3 aylik oglum ve sunnet

Dogrudur belli ki cok araştıriyosunuz internnetten. Ben hic dogruluk payı olan birsey goremedim 4 ay kadar ülke ülke gezip dinleri arastirmama ragmen .senelerdirde butun dinlerle ilgilenir arastiririm ama maalesef sizin arastirmalariniz tarayicilar ne gosterirse o olmus. Bu konuda gram bilgili oldugunuzu düşünmüyorum polemigede girmem . Avatar yazi uyumu olmuş girdiginiz butun konulari kapattirmak herhalde amacınız neyse kolay gelsin.

Son düzenleme:

dinler ülke gezilerek araştırılmaz. ülke gezilerek o ülkenin kültürünü ögrenirsin ya da dinin onların kültürüne olan etkisini araştırabilirsin en fazla. dini araştırmak için dinin kaynaklarına bakarsın.

kuran'ı aç oku... kuran metnine her yerde ulaşabilirsin. tek bir kelime dahi ulamayacaksın sünnet olmakla ilgili. ha bana soruyorsun, ben okudum defalarca... öyle bir şey yok. buyur sen de oku, bana gösterirsin varsa... ama bulamayacaksın çünkü dedigim gibi öyle bir şey yok.

zaten avatarım da olmasa neye laf edecektiniz bilmem ki :2:

Laf edilecek cok seyiniz var amaa site kurallari var banlanmak istemiyorum dusunceniz cok belli saygi duyarim sadece saygi.

Nekadar erken sünnet olursalar okadar az aci hisederler ve daha cabuk iyilesirler diye biliyorum. ama sen yinede biraz daha arastir

Ne zaman farklı görüşlere saygı duymayı öğreniriz, insanlara kendi görüşlerimizi kabul ettirmek için uğraşmayız o zaman bizden adam olur. Ama zor gibi.

Olmayan çocuğun sünnetini düşünmek istemiyorum. Yaptırır mıyım yaptırmaz mıyım bilmiyorum ama bildiğim bişey var ki ne kadar erken o kadar iyi. Çocuğa travma yaşatmanın alemi yok. Sünnet düğünü denen şey zaten oldukça gereksiz bişey. Böyle bir heves yoksa anne babada (ki anne baba hevesidir bu çocuğun bişeyden haberi olmaz genelde) erken yapılmasında fayda var. Abim 48 yaşında 3 günlükken sünnet olmuş. Neredeyse yarım asır önce yapılabiliyorsa bu kadar küçük bir bebeğe, günümüzde 3 aylık bebeğe hayda hayda yapılır diye düşünüyorum.

Erkek cocuklarinin sunnet edilmesi kizlarin sunnet edilmesi kadar korkunc bence.saglik acisindan faydali oldugunu dusunmuyorum.

Cocuk yurumeye baslamadan yaptirmak en dogrusu. Benimki 1 yasinda oldu yuruyordu yurudukce cani acidi o aciyla memeyi birakti.

Erkek cocuklarinin sunnet edilmesi kizlarin sunnet edilmesi kadar korkunc bence.saglik acisindan faydali oldugunu dusunmuyorum.

neden saglık konusunda faydası oldugunu düşünmüyorsun ki.benim oglum gecen hafta sünnet oldu 3 yasında ve pipisinden cıkan kireci görseydin sok olurdun demekki.

canım ben gecen hafta sünnet ettrdim insan cok üzülüo anne olarak ama bitti cok sükür ertesi günü acısı tejk ciş yaparken oluyordu.oglum 3 yasında bende evde yaptırdım gayet güzel gecti.fakat su degerse iltihat tutar diye biliyorum yanlısmı biliyorum ki,sünnete karsı gelenleri anlamıyorum sünnetliyle sünnetsizin temizligi aynımı ya oglumdan baya bir kirec cıkmıstı ama sünnetli kişide kirec olmuyormus bide burdan düsünsün karsı gelenler yahu.

kızlardamı sünnet oluyor anlamadım:44::44: aranızda sünnet olan varmı bayan yani.birde erkeklerin sünnet olması gerekir temizlik saglık ve dinimizin emri için.ama kızlar neden oluyor onu anlamadım

Arap ülkelerin de Afrika ülkelerinde yaygin olarak kuşlarda sünnet ediliyor.
Klitorisini kesiyorlar kizlarinda.
Amaç cinsel ilişkiden zevk almasin, kimseyle sevismesin.
Bu bir kadinda bunlara mal oluyor .
Bu yüzden kadininkini asla desteklemiyorum.
Erkeğin ki dediğimiz gibi dinimizce olması gerekir.
İnanıyorum ki dinde emredilen herseyin bir fazileti var.
Hicbir şey boşuna istememiştir.
Elhamdülillah.

beni duyan varmııı?

hz.Muhammed sünnet olduğu ıcın bu dınımızde var olan bişe..

allah allah bı yanda aşırı dıncıler,bı yanda dını saptıranlar..kafayı yıcem

Hz Muhammed sünnet olmamıştır sünnetli doğmuştur

Selam canım. Bende oğlumu çocuk cerrahına tam 3 aylık + 1 günlükken yaptırdım. Öyle ameliyathanede de değil. Kendi odasında iki hemşireyle beraber yaptılar. Bir arkadaşım doğar doğmaz daha bebeği görmeden yaptırdı. En rahatı minikken yaptırmak. Hiç zorlanmadık. Normal hayata devam ediyorlar sakıncası neymiş anlamadım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam canım. Bende oğlumu çocuk cerrahına tam 3 aylık + 1 günlükken yaptırdım. Öyle ameliyathanede de değil. Kendi odasında iki hemşireyle beraber yaptılar. Bir arkadaşım doğar doğmaz daha bebeği görmeden yaptırdı. En rahatı minikken yaptırmak. Hiç zorlanmadık. Normal hayata devam ediyorlar sakıncası neymiş anlamadım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne demek ne ayak? bilemez miyim yani :26:

peygamber efendimiz sav sünnetli dogmustur zaten.hatta tanıdıgım birininn bebegide sünnetli dogdu peygamber sünnetli dogmus derler böle bebeklerede .hangi dine inanıyorsun mrk ettim dogrusu.bu nasıl bi düsünce anlamadım nikin türk adana ama yorumların cok inancsız arkadas allah yardım etsin sana dogru yu yanlısı bulursun insalah profilinde hayat yok bi kere

elhamdilillah canım sevindim.inanclı biri olduguna

Hayirli olsun sizinkide.
Walla doktor bize su degerse o bolgeye daha cabuk iyilesir dedi. Hergun yada iki gune bir dus aldir dedi. Yalniz eliniz degmesin dedi.
Sende dus aldir, inan iyilesior. Kabugu da cabuk döküldu. İltihapda olmadi sukur, bende ondan cok korkuordum. Bizimkinde.kirec olmadi. Ben her bezde temizledim cunku. Doktor soylemisti ilk aylarimizda.
Bi de bezli die cabuk atlattik.
Doktor bezli daha kolay iyilesior dedi.
Sunnetci doktor 4gune bir kontorle geldi. Bnm oglan adami gordukce agliyor.

Ben, dini konu içeren bir meselede 'bu doğru mu yanlış mı'' tarzında olmayan hatta alakası bile olmayan sadece özünde dini bir meseleyi içeren ama asıl konusu çok farklı olan durumlarda konuyu kendi inançlarından yola çıkarak tartışmaya çekenlerin yaptıklarını doğru bulmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…