- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
Bu konuda tamamen duygularimi anlatmissinizHanımefendi adam beni boşayacaksa niye ömür boyu bana baksın? O zaman niye boşıyo diye sorarlar ama. Buraya yazıyorum sonuçları hanımefendi için çok kötü olacak. Bayan çocuklarını kullanıyor. Ağlatıyor babasına yalvartıyor. 2 senedir yatak ayrıymış o zaman hiç aklına gelmemiş mi o işin boşanmayla biteceği çok geç ah demiş yani. Burda 2 aylık bebesini bırakıp çalışan kadınlar boşanırken bu hakları talep edemiyor bu kadın nasıl talep edecek? Hadi adam yaptı kadın sevmiyodu diyor. Hep bi eve bağlamak için çocuk yapılmış. Hamile kalmakta kolay bişey değil. Takip edip yumurtlama dönemini korusaydı. Hanımefendi ne koparsam kâr derdinde. İlerde boşanınca çocuklarını da doldurur babasına karşı
Saçmalamayın neden sıfır olasın. Bak mis gibi 3 evlat yetiştirmişsin. Vakit kendine odaklanma vakti. Zaten adam beden olarak varmış 2 yıldır da yatağı bile ayırmış. Kurulu düzenin var. Kendini geliştir kurslara yazıl. Okul oku açık öğretimden. Spora yazıl para biriktir. Amaç belirle kendine hayatın tadını çıkar. Benim büyüğüm 9 yaş bebeğim 2 yaş olacak daha. Ona rağmen kendime odaklanmaya çalışıyorum.İstiyor çocukları işte ama baktı ki ben kararlıyım protokele koymadı. Ben biraz fazla uyuyorum kahvaltı vs herzaman hazırlayamıyorum ağzını açtı mı hep bunla başlar. Brad pit diyemem ama karizmatik yaşına göre. Bi de kariyerli işte . Ben koca bi 0
güzel kardeşimBen tesettürlüyüm ve evet kilomu da veremedim uzun zamandır. Kendisi bana göre fit, giyimine kuşamına düşkün. Ben evde çocuklarla be kadar dikkat edebilirsem işte. Statüsü değişince beni yakıştıramadı heralde yanına
Boşanmamak için o kadar hırs yapıyorsanız işte fırsat varmış elinizde.Ben tesettürlüyüm ve evet kilomu da veremedim uzun zamandır. Kendisi bana göre fit, giyimine kuşamına düşkün. Ben evde çocuklarla be kadar dikkat edebilirsem işte. Statüsü değişince beni yakıştıramadı heralde yanına
Siz benim tam olarak neyi anlatmaya çalıştığımı anladığınızı düşünüyorum. Olay burda kadının asla yanaşmaması. Boşansam bile bana baksınlar diye düşünmesi. Diğer arkadaş konuyu başka yerlere taşıdı. Eve koşa koşa geliyor lafı çalışmamdan değil, diğer bayan şahsıma bir hakarette bulundu evlilik ile alakalı, ona hitaben koşa koşa geldiğini belirttimKadin evliyken calissada, calismasada bosandiginda bir süre sonra ayakta durabilecek insandir. Yeterki istesin, yeterki azim etsin.Örnek annem babamdan ayrildiginda cok genc yasta (36) ve 18 yasinda anne olmus bi kadindi hic calismamis hayati boyunca ama annem 3 cocuk yetistirdi hepimiz en iyi yerlerdeyiz. İşe girdi calisti evini yapti isyeri acti cok calisti ve bizlere bile mal varligi birakti. Babamin uzerimizde 5 kurus hakki yoktur. Kadin yeterki istesin yapamayacağı bisey yok. Her kadin gucludur kimisi bunu kullanamaz.
