3 aylık evliyim ama kocamın ailesi yüzünden ayrılmak istiyorum

Ah ah aynı şeyleri yaşadı kuzenim içim yandı görünce .
Umarım sen üstesinden gelirsin .

Düzelecek diye bekleme düzelmez. Sen kendi psikolojini bozar, ömründen yersin. Ne derseler he he de geç, sonra da kendi bildiğini oku. onlar seni delirtmeden, sen deli ol, bak o zaman bir iki derler, sonra seni kendi haline bırakırlar. Öğrendim artık ama 10 senem gitti öğreninceye kadar.

Bu sitede aaa ben bunuda yasamistim demekten usandim valla
Ben balayina gidince evimde kalmislar daha ben bile 1gece kalamadan butun ceyiz paketlerimi bana sormadan iznim olmadan acmislar
Balayindan donunce kapiyi bize kaynanam gorumcem acti sok oldum esim anahtar birakmis dogalgaz acilcak falan diye bunlar evime yerlesmisler
Balayindan donuk bizimle kaldilar gorumcem kocasi kaynanam bi kac gun cok aglamistim dolabin kapagini hızlı kapatmısım farkında bile degilim gorumcem kavga cıkarmıstı bu bizi istemiyo kapakları vuruyo bize duyuruyo diye esimle kavga ettirti bizi daha neler neler

Cahil dostum olcana akıllı dusmanım olsun
Allah cahillerden korusun
Cahile laf anlatmak zor valla
Aklı olan yeni evli birinin evine gelirmi kalırmı esyasini o yokken kullanırmı

Sabret biraz daha cok yeni evlisiniz
Esinize surekli niye burdalar niye ordayiz niye geliyolar derseniz kavga cikar laf soyletmiyolar yanlisda olsa onlarin ailesi yapiyosa dogrudur tecrubeyle sabit

Bu arda arkadaslar bu tipler modeller evlenmeden once anneci oldugunu belli etmiyolar
Hep yanimdaydi esim nisanliyken bizim evden cikmiyodu kovuyoduk kal desek dunden razi bi tipti
Saatlerce sohbetlerimizin icindr 1 defa ailesinden bahsetmiyodu
Nisanliyken bile hic annemin yanina gidelim eve gidelim ablama gidelim abime gidelim hic demiyodu ben nisanliyken sadece nisanimda gordum sonra hic denk gelmemistik

Bu modeller cok çakal oluyolar

Ahh canım bende bi yıllık evliyim kocamin ailesi yuzunden depresyona girdim.. ama nacizane tavsiyem buyuklerin sozunu dinle politik ol canim annrm gülüm annem vs ama yine yapmak istediğini yap..kocama bende anlatamazdim cok dua ettim cikis yolu icin. Yuce allahim oyle Buyukki kendi agizlariyla defalarca düştüler kocamin yaninda.ama ben esime alttan alttan sitemli olsa da bosver askim annen baban napalım falan filan desikce ezildi kocam karsimda..demem o ki sen allaha havale et cok yenisiniz daha hersey daha guzel olur gorursun

Yahu 3 ayda noldunuz allah askina. Biz daha dolaptaki çamaşırların yerlerine alışamadık... kesinlikle oncesinde de boyle olmali yoksa olamaz yani 3 ayda bu kadar. Hem kardesi de düğüne 2ay kala soz yapiversin nolcakki. Düğünde nisanlisiyla gelmek istemiştir eger bütün sorun ordan ciktiysa siz haksizsiniz ama bence oncesi de olmali. Allah sabir versin valla. Biraz esinizin suyuna gidin size yönelmesini saglayin. Bu aradada kayinvalideyle arayi uyi tutmaya çalışın ki esiniz cabaladiginizi görsün

bence burdanda anlayabilirsiniz sorunlu olduğunu. Herseyin bi sınırı vardir demi. Esom nişanlıyken boyle yapsaydi sen nie habire bizdesin neden bizde senin ailene gitmiyoruz derdim mutlaka. Yani ortada bi dengesizlik varsa hep devam eder. Terazinin kefesi bi o yana iner bi buyana demi. Ama dengesiz dengesizdir. Ama tabi nişanlıyken kiz evinden çıkmaması hoş geliyor ,evlenince de kadini çıkarmaz anasının evinden. Bu da zor gelior....

Belkide oyledir asktan kör oluyoruzdur
Ama bu bildiginiz kurnazlık düzembazlık
Gerci bana zorla bise yaptıramaz suan görüsmüyorum

Siz terazi kefe falan diyince aklıma geldi ikimizde terazi burcuyuzz :)

Belkide oyledir asktan kör oluyoruzdur
Ama bu bildiginiz kurnazlık düzembazlık
Gerci bana zorla bise yaptıramaz suan görüsmüyorum

Siz terazi kefe falan diyince aklıma geldi ikimizde terazi burcuyuzz :)
Burçlarla aram yok saddce isimlerini bilirim. Ama aşktan kör olunmamali işte. Evlilik yani bu söyle bi bakmak gerekmezmi bu adam normalmi değilmi die. Evet duzenbaz iste, kurnaz hemde. Ee nie evlenion? Evlenince düzelir. .. n.hhhh düzelir. Insanin huyu 7sinde neyse 70indede odur can cikar huy cikmaz demişler hicmi duyulmamis. Sonra noluyo bakin daha 3. ay ben bosancam. Sonra nolcak burasi Türkiye oo dul kadin yaftasi hadi bakam yaşa yasiyabildigin kadar. Pis pis bakanmi dersin, seni ogluna dul die istemeyen mi dersin, ugursuz hayırsız ilan edenmi dersin... çektiğin aciyami yancan bunlarlami ugrascan. Al sana aşkın kor ettiği gözler. ...

