Git ama sadece öpüş.
O da fazla penetran Bi öpüşme olmasın :)
Bende tam böyle düşünüyordum yani 3-5 saniye sonra bırakmalı :) bu kadarcık olmasında sorun yok değil mi :)Git ama sadece öpüş.
O da fazla penetran Bi öpüşme olmasın :)
Captain price, içime siniyor. Gitmek de istiyorum. Sadece güzel bir ilişkiye doğru evrilirken bu erken ya da yanlış mı olur. Bundan emin olamadımiçine sinmiyorsa gitme ama çok da sıkıntı edecek bir durum yok
adam davet etmiş, sen de gidersen bunun nesi erken? yani davet eden kişi mi sorun edecek yoksa giden sen mi?Captain price, içime siniyor. Gitmek de istiyorum. Sadece güzel bir ilişkiye doğru evrilirken bu erken ya da yanlış mı olur. Bundan emin olamadım
2 haftada çok erken bence hata yapmışsınızKızlar bir süredir flört ettiğim biri var. 3. Buluşmamız olacak bugün. bir kaç hafta sonra aramıza mesafe girecek maalesef ve şu önümüzdeki günler için planlar yapmıştık. Plan yaparken konu yemeklere geldi çok güzel yemek yaptığını söyledi. Bende belki bir gün görürüm demiştim, söz verdi.
Bugün de akşam buluşacaktık, acaba yemek işini bugün mü yapsak dedi bende kabul ettim. Yani evine gidicem. Sizce yanlış bir durum var mı ? Erken mi diye düşündüm. Aslında ben böyle şeylere karşı değilim yakınlaşma vs gibi. Ama daha önce karşıma çıkan erkeklerin çoğunun amacı yakınlaşmaktı. Ve bu kişi bugüne kadar hiç bu şekilde yaklaşmadı bana bende bu defa daha ağırdan olmasını istiyorum.
Bu yüzden eve gidecek olmam yanlış mı ve evet çok küçük bir yakınlaşma olmasını isterim öpücük gibi. Ama daha fazlasını istemem. Yine de erken mi sizce ?
Çok haklısınız, teşekkür ederim. Tereddütlerm gittiBana da öyle çok problemli gelmedi açıkcası, ortak tanıdıklarınız da varsa eğer. gidersin baktın işler ters gidiyor, canın sıkılacak dönersin evine. 2 hafta da evime attım düşüncesine sahip bir adam olduğunu düşünürsen ileride o zaman da bitir zaten ilişkini.
O zaman gidiyorum, teşekkür ederim rahatlattınız. :)adam davet etmiş, sen de gidersen bunun nesi erken? yani davet eden kişi mi sorun edecek yoksa giden sen mi?
rica ederim :)O zaman gidiyorum, teşekkür ederim rahatlattınız. :)
Bu konuda sadece kararınızı birileri onaylasın diye açılmış.O zaman gidiyorum, teşekkür ederim rahatlattınız. :)
Bu konuda sadece kararınızı birileri onaylasın diye açılmış.
Tasdiklendiniz.(Bir iki üye tarafından sadece)
Umarım pişman olmazsınız.
Evet. Tadı damağında kalsın. Hayalinle yaşasın:)Bende tam böyle düşünüyordum yani 3-5 saniye sonra bırakmalı :) bu kadarcık olmasında sorun yok değil mi :)
Çünkü evde tam tanımadığın bir erkekle yalnızsın.biraz cesarete ihtiyacı varmış diyelim, hem neden çok büyük hata diye yorumluyor insanlar inanın hiç anlamıyorum. Hata bunun neresinde?
Aslında niyetim onaylatmak değildi. Ben konuyu açarken de yazdım benim için normal olduğunu. Güven konusunda da güveniyordum. Sormak istediğim sadece zamanlamaydı ve büyüsü bozulur mu vs. Belki ben yanlış anlattım kusura bakmayın ama gitme diyenlerin çoğu güven açısından demiş. Benim sormak istediğim o değildiBu konuda sadece kararınızı birileri onaylasın diye açılmış.
Tasdiklendiniz.(Bir iki üye tarafından sadece)
Umarım pişman olmazsınız.
Dikkatli olun.
Hemde çok dikkatli.
Çok çok dikkatli.
Çünkü evde tam tanımadığın bir erkekle yalnızsın.
Ben burada erkek arkadaşının evine gidip tacize uğrayan kişilerin konularını okudum ondan.
Devir kötü ondan.
Çok büyük cesaret.
Her şey olabilir.
Bu konulara karşı olmayan fikirlerini sevdiğim bir üye bile erken yazmış.
1 üye olabilir dedi ve hemen konu sahibi gitme kararı alıyor.
Şaşırdım.
Umarım pişman olmaz.
Bı mesajı da onay olarak değil de tavsiye ve kafamın içindeki çözmediğim soru işaretlerinin cevabı olarak alıyorum. Çok da teşekkürlerimi sunuyorum :)Tanıyor işte 2 haftadır, ortak tanıdıklar da var, 11 sene evliyken tanıyamayanını da gördük geçen ay. Uzun mesafe ayrılık yaşayacaklar ve önceden konuşulmuş bir yemek yapma sözü de var. Evine giderek daha yakından tanıyabilir herkes sapık manyak değil arkadaşlar. Ufak bir öpücük ya da bence sevişmek de çok kötü değil. Şansın yaver gider umarımlawyered1
Sapık olmayabilir.Tanıyor işte 2 haftadır, ortak tanıdıklar da var, 11 sene evliyken tanıyamayanını da gördük geçen ay. Uzun mesafe ayrılık yaşayacaklar ve önceden konuşulmuş bir yemek yapma sözü de var. Evine giderek daha yakından tanıyabilir herkes sapık manyak değil arkadaşlar. Ufak bir öpücük ya da bence sevişmek de çok kötü değil. Şansın yaver gider umarımlawyered1
ama o kadar duygusal yaklasmam diyosanız gidilebilir :)söyle düsünün araya mesafe gircek diyosunuz aksam bi yakınlasmanız olsa ve bir daha hic gorusememe durumunuz olsa üzülürsünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?