3 çocuğum var ve boşanmak uzreyim sizce çalışıp asgarî ucret le gecinebilir miyim?

Erkeklere bu konularda guvenmedigim icin uyarmak istedim. Kredisi bitsin, oyle veririm, bankaya ipotekli olduğu icin veremiyormusum vs deyip kandırmaya çalışabilir. Ev baskasinin ustune oldugu icin kredi de baskasina ait, konu sahibinin hakki yok maalesef, uyanik olmasi lazim. Kadincaginizi magdur etmesin, evi versin de nasil verirse versin

Katılıyorum. Altından başka kadın işleri de çıkabilir. O yüzden yan çizebilir. Avukatla görüşüp karar vermek lazım. Şu an kadını manipüle ediyor bence.

Katılıyorum. Altından başka kadın işleri de çıkabilir. O yüzden yan çizebilir. Avukatla görüşüp karar vermek lazım. Şu an kadını manipüle ediyor bence.

Sahsen bende kredisi devam eden ev devredilmez zannediyodum. En dogrusunu avukatlar biliyor. Su durumda avukat ne diyosa onu yapmali konu sahibi.
Bide ben bir erkegin kolay kolay evi verecegine de inanamiyorum acikcasi, bu benim güvensizliğimden kaynaklaniyor da olabilir

Ankara yaşıyorum nafaka ne cocuklar a ne bana vermiycek
Ona siz ve kocanız karar veremez. 20 yaşındakine bir şey diyemem yetişkin ama 13 yaşında çocuklara paşa gibi ödeyecek nafaka. Mal sanki çocuklar al istemiyorum diyor. Boşanınca babalık vasfı devam ediyor hatırlatın kendisine.
Siz çok yanlış iş yapmak üzeresiniz. Hemen boşanmayın ve ilk maaşınızla derhal bir avukat tutun. Vermezse diyorsunuz da ya ev ve arabanın üzerine olduğu kişi asıl eşinize vermezse bunları? Evi sizin ödediğinize dair kanıt var mı, yani kredi ödemesi-dekont vs? Sakın kabul etmeyin kimseye inanmayın eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın. Durumunuz çok riskli avukatsız iş yapmayın.

Nafaka vermek zorunda değil mi ya? En azından çocuklara? Kafasına göre nafaka vermicem diyip vermemezlik yapamaz diye biliyorum ama. 20 yaşındaki çocuğunuz ne yapıyor çalışıyor mu? O da bir işe girip size yardımcı olsa?

Ev ve araba eşinizin üzerine değilse borçları size ödetip yarın bir gün evi üstüne alabilir. O yüzden evi veriyor bence size. Ev ve araba neden başlasının üstüne ki?

Dışardan lise bitirmeye çalışıyorum malesef yaşım 42 ek süre istemek bize zarar veriyor.. yarın iş başı yapcam ama kafam çok karışık çocuklarımın hakkını yedirmekte istemiyorum
Neye size zarar veriyor ya, ergenlik çağında iki çocukla dımdızlak sokakta kalacaksınız. Gizleyip saklıyor musunuz bu durumu çocuklardan da boşan anne yea diyorlar. Oturduğunuz evin tapusunun size ait olmadığını, babalarının tek kuruş nafaka vermeyeceğini biliyorlar mı? Siz benzinciden alacağınız maaşla bir çocuğa bile yetemezsiniz kaldı ki ev geçindirmek +2 çocuk.

Kusura bakmayın da burada size verilen tavsiyeleri dinlemeyip çoluk çocuk aklıyla iş yapacaksınız gibi duruyor. Kendi düşen ağlamaz. O boşan anne diyen çocuklar eksik kalınca, senin yüzünden bu haldeyiz biz çocuktuk ne bilelim diyecekler.

Nafakadan kaçan adam 900 binlik evi sana vermez.kocanda baya uyanikmis vicdansız onuda sana ödemeyi planlıyor.madem öyle ev borcu bitip senin üzerine geçirmeden boşanma sakın.cjnku nafakada isteme diyor.borcuda sana odetecek ewide vermeyecek.cocuklarda sende oh be ne uyanikmis o adam

Ev araba üzerine kayıtlı değilse, size verdiğinde atmayacağım ne malum???

