3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

8500+4500 vermiş...Eğitim masrafları yok, kira için tek adres gösterilmiş (o da lojman) cıks .... İmzalama konu sahibi, zira en azından eğitim masraflarını da verecegim demiştin de onu da eklet...Evin kirasını ödemek zorunda değil ama lojmanı aile konutu gösterip seni kandırmaya mı çalışıyor, bunu netleştir.... onun dışında iyi bence...Benim kocam 13 bin nafaka verse bugün sorgusuz boşarim yani açık söyleyeyim....

Haha 13 bin temiz iyi valla bana da
Alta yazmış konu sahibi. Eğitim giderini ekleyecekmiş, lojmandan çıkmak durumunda kalırsa 5 bin kira yardımı da yazacakmış. Valla kadın da genç 39 yaşında. Çocuklarda büyümüş hayatını yaşasın bundan sonra peh

Adam çok kötü biri olsaydı kadın buna rağmen 20 yıl katlansa idi sesim çıkmazdı. Kendi kabul etmiş derdim. Ama boşanmak isteyen bir erkek ile, kötü olup boşanmayı dile getirmeyen erkeği aynı kefeye koyamıyorum ben.

Ne olabilir mesela, beni sevmediğini söyledi sinirli olduğumu ona göre çocuklarla ywterli ilgilenemdiğimi çok uyuduğumu kilo aldığımı. Bu özelleri dökünce mi rahatlayacaksınız.
Hah bak ablacım işte bu işte buuu. Bu adam zaten seni istememiş. Sen niye 20 sene durdun. Sen kulak tıkamışsın.
Demek ki hayatında biri var diyen arkadaşlar her şey bu değil bakın. Abla böyle birini beklemen hata imiş. Adam zaten niyeti bozmuş.

Ne olabilir mesela, beni sevmediğini söyledi sinirli olduğumu ona göre çocuklarla ywterli ilgilenemdiğimi çok uyuduğumu kilo aldığımı. Bu özelleri dökünce mi rahatlayacaksınız.
Ben şahsen bunla rahatlamadım. 3 çocuk doğursun kendi fit kalsın madem. Çocuk bakamıyorsan da 3 çocuk yapmasaymış. Bunlar bahane ona. Parayı görünce yolu şaşırmış. Bırak ne hali varsa görsün ki görür de zaten

Avukat değilim, yasal tavsiye verememe ama üstünde konuşulabilir bir protokol bu bence. Siz bunu iyi bir avukata danışın. Akrabaya filan değil ama. Tecrübeli bir boşanma avukatına gösterin. Çünkü çekişmeliye gitseniz bunun yarısını alamazsınız.

Size bunları söyleyen bir adam için mi "Arada gelse nefesi olsa nikahında kalsam" diyorsunuz?

Protokolde kira sadece şuanki eviniz icin geçerli gibi olmuş. Onu eklettirin isterseniz. Birde çok istediğiniz araba yok.
1.500 tek çocuk icin verecek ama bunun içinde eğitim giderleri eşinizemi ait oluyor orasida çok net değil. Bence siz yarın avukat olan yeğeninizle bir düzenleme yapın.

Konu sahibi sizin adınıza çok üzüldüm, ev hanimligi böyle bir şey işte.
Yıllarca adamın boklu donlarina kadar temizlersiniz, çocuk doğurur büyütürsünüz, yemek yapar, misafirlerini ağırlarsiniz günün sonunda sizi adamin üzerinden geçinen bir parazit olarak görür kadınlar bile.
Çok yazık.
Siz haklısınız, ne alabiliyorsaniz alın.

Ona takilmadim ben ..3 çocuk doğurmuş kadına kilolusun diyen adam Brad Pitt değilse çok fena kufrederim....Eminim ki çok güzel bir kadinsiniz....Çocuklarla ilgilenme ve sinirli olma kısminda ne demek istiyor? Velayeti istemesi de tuhaf gelmişti bana çünkü...

Başta böyle anlatsaydın böyle tepkiler almazdın. Bir an önce boşanın.

İstiyor çocukları işte ama baktı ki ben kararlıyım protokele koymadı. Ben biraz fazla uyuyorum kahvaltı vs herzaman hazırlayamıyorum ağzını açtı mı hep bunla başlar. Brad pit diyemem ama karizmatik yaşına göre. Bi de kariyerli işte . Ben koca bi 0

Kadin evliyken calissada, calismasada bosandiginda bir süre sonra ayakta durabilecek insandir. Yeterki istesin, yeterki azim etsin.Örnek annem babamdan ayrildiginda cok genc yasta (36) ve 18 yasinda anne olmus bi kadindi hic calismamis hayati boyunca ama annem 3 cocuk yetistirdi hepimiz en iyi yerlerdeyiz. İşe girdi calisti evini yapti isyeri acti cok calisti ve bizlere bile mal varligi birakti. Babamin uzerimizde 5 kurus hakki yoktur. Kadin yeterki istesin yapamayacağı bisey yok. Her kadin gucludur kimisi bunu kullanamaz.

Her calisan kadinin kocasi karım para kazaniyor diye eve koşa koşa gelmiyor. Yada calismayan kadinin kocasi eve suratı asık mutsuz gelmiyor.Evliyken Calismak yada calismamak övünülecek bisey degil. Herkes kendi rahatligi ekonomik özgürlüğü icin calisiyor. Yada esinin maddi durumu cok cok iyidir calismaz eviyle cocuguyla ilgilenir. Bundada calismayan bi kadin calisan bir kadini gorup kuduracak diye algı yok
Bu arada bende ögretmenim calismayi bilen bir kadinım yani calismayanlar geldi msjimi alintiladi diye dusunmeyin

Kendime tüküreyim..
Ben ney ya resmen soymaya çalişmak.
Adama 20 senemi verdim genciliğimi verdim 3 çocuk doğurdum diyorsunuz ya bunu hepsini o adamda yapmiş oluyor.
20 sene sevmediği insanla hayatı geçirmek kolaymi?
Onunda gençliği evini gecindirmekle geçti ve çocuklarına iyi baba olmakla .
Demek ki gerçekten dürüst ve merhametli biri,bu zamana kadar aldatmamiş gibi (bilmiyorum).
Belki çocuklar küçük yaşta çok etkilenmesin diye bekledi.

Ve ben adalet sistemini haksız buluyorum.
Niye boşanirken herşey bölünüyor?
kadın gayet çalişacak durumdaymiş .
Bence çocuklar bir yaşa geldikten sonra iki tarafta çalişmak zorunda .

Şimdi ben 20 sene aşkin çalişan kadınım .Eşim ise yarısını çalişti.
Boşanma durumu oldumu ben birde böyle adama nafakami ödeyeceğim???
Birde gelip benim paramdan yarısını talep edecek!!
Bu mu eştilik?? Bu mu adalet??
Keşke hiç calişmasaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…