3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

buldum
Günahını almıyım ama belki başka biri var düşğndükçe kıskançlıktan deliriyorum herşeyini alayım bakalım kim bakacak yüzğne diyorum.

bence bosanmak bile maddi kayiplara ragmen adama iyi gelecek gibi gozukuyor.

Yarama tuz basınız... Bu konuda çok mağdur olan kadın var. Siz bakmayın kadınların böyle üst perdeden konuşmasına. Her şey zamanında güzel. Yerlince iyidir.

Aynı şeyi söyleyecektim...Konu sahibi bütün kadınlari kendisi gibi zannediyor ama gerçekten düzgün ve eli yüzü güzel bir adamsa beş kuruşsuz da olsa onu sevecek, hayatını, kendi kazancını, emeğini eşiyle seve seve paylaşacak bir sürü düzgün karakterli onurlu eğitimli güzel kadın çikacaktir karşısına....

Valla maşallah helal olsun dayım harita maden mühendisi ve bulunduğu yerde baş mühendis. Dayım 35 bin civarında kazanıyor. 60 bin bayağı iyiymiş

Valla maşallah helal olsun dayım harita maden mühendisi ve bulunduğu yerde baş mühendis. Dayım 35 bin civarında kazanıyor. 60 bin bayağı iyiymiş
Arkadaşlar sanırım bilenen bir firma. Evet baş mühendis için maaşı normal. Ama devlete çalışan bir şirket olabilir. O zaman alabilir bu maaşı

adamın telefonuna talibim

Daha iyi işte , 17 yıldır rahat mı battı da eski karısının gırtlaga kadar borca soktuğu, beş kuruşsuz üç çocuklu adamın telefonunu istiyorsun? Valla konu sahibi senin maaşa da el koyar, ben karışmam...

vallahi koyabilir
yok ben kızımla azıcık aşım ağrısız başım iyiyim

Detaylı okumadım ama bosaninca bu ülkede zararlı çıkan hep kadın olmuştur.
Maddi manevi sömürülen hep kadin.
Toplumun alaycı bakışı,extra yük ve üç çocuk...
Kadın bu saatten sonra nerde ne iş yapacak?
Öyle kolay değil iş bulmak mesleği yoksa.
Zaten ekonomik olarak cokusteyiz.
Oyle tek maaşla geçim zor.
Bu kadın da alabildiği kadarını almaya çalışıyor.
Öküz ölmüş ortaklık bitmiş.
Bu adam da saf olmasaymis.
Zorla evlenmiş ve çocuk yapmış vs vs hiç travmatik gelmedi bana.
Gülben Ergen'in dediği lafı degistiriyorum "erkeğe hiç bir şey olmaz bu topraklarda".
Hepsi bosaninca bekar hiç evlenmemiş kadınla evlenip hayatina devam ediyor.
Hemşire arkadaşımın eski kocası üç çocukla kadını terk etti.
Tek maaşla kadın üç cocuga bakıyor ve canı çıktı.
Adam da yeniden evlendi.
O kadın da borçları ödemekle meşgul.
Şuan mesela bosanmak isteyen kadına şiddet alkol yoksa evliliğe devam et derim tek maaşla cocuk felan bakilamaz.
Bu kadında üç cocuk var.
Hepsinin eğitim masrafı yeme içme karsilasin.
Sizede nafaka versin.
Kendi yeni hayatı kurunca belki çocuklari bile aramayacak kim bilir.

Siz benim yorumlarımı okumadınız galiba belli. Protokol makul diyorum. Can havli bilmem ne bu laflar abarti

Size göre protokol makul ve benim laflarım abartı. Bana göre de benim gibi düşünüp bunu dile getiren herkesin yorumuna cevap yazmanız da -konu sahibi olmamanızdan ötürü- abartı.

"Bana göre", "size göre", "bence" diyorum bakın, burası bir forum ve yorumlarımız kişisel görüşe dayanıyor ya hani?!..

Kime yorum yaptığım sizi bağlamaz. Evet abartı. Yok adam canını versin vs :)) abartmayın kardeşim. Adamın kardeşi sizin kadar düşünmez. 20 sene öyle böyle geçmiş hayatları. Adam veriyorsa ne âlâ.
Kişisel görüş ya hani. Ben de kişisel görüşümü söylüyorum. Evet abartı. İyi ya da kötü adamın 20 yıllık karısı. Tasası size bize düşmemiş. Kadının suistimaline rağmen adam veriyor mu veriyor. Bitti.

Hem bana yorum yapıp hem kime yorum yaptığım sizi bağlamaz demişsiniz. Bana yaptığınız yorum tam olarak kimi bağlar?

