Teşekkür ederim.Zaten saygılı erkek belli olur.Erkekler de biliyor aslında bizim hassasiyetlerimizi.Çok şanslıymışsınız, Allah mutlu etsin.Aslında karşı değilim böyle şeylere ama hızlı gidilmeye karşıyım.
Çok teşekkür ederim bu arada ancak yazabildimZamanla bence erken.
Dediğim gibi burada karar sizin.
Tek temennim umarım sizin için olumsuz bir durum olmaz.
O kadar endişelendim ki sizin için başınıza bir şey gelmedigine çok sevindim. Ama siz yine de tedbirli yaklaşın insanlar o kadar canavarlaşmiş ki çok korkuyorum.Arkadaşlar geldim:) evet gittim ve inanır mısınız hiç bir şey yaşamadık güzel güzel yemek yedik sohbet ettik tavla oynadık, el ele bile tutuşmadık
Ben şahsen iki haftadır tanıdığım bir adamın evine asla tek gitmem.2 hafta oldu. Güvenmek için erken belki ama, az çok hissedersiniz ya nasıl biri olduğunu. İyi biri olduğunu düşünüyorum samimi geliyor. Ama bilemem tabiki
Çok teşekkürler. Haklısınız evet ortak bir arkadaşımız var güvendiğim biri bu yüzdendi biraz da güvenme sebebim. Kendisi de güven verdi. Tabi yine de erkendiO kadar endişelendim ki sizin için başınıza bir şey gelmedigine çok sevindim. Ama siz yine de tedbirli yaklaşın insanlar o kadar canavarlaşmiş ki çok korkuyorum.
Ne pişirmiş :)Arkadaşlar geldim:) evet gittim ve inanır mısınız hiç bir şey yaşamadık güzel güzel yemek yedik sohbet ettik tavla oynadık, el ele bile tutuşmadık
Fırında tavukNe pişirmiş :)
Rica ederim..Çok teşekkür ederim bu arada ancak yazabildim
Sizin adınıza sevindim fakat bu buluşma güzel geçti diye tamamen tedbiri elden bırakmayın sakın..Arkadaşlar geldim:) evet gittim ve inanır mısınız hiç bir şey yaşamadık güzel güzel yemek yedik sohbet ettik tavla oynadık, el ele bile tutuşmadık
Yok hayır , gayet iyiydi. Ben küçük bir yakınlaşma olur diyordum o bile olmadı :)Rica ederim..
Bir aksilik olmadı değil mi?
Olumsuz bir davranış veya durum?
Tamamdr sağolun:)Sizin adınıza sevindim fakat bu buluşma güzel geçti diye tamamen tedbiri elden bırakmayın sakın..
Risksiz ve lezzetli seçim :) afiyet olsun.Fırında tavuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?