3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Bu konuda tamamen duygularimi anlatmissiniz

Bilemedim simdi size de üzüldüm ama adaminda hakli yanları var ,tek söyleyeceğim bu evlilik zaten bitmiş ,akıllıca bir anlaşma ile bitirin ve gururunuza sahip çıkın, yapacak bir şey yok

Saçmalamayın neden sıfır olasın. Bak mis gibi 3 evlat yetiştirmişsin. Vakit kendine odaklanma vakti. Zaten adam beden olarak varmış 2 yıldır da yatağı bile ayırmış. Kurulu düzenin var. Kendini geliştir kurslara yazıl. Okul oku açık öğretimden. Spora yazıl para biriktir. Amaç belirle kendine hayatın tadını çıkar. Benim büyüğüm 9 yaş bebeğim 2 yaş olacak daha. Ona rağmen kendime odaklanmaya çalışıyorum.

güzel kardeşim
sen istiyorsun böyle geldim böyle gideyim
sevmesin ama elleşmesin de ben olduğum gibi devam edeyim...

kilo verilir o konudaki en basit şey. vermesen ne olcak. o hayatın kaçta kaçı (hoş, erkekler için daha büyük bir kısmı da neyse)

ama senin tüm bir kafa yapın zihniyetin adamdan çok ayrı, ne ev hanımları var cin gibi, bunun ev hanımlık yönü sadece şu: ev hanımıysan hayata dahil olmak, aktif olmak, çocuklara yetebilmek, ülkede olanı biteni ıskalamamak için biraz daha fazla çaba göstermek gerekiyor. çünkü alternatifin var, çok da kolay, yeyip içip yatabilirsin... ki okul da okumuşsun keşke daha aktif, daha cevval daha girişken olsaydın. sinirli fevri olduğun yazılarından zaten görülüyor enerjini biraz yapıcı şeylere yönlendirmeyi denesen keşke.

hala diyorsun gitmesin. yahu gururun yok mu senin?

çok gençsin aynı yaştayız. ben de fevri yönleri olan bir insanım çok anaç da olmama rağmen bu yüzden çocuk yapmadım korktum çünkü zaten çocuk yapacak kadar hiç bir erkeğe güvenmiyorum. ama sen de sırf bu adama güvenmişsin toptan herşeyi ona endekslemişsin...Allah korusun bu adam şimdi yolda bir kaza geçirse küt diye ölse. ne olacak hiç düşündün mü?

Boşanmamak için o kadar hırs yapıyorsanız işte fırsat varmış elinizde.
Şöyle filmlerde gibi zayıflayin giyin sexy kıyafet biraz havalı olun ,sizde statüsünü geçin bakalım.
Fazla rahat ve tembel gördüm sizi

Kusura bakmayın da ben sizin zihniyetinizi çok tehlikeli buluyorum.
Maddi gücü olan bir adamla evleneyim calismayayim yan gelip yatayım,çocuk dogurayim geleceğim garanti olsun..
Kızanlar olabilir ama evlilik karşılıklı fedakarlık.
Adam sizin çalışmama isteğinize saygı duymuş siz de onun isteklerine saygı duyup fazla uyumaları, dış görünüşe önem vermemeleri yapmasaydiniz keşke.
Ya da çocuklar büyüyünce çalışıp hayata karışsaydınız.
Ruhunuz tembel sizin sanirim.
Umarım bosandiginizda kendi ayaklarınız üzerinde durabilirsiniz.
Kızınız ya da oğlunuz için ideal bir örnek teşkil etmeniz lazim

Çocukların nafakasi cok az.teknik konu lakin cocuklari arttir nafakayi derim sen çalışınca senin nafakani düşürmek isteyebilir .Allah bu erkklere akil fikir versin ne diyim

Siz benim tam olarak neyi anlatmaya çalıştığımı anladığınızı düşünüyorum. Olay burda kadının asla yanaşmaması. Boşansam bile bana baksınlar diye düşünmesi. Diğer arkadaş konuyu başka yerlere taşıdı. Eve koşa koşa geliyor lafı çalışmamdan değil, diğer bayan şahsıma bir hakarette bulundu evlilik ile alakalı, ona hitaben koşa koşa geldiğini belirttim

Depresyonda olabilir misiniz? Kilo veremedim çok uyuyorum deyince aklıma geldi.

İstenince her türlü ürüne ulaşmak mümkünken; bir taharet musluğu taktırılamıyor mu şu Avrupa'daki evlere ?

Bu konu çok dikkatimi çekti. Çok ders çıkarılması gereken bir konu. Kendi adıma çıkardığım dersler. Çalışmasan bile bir adama tam olarak güvenmeyeceksin. Çocuklarım olsun desen bile ilerisinde mutlaka çalışmaya yönelik düşünce olmalı. Çalışmak istenmese bile kendinizi mutlu edecek faaliyetler geliştirmeli eve çok takılıp kalmamalı. Sırf bir erkeğin çevresinde dönülünce kadınlar değersizleştiriliyor

Çocukların nafakasi cok az.teknik konu lakin cocuklari arttir nafakayi derim sen çalışınca senin nafakani düşürmek isteyebilir .Allah bu erkklere akil fikir versin ne diyim
Konu sahibi çalışmayı hiç düşünmüyor zaten, nafaka toplamı da az değil, mahkemeye gitse bunu da alamaz

Katiliyorum size. Sadece erkeğe takılıp kalmama açısından da değil aslında. İnsanın kendine duyduğu saygı çok önemli. Bir kadın ne olursa olsun parasını kazanmalı, evlatlarının ardında dağ gibi durabilmeli.

Pardon ama.kadin adama 20 yılını ve 3 çocuk vermiş.Muhtemelen çocuklarina bakabilmek için çalışmamış
Ne yapsın şimdi kocasının keyfi.istedi diye hicbisey almadan çocuklarla babasının evine mi gitsin?

Olabilir canim bende okuyunca acaba biran dedim haksizlikmi yapiliyor calismayan kadinlara diye düşündüm acikcasiNeticede klavye yani yanlis anlamalar olabiliyor sanirim, diger kisinin yazdigi msjlari pek okumadim.

Konu sahibine gelince zaten adam istedigi nafakayi bile vermis yani karisindan kurtulmak icin. Daha ne denilebilir sadece arac parasini vermiyor. Aslinda dava acilsa adam vermek istemese bu kadar bile vermez. Yinede veriyor bence konu sahibi cok fazla kurcalamadan hayatina devam et. Seni sevmeyen biriyle asla olma. Hayatina devam et belki seni seveni bulursun.
Ay bu arada kocasindan yuklu nafaka alip zamanla sevgilileriyle yiyen kadinlar da var neyse susuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…