Bence bol bol alın alacağinizı. Sizi aldatoyor olma ihtimali de yuksek zaten. Az bile yapmissıniz bence. 3 cocuk yapmiş adam . Soz onlari buyütmuşsünüz kolay sanki.Eşimin takdir ettiği nafaka miktarı niye sorun oluyor size anlayamadım. O çocuklarına oturup bakmam için buna razı. Hayatına girecek kadınla yeni hayatını da ben mi düşünmeliyim? Araba zaten tazminat miktarı. Kira yardımı sadece 5 yıl. Çocuklar için iştirak nafakası da toplam 4500 tl. Bir market yapmak 1-2 bin tl oldu artık ne yedirip içiricem ben çocuklara? Bi de bana özel mesajla eşimin işyerini sormuştu biri mesajı silmişim yanlışlıkla, herhalde talipleri de çıkmaya başlıycak burdan. Şimdi kafamı toplayınca saçmalığı farkettim.
Bunu ben de söylediğimde hakaret işittim burdaAzıcık aklı olan erkek, resmi nikah da yapmaz çocuk da.
Bende zaten çocuk sebebiyle işi biraktim yazılım çalışıyorum fakirin yüzü gülur mu bilmem kızım annen fakir olmamak için çok çabaladı derim hiç olmazsaAy boşver, benim tanıdığım elk. Muh.ler de bu kadar almıyor...Bı tanesi kuzenim geçen sene ev arkadaşı ariyodu kirayı bolusmek için...
Yeni ev döşüyoruz, fiyatlar öyle bir artmış ki, şuna gerek yok çevreye zararlı, bunu kücuk alalım minimalist olsun filan diyoruz çocuk anlamasın diye...Geçen gün dedi ki anne biz artık fakir olduğumuz için mi minimalist oldukBende zaten çocuk sebebiyle işi biraktim yazılım çalışıyorum fakirin yüzü gülur mu bilmem kızım annen fakir olmamak için çok çabaladı derim hiç olmazsa
Ahahaha malesef çocuklarımız bir zaman sonra bunu bilecek ağlanacak halimize gülüyorum . Önceden bakıyorum meslek sahibi insanlar , meslek sahibi olmayı geçin iki kişinin çalıştığı aileler gerçekten çok daha iyi standartlarda yaşayabiliyorlardi . Çalışarak zengin olmayi geçtim yüksek standarta sahip olamazsınYeni ev döşüyoruz, fiyatlar öyle bir artmış ki, şuna gerek yok çevreye zararlı, bunu kücuk alalım minimalist olsun filan diyoruz çocuk anlamasın diye...Geçen gün dedi ki anne biz artık fakir olduğumuz için mi minimalist oldukBir noktada itiraf etmek zorunda kalıyoruz yani calışarak zengin olunmayacağını...
Hakaret edecek bir şey yok ki bunda. Empati sonucu aklımdan geçen. Adam ya ince eleyip sık dokuyup karşısındaki kadını iyi tanıyacak ya da hiç evlilik olayına girmeyecek. Baştan aklını kullanmayınca böyle sömürülüyorlar işte.Bunu ben de söylediğimde hakaret işittim burda
Bu yorumu alkışlarımYa allahaskina ülkede şu kadın kadar şanslı olan bı Acun'un bı de Cemin karısı var...Konu sahibi benim tanıdığım 3. kisi...Bu topraklarda evlilikten karlı çıkan kadın sayısı bir elin parmagı kadardır...Zaten böyleleri yüzünden "asalak, paragöz " diye çulsuz ekşiboyların diline düşüyor kadın milleti...
Umarım protokole bu şekilde not düşmüşsünüzdür.acilisi uyaninca kapanışı sıkılınca yapacagim bir is olsa hayır demem tabi
Gozum bu konudan sonra acildi artik cok gecUmarım protokole bu şekilde not düşmüşsünüzdür.
1 tane çocuğu olsa bu parayı teklif etmeyeceğinden emin olduğunuza göre adamı siz tanıyor olmalısınız. Çocukların tüm masrafını karşılamayı kabul etmiş zaten. Kira desteği de verecek. Özel okul, harçlık, üniversite vs tüm giderler adamda. Asgari ücret sırf kadın için. Sizce bu normal mi?Can havli ile olduğunu nereden biliyorsunuz? Tanıyorsunuz adamı galiba. 3 çocuk var ortada. Kadına verdiğini düşünmeyin. Verdiği şeyler çocuklar için. 1 tane çocuğu olsaydı o kadar para teklif etmezdi adam.
