3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Bence bol bol alın alacağinizı. Sizi aldatoyor olma ihtimali de yuksek zaten. Az bile yapmissıniz bence. 3 cocuk yapmiş adam . Soz onlari buyütmuşsünüz kolay sanki.

Ay boşver, benim tanıdığım elk. Muh.ler de bu kadar almıyor...Bı tanesi kuzenim geçen sene ev arkadaşı ariyodu kirayı bolusmek için...
Bende zaten çocuk sebebiyle işi biraktim yazılım çalışıyorum fakirin yüzü gülur mu bilmem kızım annen fakir olmamak için çok çabaladı derim hiç olmazsa

20 sene çalışmama sebebinizin eşinizin baskısı olması ve bunu ispat etmeniz gibi çok ekstrem durumlarda bu kadar nafaka falan anca olabilir ama yok istemediğim için kendi rızamla çalışmadım diyorsanız artık çalışmanız gerekecek aynı hayat standartlarını korumanız için

Bende zaten çocuk sebebiyle işi biraktim yazılım çalışıyorum fakirin yüzü gülur mu bilmem kızım annen fakir olmamak için çok çabaladı derim hiç olmazsa
Yeni ev döşüyoruz, fiyatlar öyle bir artmış ki, şuna gerek yok çevreye zararlı, bunu kücuk alalım minimalist olsun filan diyoruz çocuk anlamasın diye...Geçen gün dedi ki anne biz artık fakir olduğumuz için mi minimalist olduk Bir noktada itiraf etmek zorunda kalıyoruz zaten yani çok okuyarak çok calışarak zengin olunmayacağını...

Ahahaha malesef çocuklarımız bir zaman sonra bunu bilecek ağlanacak halimize gülüyorum . Önceden bakıyorum meslek sahibi insanlar , meslek sahibi olmayı geçin iki kişinin çalıştığı aileler gerçekten çok daha iyi standartlarda yaşayabiliyorlardi . Çalışarak zengin olmayi geçtim yüksek standarta sahip olamazsın

Bunu ben de söylediğimde hakaret işittim burda
Hakaret edecek bir şey yok ki bunda. Empati sonucu aklımdan geçen. Adam ya ince eleyip sık dokuyup karşısındaki kadını iyi tanıyacak ya da hiç evlilik olayına girmeyecek. Baştan aklını kullanmayınca böyle sömürülüyorlar işte.

Çok ilginç bir hikaye gerçekten. Belli ki eşiniz de siz de iyi insanlarsınız. İkiniz de bir takım yanlışlar yapmış bunun üzerine ikiniz de fedakarlıklar yapmışsınız hayatlarınızdan. Unutmamanız gereken daha yaşlarınız çok genç. Siz kendi yolunuzda eşiniz de kendi yolunda mutlu olsun daha zorlamayın bence. Bulacağınız işin gözünüzde yükselttiğiniz mühendis eşi sınıfınızdan düşük olacağını düşünüp çalışmayı denemeyi dahi düşünmüyorsunuz belli ki ama çocuklarınız büyümüş bu yaşta bi meşgale bulmazsanız kendinize haksızlık edersiniz. ileride daha büyük pişmanlıklarınız olur. Naçizane fikrim artık kendinizi de eşinizi de yıpratmayın ve kendinize bir yol çizin bir şeyler denemeden nafaka ile 40 yaşında emekli etmeyin kendinizi.

Bu yorumu alkışlarım

1 tane çocuğu olsa bu parayı teklif etmeyeceğinden emin olduğunuza göre adamı siz tanıyor olmalısınız. Çocukların tüm masrafını karşılamayı kabul etmiş zaten. Kira desteği de verecek. Özel okul, harçlık, üniversite vs tüm giderler adamda. Asgari ücret sırf kadın için. Sizce bu normal mi?

