Merhaba arkadaşlar!
3 aylık evliyim ama ayrılmak istiyorum. Kocam ailesine çok düşkün, ne olsa onlar haklı ben kötüyüm. Bende ona haklı olduğumu ıspatlamaya çalıyorum ama ne desem boş! Annesi ne derse doğrusu o! Düğün Günümüzden 1 gün sonra üc akşam arkaya arkaya evimize misafir getirdiler. Balayına gideceğiniz gecenin akşamı yine misafir getirmek istediler olmaz dedim diye eşim bana bağırdı çağırdı. Dün misafirlerin önünde hakaret etti, kötüsün dedi durup dururken. Arkadaşı niye böyle yapıyorsun dediğinde ailemi istemiyor dedi. Yol gösterin lutfen! Ailesi yüzünden ne sevgimiz kaldı ne hayatımız.
bence burdanda anlayabilirsiniz sorunlu olduğunu. Herseyin bi sınırı vardir demi. Esom nişanlıyken boyle yapsaydi sen nie habire bizdesin neden bizde senin ailene gitmiyoruz derdim mutlaka. Yani ortada bi dengesizlik varsa hep devam eder. Terazinin kefesi bi o yana iner bi buyana demi. Ama dengesiz dengesizdir. Ama tabi nişanlıyken kiz evinden çıkmaması hoş geliyor ,evlenince de kadini çıkarmaz anasının evinden. Bu da zor gelior....Bu arda arkadaslar bu tipler modeller evlenmeden once anneci oldugunu belli etmiyolar
Hep yanimdaydi esim nisanliyken bizim evden cikmiyodu kovuyoduk kal desek dunden razi bi tipti
Saatlerce sohbetlerimizin icindr 1 defa ailesinden bahsetmiyodu
Nisanliyken bile hic annemin yanina gidelim eve gidelim ablama gidelim abime gidelim hic demiyodu ben nisanliyken sadece nisanimda gordum sonra hic denk gelmemistik
Bu modeller cok çakal oluyolar
Belkide oyledir asktan kör oluyoruzdurbence burdanda anlayabilirsiniz sorunlu olduğunu. Herseyin bi sınırı vardir demi. Esom nişanlıyken boyle yapsaydi sen nie habire bizdesin neden bizde senin ailene gitmiyoruz derdim mutlaka. Yani ortada bi dengesizlik varsa hep devam eder. Terazinin kefesi bi o yana iner bi buyana demi. Ama dengesiz dengesizdir. Ama tabi nişanlıyken kiz evinden çıkmaması hoş geliyor ,evlenince de kadini çıkarmaz anasının evinden. Bu da zor gelior....
Burçlarla aram yok saddce isimlerini bilirim. Ama aşktan kör olunmamali işte. Evlilik yani bu söyle bi bakmak gerekmezmi bu adam normalmi değilmi die. Evet duzenbaz iste, kurnaz hemde. Ee nie evlenion? Evlenince düzelir. .. n.hhhh düzelir. Insanin huyu 7sinde neyse 70indede odur can cikar huy cikmaz demişler hicmi duyulmamis. Sonra noluyo bakin daha 3. ay ben bosancam. Sonra nolcak burasi Türkiye oo dul kadin yaftasi hadi bakam yaşa yasiyabildigin kadar. Pis pis bakanmi dersin, seni ogluna dul die istemeyen mi dersin, ugursuz hayırsız ilan edenmi dersin... çektiğin aciyami yancan bunlarlami ugrascan. Al sana aşkın kor ettiği gözler. ...Belkide oyledir asktan kör oluyoruzdur
Ama bu bildiginiz kurnazlık düzembazlık
Gerci bana zorla bise yaptıramaz suan görüsmüyorum
Siz terazi kefe falan diyince aklıma geldi ikimizde terazi burcuyuzz :)
Burçlarla aram yok saddce isimlerini bilirim. Ama aşktan kör olunmamali işte. Evlilik yani bu söyle bi bakmak gerekmezmi bu adam normalmi değilmi die. Evet duzenbaz iste, kurnaz hemde. Ee nie evlenion? Evlenince düzelir. .. n.hhhh düzelir. Insanin huyu 7sinde neyse 70indede odur can cikar huy cikmaz demişler hicmi duyulmamis. Sonra noluyo bakin daha 3. ay ben bosancam. Sonra nolcak burasi Türkiye oo dul kadin yaftasi hadi bakam yaşa yasiyabildigin kadar. Pis pis bakanmi dersin, seni ogluna dul die istemeyen mi dersin, ugursuz hayırsız ilan edenmi dersin... çektiğin aciyami yancan bunlarlami ugrascan. Al sana aşkın kor ettiği gözler. ...
Merhaba arkadaşlar!
3 aylık evliyim ama ayrılmak istiyorum. Kocam ailesine çok düşkün, ne olsa onlar haklı ben kötüyüm. Bende ona haklı olduğumu ıspatlamaya çalıyorum ama ne desem boş! Annesi ne derse doğrusu o! Düğün Günümüzden 1 gün sonra üc akşam arkaya arkaya evimize misafir getirdiler. Balayına gideceğiniz gecenin akşamı yine misafir getirmek istediler olmaz dedim diye eşim bana bağırdı çağırdı. Dün misafirlerin önünde hakaret etti, kötüsün dedi durup dururken. Arkadaşı niye böyle yapıyorsun dediğinde ailemi istemiyor dedi. Yol gösterin lutfen! Ailesi yüzünden ne sevgimiz kaldı ne hayatımız.
O annesinin melek olduğunu ama benim hep suçlu olduğumu söylüyor. Ben değerli değilim öncelik hep ailesi
Düğüne 2 ay kala böyle oldu. Küçük kardeşi bizim düğünümüze 2 ay kala söz nişan nikah yaptı. Bende ne gereği vardı bekleseydiler diye çıkıştım. O günden sonra hep kavga. Ben kıskanç, fesat ve kötüymüşüm
Biz 6 ay nişanlı kaldık. Son iki ayda anladım ama evlenince düzelir dedim.bir de kaynana diğer gelini çok hoş tutuyor onlar eltimde kaynımda tam onun gibiler çünkü yüze gülen arkadan iş çeviren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?