 artırabilir. 4 haftada 10 kilo vermek mümkün.

Bu diyetin günlük menüleri:

30 GÜN BOYUNCA

· Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.

· Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)

· ıkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta

· Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek

· Gece : 2 porsiyon meyve

canım bilmiyorum apor yapılırsa daha kolaylaşırr sanırm ben hr sabh yarım saat yürücem fazla mal qöz çıkarmaz :roflol:

olmaz cnm kaydirigubbakcemile3 bnde diyete sırf meyveyle besleniyorum dün başladım iyi gidiokaydirigubbakcemile2

bn de cnm bu sefer kararlıyım çok yağ war kendimden nefret ediyorum yha.. buqün tartıldım 68 kiloyrum 50 leri qörmek istiyorum brz zor olıcak qibi klava:

walla canım zayıf insanları gördükçe kendimden nefret ediyorum klava: yha bu kilolarla yaşamaya mahkum muyuz biz psikolojim bozuldu sinir stres her şey var yaa..doktora giidecem artık başka çözüm yokkk.. :çok üzgünüm:

Git tabi canım doktora gitmek kötü birşey değiL ki.:sm_confused: Eee nasıLdı bakaLım hafta sonu? :1rolleyes:

ewt değil cnm yaa ayın sonunda erkek arkadaşım geliyor ben hala kilolardan kurtulamadım napıcam :çok üzgünüm: cnm ii gidiyor bugün brz kaçamk yaptım tutamadım kendimi onun dışında iii.. diyeti brz değiştrdim çok fazla yemek vardı azalttım hepsini meyweye çok ağırlk verdm yha olsn istiyorum artık erkek arkadaşm gelmeden zayıflamam lazım ama az kaldı senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…