Her calisan kadinin kocasi karım para kazaniyor diye eve koşa koşa gelmiyor. Yada calismayan kadinin kocasi eve suratı asık mutsuz gelmiyor.Evliyken Calismak yada calismamak övünülecek bisey degil. Herkes kendi rahatligi ekonomik özgürlüğü icin calisiyor. Yada esinin maddi durumu cok cok iyidir calismaz eviyle cocuguyla ilgilenir. Bundada calismayan bi kadin calisan bir kadini gorup kuduracak diye algı yok
Bu arada bende ögretmenim calismayi bilen bir kadinım yani calismayanlar geldi msjimi alintiladi diye dusunmeyin
Buna katılıyorum.Adam sizin çalışmama isteğinize saygı duymuş siz de onun isteklerine saygı duyup fazla uyumaları, dış görünüşe önem vermemeleri yapmasaydiniz keşke
Depresyonda olabilir misiniz? Kilo veremedim çok uyuyorum deyince aklıma geldi.İstiyor çocukları işte ama baktı ki ben kararlıyım protokele koymadı. Ben biraz fazla uyuyorum kahvaltı vs herzaman hazırlayamıyorum ağzını açtı mı hep bunla başlar. Brad pit diyemem ama karizmatik yaşına göre. Bi de kariyerli işte . Ben koca bi 0
valla benim dediğim mühendis çok cocuklu olan örnekte adam iş arkadaşımdı. ailesiyle de tanışık olduğum için ayrıntıları biliyorum.
adam çocukları ABD vatandaşı olsun diye ailesini oraya götüren orada okullarına araçla kendisi bırakn, yüzmeye götürüp havuz başında iş yetiştiren filan bir adam
karısı ise
burada taharet musluğu yok gibi sebeplerle dönmek isteyen bir kadın
adam şirket kurup işlerini buradan yürütmek üzere döndü tr'ye, yine olmadı. kadının burada da hiç bahanesi bitmedi (ama okulla dersle dış dünyayla bir alakası da yok sadece ev yemek temizlik ve sürekli para hesabı, sürekli dedikodu bir kadın). ömründe hiç çalışmadı. ama çocukları adama karşı çok güzel kullandı, hala kullanıyor.
ya tabii ki taktırmıştır, bahane işte.İstenince her türlü ürüne ulaşmak mümkünken; bir taharet musluğu taktırılamıyor mu şu Avrupa'daki evlere ?
Konu sahibi çalışmayı hiç düşünmüyor zaten, nafaka toplamı da az değil, mahkemeye gitse bunu da alamazÇocukların nafakasi cok az.teknik konu lakin cocuklari arttir nafakayi derim sen çalışınca senin nafakani düşürmek isteyebilir .Allah bu erkklere akil fikir versin ne diyim
Katiliyorum size. Sadece erkeğe takılıp kalmama açısından da değil aslında. İnsanın kendine duyduğu saygı çok önemli. Bir kadın ne olursa olsun parasını kazanmalı, evlatlarının ardında dağ gibi durabilmeli.Bu konu çok dikkatimi çekti. Çok ders çıkarılması gereken bir konu. Kendi adıma çıkardığım dersler. Çalışmasan bile bir adama tam olarak güvenmeyeceksin. Çocuklarım olsun desen bile ilerisinde mutlaka çalışmaya yönelik düşünce olmalı. Çalışmak istenmese bile kendinizi mutlu edecek faaliyetler geliştirmeli eve çok takılıp kalmamalı. Sırf bir erkeğin çevresinde dönülünce kadınlar değersizleştiriliyor
Pardon ama.kadin adama 20 yılını ve 3 çocuk vermiş.Muhtemelen çocuklarina bakabilmek için çalışmamışİstekleriniz cok utopik 20 yil calismayip bide adamin herseyini almak istiyorsunuz sizde artik calisip fedakarlik yapma zamanina gelmissiniz arabayi alinda toplu para ne alaka ve 15 bin nafakanin uzerine cocuklarin tum masraflarini kafsilayacaksa adam yemeyip icmeyip size calisacak heralde. Siz sanirim calismadan hayatiniza devam etmek istiyorsunuzda cekismeli bile bosansaniz bukadar sey alamazsiniz yani
Olabilir canimSiz benim tam olarak neyi anlatmaya çalıştığımı anladığınızı düşünüyorum. Olay burda kadının asla yanaşmaması. Boşansam bile bana baksınlar diye düşünmesi. Diğer arkadaş konuyu başka yerlere taşıdı. Eve koşa koşa geliyor lafı çalışmamdan değil, diğer bayan şahsıma bir hakarette bulundu evlilik ile alakalı, ona hitaben koşa koşa geldiğini belirttim
Neredeyse 2 asgari ucret. Yani bu parayla cook rahat gecinir. Hatta bence evliyken bu paranin 4/1 ini anca goruyordu harclik olarakKonu sahibi çalışmayı hiç düşünmüyor zaten, nafaka toplamı da az değil, mahkemeye gitse bunu da alamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?