Siz benim yorumlarımı okumadınız galiba belli. Protokol makul diyorum. Can havli bilmem ne bu laflar abarti

Ablacim calismak diye bir kavram var bilir misin? Hani hepimiz sabah kalkip ise gidiyoruz, aksam eve geliyoruz. Sizin pek sevmediginiz bir eylemmis erken uyanmak ama iste el-mecbur. Hem sigortaniz da yatar, daha bu isin yasliligi var.

En kucuk cocugunuz da 18 yasina gelince herhalde daha fazla eski esinizden nafaka almayi kendinize yakistirmazsiniz. Yoksa ben mi naif dusunuyorum olene kadar kendinize baktiracak misiniz?

Eger oyleyse yoksulluk nafakasinin kaldirilmasi tartismalarinin sebebi iste sizin gibi kadinlarin varligi.

Azıcık aklı olan erkek, resmi nikah da yapmaz çocuk da.

Valla burada okuduğumuz hem işte çalışıp hem ev işlerinin tamamını yapıp hem de çocuk bakan kadınlar ve premses kocaları hayal ürünü o zaman. Asgari ücretten yarım kat fazla alan erkek kendini bir şey sanıp sanki parası varmış gibi bütün kadınları peşinde sanıyor siz de bu tiplere güzel asist yapıyorsunuz.

Erkek çalışan kadın istiyorsa çalışan kadınla evlensin. Çocuk olunca işten ayrılıp kendi baksın. O zaman ağlamaz yok boşanırsan nafaka vereceğim yok karım çocuk baktı bir süre çalışmadı maddi kaybım oldu beni suçladı diye. Ay bu ağlak tipler yine ağlıyor ama neymiş çocuğa o kadar nafaka çok fazla belki eski karım o çocuk nafakasını yeni sevgilisiyle eziyor diye.

Yahu nasıl bir ülke oldu burası inanılmaz. İş hayatında genç kadından çekinilir, evlenir çocuk yapar diye. Küçük çocuğu olan kadından çekinilir, çocuğu hasta olur ikide bir izin alır diye. Erkeğe hiçbir şey olmaz, elini kolunu sallar ama madurdur ağlar. İşte böyle ağlak tipler gerçekten keşke evlenmese çocuk yapmasa da pis ağlak genlerini aktaramasa.

Çok çok çok nadir iyi niyetli bir adam böyle madur olur. Sanki kendileri böyleymiş diye başlarlar feryada.

Beğenmemekle kalmayıp uzun uzun da yazmışsınız. Neden beğenmediğinizi anlamıştım ama yazıya da dökmek istediniz demek ki. Teşekkür ederim, emeğinize sağlık. Anlıyorum sizi.

60000 kazanacak kadar ne iş yapiyor bu insanlar ya konudan bağımsız çok merak ettim. Bana 100 lira fazla yatınca tüm gün sırıtarak geziyorum

Muhendismis sanirim. Ne muhendisi bilmiyorum ama ben yazilimciyim, bizim sektorde ise ilk basladiginda asgarinin az ustu alirsiniz ama daha kalifiye oldukca tecrube ile maasiniz cok artar. Hatta 60000tl cok ortalama bi miktar en az 20 senelik tecrubesi olan bir muhendis icin.

dedi zaten, "her seyini alacagim ki kimse ona bakmasin"
derdi cok baska konu sahibinin gercekten. bir erkege bu kadar uzulecegim hic aklima gelmezdi

dedi zaten, "her seyini alacagim ki kimse ona bakmasin"
derdi cok baska konu sahibinin gercekten. bir erkege bu kadar uzulecegim hic aklima gelmezdi

Eger gercekten bu evliligin ve bosanmanin magduru erkekse bence onu bes parasiz da olsa cok sevecek ve mutlu edecek bir kadin girer hayatina. 20 sene kendini istemedigi bir evlilige mahkum etmek icin cok uzun, karma her zaman geri doner, belki mutlu olma sirasi ondadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…