Var var kesin var. Ya bir adam külli kötü olsa böyle heee diyecek heee hiç zannetmiyorum. Yeter ki gitsin modunda olan bir adam olsaydı 20 sene geçmezdi. Bir yerlerde birşey var ama ne?
8500+4500 vermiş...Eğitim masrafları yok, kira için tek adres gösterilmiş (o da lojman) cıks .... İmzalama konu sahibi, zira en azından eğitim masraflarını da verecegim demiştin de onu da eklet...Evin kirasını ödemek zorunda değil ama lojmanı aile konutu gösterip seni kandırmaya mı çalışıyor, bunu netleştir.... onun dışında iyi bence...Benim kocam 13 bin nafaka verse bugün sorgusuz boşarim yani açık söyleyeyim....Nafaka bedeli çok iyi sana diyim. 2 çocuk için 2500 aldığımı düşünürsem 8500 baya iyi.
Yalnız çocukların eğitim giderlerini de eklesin protokole. Bir de ev kirasını da hangi tarihe kadar ödeyecek, ödeyeceği tarihi de belirtsin. Ödemediği zaman için de şu kadar tazminat denilsin. Gerisi tamam gibi. Ama mutlaka bşr avukata danışmalısın. Asla hemen imzalama. Hatta tazminattan vazgeçip araç aldırsan daha çok iyi olur.
Haha 13 bin temiz iyi valla bana da8500+4500 vermiş...Eğitim masrafları yok, kira için tek adres gösterilmiş (o da lojman) cıks .... İmzalama konu sahibi, zira en azından eğitim masraflarını da verecegim demiştin de onu da eklet...Evin kirasını ödemek zorunda değil ama lojmanı aile konutu gösterip seni kandırmaya mı çalışıyor, bunu netleştir.... onun dışında iyi bence...Benim kocam 13 bin nafaka verse sorgusuz boşarim yani açık söyleyeyim....
Hah bak ablacım işte bu işte buuu. Bu adam zaten seni istememiş. Sen niye 20 sene durdun. Sen kulak tıkamışsın.Ne olabilir mesela, beni sevmediğini söyledi sinirli olduğumu ona göre çocuklarla ywterli ilgilenemdiğimi çok uyuduğumu kilo aldığımı. Bu özelleri dökünce mi rahatlayacaksınız.
Ben şahsen bunla rahatlamadım. 3 çocuk doğursun kendi fit kalsın madem. Çocuk bakamıyorsan da 3 çocuk yapmasaymış. Bunlar bahane ona. Parayı görünce yolu şaşırmış. Bırak ne hali varsa görsün ki görür de zatenNe olabilir mesela, beni sevmediğini söyledi sinirli olduğumu ona göre çocuklarla ywterli ilgilenemdiğimi çok uyuduğumu kilo aldığımı. Bu özelleri dökünce mi rahatlayacaksınız.
Haklı mı peki?Ne olabilir mesela, beni sevmediğini söyledi sinirli olduğumu ona göre çocuklarla ywterli ilgilenemdiğimi çok uyuduğumu kilo aldığımı. Bu özelleri dökünce mi rahatlayacaksınız.
Protokolde bu
Ne olabilir mesela, beni sevmediğini söyledi sinirli olduğumu ona göre çocuklarla ywterli ilgilenemdiğimi çok uyuduğumu kilo aldığımı. Bu özelleri dökünce mi rahatlayacaksınız.
Ben tesettürlüyüm ve evet kilomu da veremedim uzun zamandır. Kendisi bana göre fit, giyimine kuşamına düşkün. Ben evde çocuklarla be kadar dikkat edebilirsem işte. Statüsü değişince beni yakıştıramadı heralde yanınaHaklı mı peki?
Ona takilmadim ben ..3 çocuk doğurmuş kadına kilolusun diyen adam Brad Pitt değilse çok fena kufrederim....Eminim ki çok güzel bir kadinsiniz....Çocuklarla ilgilenme ve sinirli olma kısminda ne demek istiyor? Velayeti istemesi de tuhaf gelmişti bana çünkü...Ben tesettürlüyüm ve evet kilomu da veremedim uzun zamandır. Kendisi bana göre fit, giyimine kuşamına düşkün. Ben evde çocuklarla be kadar dikkat edebilirsem işte. Statüsü değişince beni yakıştıramadı heralde yanına
İstiyor çocukları işte ama baktı ki ben kararlıyım protokele koymadı. Ben biraz fazla uyuyorum kahvaltı vs herzaman hazırlayamıyorum ağzını açtı mı hep bunla başlar. Brad pit diyemem ama karizmatik yaşına göre. Bi de kariyerli işte . Ben koca bi 0Ona takilmadim ben ..3 çocuk doğurmuş kadına kilolusun diyen adam Brad Pitt değilse çok fena kufrederim....Eminim ki çok güzel bir kadinsiniz....Çocuklarla ilgilenme kısminda ne demek istiyor? Velayeti istemesi de tuhaf gelmişti bana çünkü...
Yok işi gücü çocukları bırakmazBen konuya farklı bir yerden bakmak istiyorum. Bu adamın yurtdışına kaçma ihtimali var mı?
Kadin evliyken calissada, calismasada bosandiginda bir süre sonra ayakta durabilecek insandir. Yeterki istesin, yeterki azim etsin.Örnek annem babamdan ayrildiginda cok genc yasta (36) ve 18 yasinda anne olmus bi kadindi hic calismamis hayati boyunca ama annem 3 cocuk yetistirdi hepimiz en iyi yerlerdeyiz. İşe girdi calisti evini yapti isyeri acti cok calisti ve bizlere bile mal varligi birakti. Babamin uzerimizde 5 kurus hakki yoktur. Kadin yeterki istesin yapamayacağı bisey yok. Her kadin gucludur kimisi bunu kullanamaz.Bak yine ceza yiyeceğim ama gram da umrumda değil. Ben senin ve senin düşümcene sahip kocasına ihtiyacı olan kadın değilim. Kocam beni şuan boşasa yarın ayaklarımın üstünde kocamdan çok daha iyi şartlarda yaşarım neden biliyor musun. Annem bunu öğretti. Bi tane erkeğe hayatımı bağlamamayı, kendi kendine geçinebilmeyi. Yaşayabilmeyi öğretti. Olay ben gibilerle evlenmeye gelirse, kocama sor balım nasıl mutluymuş. Adam eve koşa koşa geliyorvalla kusura bakma yani kocam evde kalsın diye çocuk yapcam bide dicem gel bana bak. Adam der bu seferde ben önüne geçeyim sen yap diye. Ne kadar terbiyesiz saygısız bi insansan sana anlayacağın bi dilde konuşuyorum. Son olarak sen ben gibilerine kurban ol. Kudurun hiç bi zaman biz gibi ayakları üstünde duranlardan olamayacağınız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?