3. Buluşma

2 haftayı geçtim altı üstü iki hafta buluşmuş. Ne olduğunu nasıl anladın iki görmeye.
Kusura bakmayın ben karşıyım daha tam tanımadığın bir kişinnin evinde baş başa kalmaya.
Sen bir şey yaşamasan bile sağda solda başkalarına çok farklı şekilde anlatabilen bir karaktersizde olabilir. İki defa buluşmada çok erken.

Erkekler de biliyor aslında bizim hassasiyetlerimizi.Çok şanslıymışsınız, Allah mutlu etsin.Aslında karşı değilim böyle şeylere ama hızlı gidilmeye karşıyım.
Teşekkür ederim.Zaten saygılı erkek belli olur.
Konu sahibi ne yaptı merak ettim..

Çok hızlı gidilmesine bende karşıyım.

Hiç gazete, tv , sosyal medya takip etmiyor musunuz? Yapmayın lütfen nasıl güvenebiliyorsunuz? Olayı sadece kadin cinayeti diye kısıtlamıyorum ne tur manyak psikopat dolu ortalik. Daha geçen hafta gencecik bir mühendis sokakta gündüz vakti öldürüldü. Kimseye güvenmeyelim mi diyecek olursanız sizde haklısınız ama dönem o kadar kötü ki lütfen tebrinizi alın lütfen çok tanımadan bilmeden evine gitmeyin yakınlaşmayın.

Arkadaşlar geldim:) evet gittim ve inanır mısınız hiç bir şey yaşamadık güzel güzel yemek yedik sohbet ettik tavla oynadık, el ele bile tutuşmadık
O kadar endişelendim ki sizin için başınıza bir şey gelmedigine çok sevindim. Ama siz yine de tedbirli yaklaşın insanlar o kadar canavarlaşmiş ki çok korkuyorum.

O kadar endişelendim ki sizin için başınıza bir şey gelmedigine çok sevindim. Ama siz yine de tedbirli yaklaşın insanlar o kadar canavarlaşmiş ki çok korkuyorum.
Çok teşekkürler. Haklısınız evet ortak bir arkadaşımız var güvendiğim biri bu yüzdendi biraz da güvenme sebebim. Kendisi de güven verdi. Tabi yine de erkendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…