Merhaba kızlar 42 yaşındayım 3 çocuğum var ve boşanmak uzreyim sizce çalışıp asgarî ucret le gecinebilirmiyim.
merhaba belirli bir mesleğiniz var mı ? yok ise çalışacağınız yerler de kısıtlı olur malesef ki. 3 çocuğun yükümlülüğü oldukça zor evlat bambaşka bir şey ama reel de maddi manevi yetmesi de oldukça zor bir durum yaşları kaç mesela küçük yaşta inanın maddi olarak ihtiyaçları var evet ama sizde annesiniz ki iyi bilirsiniz bir anne sevgisine ilgisine daha çok ihtiyaçları oluyor ve siz çalışmak zorunda olduğunuz için bi yerde birinden vazgeçmek demeyelim ama daha az veriyorsunuz. karşı taraf nafaka tazminat elbette vermeli ama bunların yanı sıra manevi olarak çocukklarının da yanında durmalı anneye ihtiyaçları oldugu kadar babaya da ihtiyaçları var malesef ve siz karı koca olmaktan vazgeçiyorsunuz sorunlar sizin sorunlarınız ve ayrılık yolunu seçiyorsunuz ama anne ve baba olmaktan değil o insan da bu bilinçte olmalı ! aranızdaki durum nedir bilmiyorum ama bu konuları konuşacak kadar saygı var ise evlatlarınız için karşınıza alıp konuşmalısınız tek başınıza yetemeyeceğinizi bunun evlatlarınız için çok zor olacağını şahsınız adına değil lakin evlatlarınız adına istek ve taleplerinizin oldugunu belirtmelisiniz. sağlam ve işinde öncü bir avukat bulursanız ve evin de size ait olduğunu lakin üzerine alırken farklı sebeplerden dolayı üzerine almadığını borcunu bile sizin ödediğinizi kanıtlayacak deliller bulursanız o eve de diğer olan şeylere de tedbir koydurup alabilirsiniz. yeter ki sağlam bir avukatla çıkın yola.. boşanma ile birlikte mal tedbiri davası açılır ve sizin için de delilleriniz sağlam olursa olumlu sonuçlanır ama bunlar oldugunda karşınız da çocuklarınıza hala babalık yapacak birisini bulabilir misiniz bilmiyorum gerçi şu an nasıl onuda bilmiyorum ama umarım her şey olması gerektiği gibi olur ve her iki taraf ta çocuklar adına bir şeyler yapabilir. tüm bunların yanı sıra sizin de mental ve fiziksel durumuz en az çocuklar kadar önemli bu yola çıkmaya kararlı iseniz size minik tavsiyem kendinize şunu söyleyin bu hayatta insanın başına her şey gelebilir yeri gelecek üzüleceğim yeri gelecek ağlayacağım yeri gelecek güleceğim kahkahalar da atacağım bu durum bu hayatta yıkılmama neden olmamalı evlatlarım var ayakta durmak için nedenlerim ve sebeplerim var ben güçlü bir kadınım... sağlıcakla istemeden sizi kıracak incitecek bir şey yazdı isem de kusura bakmayın şimdiden

Gerçekci olun biraz,sizin olmayan evi eşiniz senin olsun deyip,bir de 30.000 bin borç bırakıyor.
Siz işe asgari ücretle borç ödeyip,4 kişi geçinebirmiyiz diyorsunuz?gerçekten boşanacaksanız daha makul bir yol izleyin varsa.

Kendinizi çok stres yapmayın, eğer evin tapusu resmî olarak sizin üzerinize olacaksa 30 bin borç üstlenilir çok çok sıkışsanız satar kalan parayla da çocuklar büyüyene kadar idare edersiniz. Ev kirası olmadan asgar ücret üç çocuk çok zorlar ama büyük çalışana kadar birkaç yıl diş sıkılır bir sürü insan var asgari ücretle yaşayan elbette dört başı mamur arzu edilen bir hayat olmuyor ama sizle evli olmak istemeyen bir adamı çekmekten daha ferahtır diye düşündüm

Nafaka kalksın diye ugrasanlar şöyle 40 indan sonra azanlarin halini görmüyor herhalde. umarım nafaka öder. 13 yaşında iki küçük çocuk onların okul masrafları gelecekleri ne olacak? Evle bitmez ki okula giden iki çocuk ,mutfak masrafı kıyafetler.. Adam kilciksiz ayrilayim kafasında evi vermesi bir lüks değil o zaten sizin ve çocukların hakkı. Bu dünyaya getirmisse essek gibi de konforunu sağlayacak. Umarım sırf evle sıyrılmaz.

Evin 30 bin kredi borcunu ödeyip sizin üzerinize yapsın, çocuklar için de 4 bin nafaka ödesin öyle boşanın
Borcu bitmemiş ve sizin üstüne olmayan bir ev için para ödemeyin. Madem boşanma talebi ondan geldi elini taşın altına koyacak. İstediklerinizi yaptıracak konumdasınız şu an. Muhtemelen hayatında biri vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…