Taktik geliştir. Habersiz mi geliyorlar? Geldiklerinde evde yokmuş gibi yap, sonra da aaa 5 dk bakkala gitmiştim ya da duştaydım çıkamadım tühhhhh çok üzüldüm "keşke gelmeden arasaydınız tühhh" vs. de. Habersiz gelmeye birebir çözüm.
Ama bunu eşin evde yoksa yapabilirsin tabi.
Haber veriyorlarsa eşinle dışarı çıkacağını falan söyleyip öyle bir şey ayarlayabilirsin. Yani müsait olmama durumları geliştirebilirsin.
bunun dışında da aileler çocukları yeni evlendiğinde bir süre alışamıyorlar, kopamıyorlar çünkü çocuklara bağımlı yaşamaya alışmışlar. dolayısıyla zaman geçtikçe ben bu bağımlılığın azalacağını düşünüyorum. Bunalmışsın anlıyorum ama biraz çaba sarf et, biraz strateji geliştir, bir parça fedakarlık biraz sabır biraz tatlı dille anlat eşine de, ailesini şikayet edersen hayatta kabul etmez, erkeklerin yapısı bu! Zamanla öğreneceksin evliliği ama ilk karşılaştığın zorluktan boşanmayı düşünürsen zaten bugün olmazsa yarın yaparsın o dediğini...

Geçer bunlar hepsi yoluna koyulur.Yeterki sabırlı olun ve önyargılı olmayın.Evlilik kolay bir olgu değil. İnsanın tüm geçmiş yaşantısı gelenekleri,öğrenmişliklerini soyutlayıp kendiniz gibi davranmasını isteyemezsiniz. Siz şu anda eşinizin herşeyi geride bırakmasını istiyorsunuz ama birden olmaz işte onlar.
Eşiniz insanların yanında sizi azarlamışsa muhtemeldirki sizde insanların yanında onların yanlış anlayacağı hareketlerde bulunmuşsunuzdur.Belki surat astınız belki agresif davrandınız yada insanları iğnelediniz. Durup dururken söylenceğini sanmıyorum bu lafın.
Birde eşinizin ailesinin kötü olduğunu ispatlamaya çalışmak ne demek, Demekki sürekli eşinize bunları anlatıp ,kızıyor dırdır ediyorsunuz. daha üç ayda benim ailemi sürekli diline dolasa eşim bende sanane ya kötüyse benim kötüm derim yani..eltimle arası iyi çünkü oda onun gibi diyosunuz..Hemen onada yaftayı yapıştırıyorsunuz..Her zaman kusuru başkasında aramayın kendinizede öz eleştiri yapın ,birazda politik davranın.

Amaan bu dönemde sakın çocuk yapma..

Üslubunuz çok çirkin. Boşanmış kadının hiç biri bu kararı keyfinden vermez. Kadınlar bile böyle yafta yapıştırılır diye düşündükçe çok eziyet çeker gelinler ço..k.

Not: Gocundun mu yaran mı var türünden bir yorum gelme ihtimaline karşı hayır evliyim.

ikinizde gereğinden fazla abartıyorsunuz.Hemen boşanma gibi cümleleri kullanma.Dövmemiş aldatmamış ve siz alışma dönemindesiniz.Belki düşkünlük değil kocandaki , sadece zafer gösterisidir.Ama bu kadar meraklı olmayın.Öyle kolay mı daha 3 ay evlisiniz , cinselliği bile düzgün yaşayamamışsınız ama boşanmak derdine düşmüşsünüz.Sabır sabır sabır.....

Va tabiiki bizde yalnızca senin anlattıklarından yola çıkıyoruz.Belki kocanında içinde sakladıkları şeyler vardır.Onu öğrenmeye bak derim sana

O annesinin melek olduğunu ama benim hep suçlu olduğumu söylüyor. Ben değerli değilim öncelik hep ailesi

çok fazla abartıyorsun ve bence kafanda kuruyorsun.Sen evliliğin ilk dönemlerindeki depresyonu yaşıyorsun ama farkında bile değilsin

2 ay önce yapmış. Koskoca 2 ay.
Çıkışman yersiz olmuş bence.
Böyle şeyler kavga konusu yapışınca fazla yüzgöz olunuyor.

Biz 6 ay nişanlı kaldık. Son iki ayda anladım ama evlenince düzelir dedim.bir de kaynana diğer gelini çok hoş tutuyor onlar eltimde kaynımda tam onun gibiler çünkü yüze gülen arkadan iş çeviren

İşte en büyük hata...Boşanma ile biten evliliklerin en büyük sebebi ya kişilikleri değiştirme çabası ya da fazla polyannacılık oynamak.Arkadaşım aklınız nerde allah aşkına ya

Ay en iyisi böyle insanlardan çocuk yapmamak i zaman da kayinvaliden çocuğu bahane edecek hergün gelin goreyim veya onlar gelecek daha fazla hayatında olacaklar kocan da senin tarafında değilse sen bilirsin ama en iyisi yok yakınken ayrılmak ana kuzusu erkeklerden nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…