Tasası size bize düşmemiş. Kadının suistimaline rağmen adam veriyor mu veriyor. Bitti.
Hah işte birinin sizin niyetinizi suistimal ettiğini bile bile niye göz yumarsınız? Bir an evvel kurtulmak için. Kaç kadın çekişmeli boşanıp uğraşmamak için lanet olsun deyip tüm haklarından vazgeçiyor. Kocalarını haklı mı çıkarır bu?

Tasası bize düşmemiş de bizim yorumlarımızın tasası size epey düşmüş. Sebebi nedir? Bitti. Nokta.

3 çocuk var. 3... Sadece kurtulmak için değildir o. Kadın hakkını alamadığı için çekişmeliye gidiyor. Babasının hayrına değil. Adam burada zaten hakkını veriyor. Niye çekişmeliye gitsin. Kadının üstüne şunu bunu istemesi zaten absürt onu başta dedik. Yani diyorum ki adamın ki can havli değil. Can havli olan insan 2 sene yatak ayırmış. Bekler mi? 2 sene... Kadının anlayıp boşanmak istemesini beklemiş. Ama bakmış olmamış. Ben hakkını vereyim sen yoluna ben yoluma demiş. Can Havli dediğiniz şeyde bir insan 2 sene beklemez. 20 yıl hiç beklemez. Adam çocuklarının büyümesini beklemiş resmen. Belki de maddi olgunluğa ulaştı.. Boşanınca maddi külfet olmayacağını düşündü bu zamanı uygun gördü. Sırf kadından kurtuldu demeniz saçma. Şaka değil 20 sene 3 çocuk. Adamın eli armut mu toplamış? O zaman vurulma tehditi gören adam şimdi görmeyecek mi? Cesareti nereden alıyor? Maddiyatından alıyor. Çocuklarına düşkün bir baba. Bunu uygun görmesi normal. Kaldı ki karısı kanser iken kadını en iyi yerlerde tedavi ettirmiş. Adam can havli falan dese böyle bir yaklaşımda bulunur mu? Sırf kadını eleştirmek için abartılı yorumlar yapmayın. Kadın sütten çıkma ak kaşık değil zaten. Ama adamda da öyle yeter ki gitsin bitsin durumu olmamış belli. Resmen çocukların büyümesini beklemiş. Maddi olgunluğa erince de kesin karar almış.
Kadın diyor ki 3-5 senedir maaşı çok iyi. Eee adam 2 senedir yatak ayırmış. Bu ne demek oluyor. Maddi güce erince o gücü kendinde gördü demek ki. Bir erkek için boşanmak kolay değil. Çok kötü karısı da olsa düzen bozmak. Yalnız kalmak. Çocuklarını aynı ortamda görememek. Bir çok etken. Şu an adam kimbilir neler düşünüyor. Kolay değil öyle 20 sene sonra iyi ya da kötü de olsa bir düzeni bozmak.

Bacım 20 yıl içinde adam ne zaman bosanalim dese kadının abisi vururum demiş veya kadın intihara kalkısmış, kendisi anlattı...Demek artık o kadar dayanamıyor ki , ölümü de göze almış, belki sakinleşirler diye 60 bin olan maaşın 55 binini neredeyse ömür boyu kadına vermeyi kabul ediyor.....Daha ne olması lazım kurtulmak istediğini anlamak icin?

Piraye dediğine katılıyorum. Ama şu var. Şartları olgunlaşmamış Daha 5 sene önce kanser tedavisi görmüş bu kadın. Adam bırakmamış. Kadının düzelmesini beklemiş. Adam zaten belli merhametli. Sırf tehdit ile duracak bir adam değil bu. Ben adamın vaziyetini az çok anladım. Bu tip erkek az. Çoğu erkek boşanma sırasında çirkefleşiyor. Başka erkek olsa tehditle de durmaz. Vuracaksa vursun der.. Dağ başında yaşamıyoruz. Burada üzücü durum şu. Adama üzüldüm ne yalan diyeyim. Bazı kadınlar ellerindeki imkanı değerlendiremiyor. Çoğu iyi kadında hödüklerin elinde parçalanıyor. Neden kurtulmak için demiyorum biliyor musunuz. Adamın merhametinden dolayı. Eğer merhametsiz biri olsaydı bunca sene tehdit falan gözü görmezdi. Sonuçta bu adamın da bı ailesi var. İlla ki devreye girerlerdi. Bence adam sabırlı biri imiş. Ben çocukları için katlandığını düşünüyorum. Tehdit falan değil. Vazifesini bitirmiş ve gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…