3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Yok yok size demedim ,diger yazdığım kisi bunlari iyi bilirim demiste ondan sordum

Iste
Iste simdi o adamcağız boşanmak isteyince kadın zavallı mi olacak ,20 yilini vermis mi olacak.Iste ben de bu konuda bina benzer bir sinyal aldim maalesef

Tekrar ediyorum avukatsız aska imzalamayın.

1-çocukları size bırakıyor ama istediği zaman görülecek-uygun bence
2- evin kirasını ödeyecek eşyaları da size bırakmış. Bunu avukatla konuşun. Bu ev sizin değil sonuçta. Protokolde sadece bu evin kirasını ödeyecek diyor. Yarın öbür gün çıkarılır başka eve taşınırsanız onu da ödesin.

3-altın falan bir daha almadım diyemezsiniz diyor. Altın yoksa uygun.
4- aylık 8500 asgari ücretle artan nafaka gayet iyi. Çocuklar için 1500 er nafaka çok az. Ya da bunu ödesin artı olarak okul masraflarını da ödesin. Siz 8500 ile 2 çocuğu ünide 1 çocuğu lisede okutamazsınız. 1500 çok çok az bunun için. Ama okul masrafı babadaysa 1500 kıyafet, gıda, gezmek için yeter çocuklara.

5- 250.000 verecekmiş

Araba yok ama zaten araba bence gereksiz. Çocuklar okula toplu taşımayla gider. Onun yerine okul masraflarını mutlaka karşılattırın. Protokole ekletin.

Şimdi çok kötü geliyor ama inanın sevmeyen bir adamdan kurtulduğunuzdan yeniden doğacaksınız. Hobi edinir, işe girer, yeni insanlar tanır hayatınızı yaşamaya başlarsınız. Korkmayın.

Nafaka bedeli çok iyi sana diyim. 2 çocuk için 2500 aldığımı düşünürsem 8500 baya iyi.
Yalnız çocukların eğitim giderlerini de eklesin protokole. Bir de ev kirasını da hangi tarihe kadar ödeyecek, ödeyeceği tarihi de belirtsin. Ödemediği zaman için de şu kadar tazminat denilsin. Gerisi tamam gibi. Ama mutlaka bşr avukata danışmalısın. Asla hemen imzalama. Hatta tazminattan vazgeçip araç aldırsan daha çok iyi olur.

Bence protokol gayet makul bir protokol sadece soyle bir madde ekleyebilirsiniz en azindan 5 yıl boyunca ev değişse bile kirayı kendisinin ödemesini teyit ettirin ,ekleyin protokole ,onun disinda çekişmeli olsa da bundan fazlasını asla alamazsiniz

Arkadaşlar atladığınız bir yer var. Adam karısının calismamasından şikayetçi değil. Bence mesele başka ama konu sahibi anlatmıyor. Anlattığı mesele de aman aman bı mesele değil.

Aynı böyle dedi şirket sorun çıkartacak olursa 5 yıl boyunca 5000 tl de kira yardımı ekleyelim diye. Çocukların okul masraflarını yazacak onu kabul ediyosu zaten. Ama ben hiç tek başıma idare etmedim çok telaşlıyım boşanmayı hiç istemiyorum. Arada gelse nefesi olsa nikahında kalsam yeterdi gibi geliyo şuan. Çok kötüyüm

Iste

Iste simdi o adamcağız boşanmak isteyince kadın zavallı mi olacak ,20 yilini vermis mi olacak.Iste ben de bu konuda bina benzer bir sinyal aldim maalesef
aynı şeyleri hissediyorum. başımda dursun erim olsun ben namusumla oturdum bedeli bu muydu vibe'i geliyor buram buram.

ha adamı tanımam etmem kadının yazdıklarından sadece... belki de adam şeytanın teki, ama bana geçen hissiyat öyle olmadı.

Ya bana kızmayın ama ben bu adamda bı kötülük göremedim. Neyse tamam demiş. Protokol de makul. Konu sahibi keşke asıl meseleyi anlatsa da biz de haa bundan dolayı imiş derdik. Bana pek inandırıcı gelmedi.

Protokole mutlaka cocuklarin egitim masraflarinin baba tarafından odenmesini eklettirin.
Kirayla ilgili olan kismi avukat araciligi ile duzenlettirin. Omur boyu kiranizi karsilasin.

Hatta yerinizde olsam 250bin yerine ev almasini isterdim. Zaten kira odeyecek. Belli bir sure sonra odeyecegi kredi, kira tutarinin altinda kalacak zaten. Alinacak evin kredileri bitip, ipotek kalktiktan sonra davali tarafa devrolacak seklinde madde koydurun protokole.
Cocuklar icin 2000 versin, size asgari ucret tutarinda verecegi nafakada iyi.

Midyat pirince giderken evdeki bulgurdan olacaksınız

Ya bana kızmayın ama ben bu adamda bı kötülük göremedim. Neyse tamam demiş. Protokol de makul. Konu sahibi keşke asıl meseleyi anlatsa da biz de haa bundan dolayı imiş derdik. Bana pek inandırıcı gelmedi.

Bende yazdım yazdım sildim
Hatta başka şeylerde yazarim mesela bugünden itibaren değişse ay 20 sene kendimden vazgeçtim hayatimi yaşayacağım dese ne halin varsa gör dese keşke
Ama ben eksik parça kaldığını herseyi bilmediğimizi dusunuyorum

İşte bakın size dedim. Abla keşke ama keşke adam boşanmayı ağzına aldığı gün biraksaydin. Belki de ortada çocuk yokken dedi sana bunu da sen aynı bu feveranla davrandın. 20 yılın böyle geçti.

Size biraz vakit vermesini isteyin. Kendinizi psikolojik olarak hazirlayin, bu protoku baska bir avukata goturup uzerinde duzenleme yaptirin. Adam bosanmak istiyor, siz isteseniz de istemeseniz de. Ve inanin yolladigi protokol cok cok iyi, sadece 1 2 madde ekletmwniz lazim. Egitim masraflarini ozellikle. Onada karsi cikacagini sanmıyorum

Kaç sene kira yardımında bulunacak ? Bunu netleştirin. Bence 10 yıl en azından kiranızı ödesin. Mutlaka ekletin. Onun dışındakiler makul gibi. Birde çocukların nafakasına üniversiteyi bitirene kadar devam edilmesiyle alakalı da süre belirtin.

Var var kesin var. Ya bir adam külli kötü olsa böyle heee diyecek heee hiç zannetmiyorum. Yeter ki gitsin modunda olan bir adam olsaydı 20 sene geçmezdi. Bir yerlerde birşey var ama ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…