Siz benim yorumlarımı okumadınız galiba belli. Protokol makul diyorum. Can havli bilmem ne bu laflar abarti1 tane çocuğu olsa bu parayı teklif etmeyeceğinden emin olduğunuza göre adamı siz tanıyor olmalısınız. Çocukların tüm masrafını karşılamayı kabul etmiş zaten. Kira desteği de verecek. Özel okul, harçlık, üniversite vs tüm giderler adamda. Asgari ücret sırf kadın için. Sizce bu normal mi?
Eşimin takdir ettiği nafaka miktarı niye sorun oluyor size anlayamadım. O çocuklarına oturup bakmam için buna razı. Hayatına girecek kadınla yeni hayatını da ben mi düşünmeliyim? Araba zaten tazminat miktarı. Kira yardımı sadece 5 yıl. Çocuklar için iştirak nafakası da toplam 4500 tl. Bir market yapmak 1-2 bin tl oldu artık ne yedirip içiricem ben çocuklara? Bi de bana özel mesajla eşimin işyerini sormuştu biri mesajı silmişim yanlışlıkla, herhalde talipleri de çıkmaya başlıycak burdan. Şimdi kafamı toplayınca saçmalığı farkettim.
Azıcık aklı olan erkek, resmi nikah da yapmaz çocuk da.
Beğenmemekle kalmayıp uzun uzun da yazmışsınız. Neden beğenmediğinizi anlamıştım ama yazıya da dökmek istediniz demek ki. Teşekkür ederim, emeğinize sağlık. Anlıyorum sizi.Valla burada okuduğumuz hem işte çalışıp hem ev işlerinin tamamını yapıp hem de çocuk bakan kadınlar ve premses kocaları hayal ürünü o zaman. Asgari ücretten yarım kat fazla alan erkek kendini bir şey sanıp sanki parası varmış gibi bütün kadınları peşinde sanıyor siz de bu tiplere güzel asist yapıyorsunuz.
Erkek çalışan kadın istiyorsa çalışan kadınla evlensin. Çocuk olunca işten ayrılıp kendi baksın. O zaman ağlamaz yok boşanırsan nafaka vereceğim yok karım çocuk baktı bir süre çalışmadı maddi kaybım oldu beni suçladı diye. Ay bu ağlak tipler yine ağlıyor ama neymiş çocuğa o kadar nafaka çok fazla belki eski karım o çocuk nafakasını yeni sevgilisiyle eziyor diye.
Yahu nasıl bir ülke oldu burası inanılmaz. İş hayatında genç kadından çekinilir, evlenir çocuk yapar diye. Küçük çocuğu olan kadından çekinilir, çocuğu hasta olur ikide bir izin alır diye. Erkeğe hiçbir şey olmaz, elini kolunu sallar ama madurdur ağlar. İşte böyle ağlak tipler gerçekten keşke evlenmese çocuk yapmasa da pis ağlak genlerini aktaramasa.
Çok çok çok nadir iyi niyetli bir adam böyle madur olur. Sanki kendileri böyleymiş diye başlarlar feryada.
60000 kazanacak kadar ne iş yapiyor bu insanlar ya konudan bağımsız çok merak ettim. Bana 100 lira fazla yatınca tüm gün sırıtarak geziyorum
Muhtemelen ya bekleyeni var ya da dayanacak hic gucu kalmamis. 30 senelik hayatimda unluler haric ilk defa bir adamin yeterse bosansin diye varini yogunu eski esine verdigini goruyorum. Siz de artik bosanmasin diye hala araba falan diretiyorsunuz ama adam zaten butun maasini size ve cocuklara harcayacak neredeyse, yeni hayatina para kalmayacak, veremeyecekse canini mi alacaksiniz
dedi zaten, "her seyini alacagim ki kimse ona bakmasin"
derdi cok baska konu sahibinin gercekten. bir erkege bu kadar uzulecegim hic aklima gelmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?