Hiç bir güç konu sahibini çalışmaya teşvik edemez
Eşine çocuklarına kahvaltı hazırlamak için bile sabah kalkmayan kadın işe gitmek için kalkacak? Hiç gitmem dediği ailesinin yanına gider yine de çalışmaz.Bence zaman + hayat şartları kombinasyonu konu sahibini çalışmaya teşvik edecek eninde sonunda. Şimdi biz ne kadar anlatırsak anlatalım olmayacak.
Hiçbir kombinasyon işlemez konu sahibine evellallah...Ben çok güveniyorum kendisine bu konudaBence zaman + hayat şartları kombinasyonu konu sahibini çalışmaya teşvik edecek eninde sonunda. Şimdi biz ne kadar anlatırsak anlatalım olmayacak.
Bir erkekten alınacak max verim helal olsun abla demek ki bu erkekleri bosamamak lazım burnundan getirip bosanirsan kendimi asarım falan demek lazım işe yarıyormis adamdan böbreğini istesen verecek boşanmak için
E herhalde...İlerde böyle olacağını adı gibi biliyorken neden şimdi toplu paradan , arabadan, kira yardimindan vazgeçip, hiçbir zaman oturmayacagı bir varoşta, çocuklara tapulu üstelik lüks mobilyalarinin sığmayacağı 2+1 aldırsin ki? Arabadan, toplu paradan, kira yardımından vazgeçip, denk bir ödemeyle uygun ev İstese hayır demezdi bu adam bence...Ama ne gerek var...di mi?Hic boyle dusunmemistimsimdi bile cocuklarla beraber aglama seanslari yapildi. O zamanda evsiz kalacagim diye vicdanlarina oynar
Ahahaha aklıma gelmedi özür dilerim abibobregi falan konu sahibinin aklina sokmasak mi? adamda bi o kaldi zaten
Bir de işbirlikci yengeyle , eli silahlı bi abi lazım ama, onların da hakkını yemeyelim...Bir erkekten alınacak max verim helal olsun abla demek ki bu erkekleri bosamamak lazım burnundan getirip bosanirsan kendimi asarım falan demek lazım işe yarıyormis adamdan böbreğini istesen verecek boşanmak için
Niye sadece biri? Konu sahibi 2 böbreği de hakediyor bence, hatta 3 kere doğum yaptığı için aslında 3 böbrek hakkı var , ama tokgözlü cefakar bir anne olduğu için 2 tane yeter der herhalde...Çok mu görüyorsunuz bunu da, bir böbrek demişsiniz?.....Ahahaha aklıma gelmedi özür dilerim abigitti böbreğin biri
Özür dilerimNiye sadece biri? Konu sahibi 2 böbreği de hakediyor bence, hatta 3 kere doğum yaptığı için aslında 3 böbrek hakkı var , ama tokgözlü cefakar bir anne olduğu için 2 tane yeter der herhalde...Çok mu görüyorsunuz bunu da, bir böbrek demişsiniz?.....
Aaaa doğru onlarda lazım ama onlar baştaBir de işbirlikci yengeyle , eli silahlı bi abi lazım ama, onların da hakkını yemeyelim...
Bu hikayede onlar olmasaydı ömür boyu zor uyurdu öglenlere kadar ....
Yorum yapan destek olan herkese teşekkürler. Benim de hatalarım var kabul ediyorum. Ama burda 3-5 mesajla 20 yılı anlatmam mümkün değil. Protokolde 50000 ler nerden geldi bilmiyorum. Bidaha tekrarlıyım asgari ücret benim nafaka miktarım. Çocukların herbirine1.500 er lira. Kira yardımı da beş yıl 5000 lira. Bir tane çocuğum özel okula gidiyor şuan , onu da karşılayacak. Bir de tabi çocukların giyimini harçlığını eksik etmez diye düşünüyorum. 2-3 yıl sonra 2 çocuğum 18 ine girecek nafakaları kesilecek. 5 yılın sonunda da kira yardımı. Benim de rahat içinde yüzeceğimi düşünenler için söylüyorum bunları. Onun için de yeni bi ev kurmak eşyalar almak çocuklar belki özel üniversiteye gidecek onları karşılamak kolay değil onu da biliyorum. Ama beraberken daha kolay olan yolu istemiyor zorla tutamayacağımı biliyorum artık. Nakit para bozulan altınlarımın bedeli. Bir eski araba tazminat miktarı çok geliyorsa da size Allah kimseyi düşürmesin birşey demiyorum. Kendisi ile son durum arabayı ekleyecek protokole. Nakit miktarı artırayım ben uğraşmak istemiyorum dedi ama almasını tercih ettiğimi söyledim. bugün yarın getirir imzalanır sonra da herhalde dava uzamaz
hiçte çok değil düzeni altüst edip belki başka birini bulduBu forumu boşanma konumuz başladığından beri takip ediyorum. Şimdi artık geldi çattı benim de sizin fikirlerinize ihtiyacım var. 3 çocuğum var; 8,15 ve 16 yaşlarında . 20 yıllık evliyim. 2 yıllık önlisans mezunyum ama hiç çalışmadım. Eşim elektrik mühendisi şuanda iyi bir firmada iyi bir pozisyonda çalışıyor. Çok çalışkan dürüst bir insandır çocuklarına da çok düşkün ama boşanmayı yıllardır dile getirir. Artık bu yıl evden de ayrıldı dönem dönem açıkça konuştu birkaç kez ayrılalım diye. Ne kadar dirensem de kararlı artık ben de kabullendim. Eş dost arkadaşlarıma fikir almak için sordum. Anlaşmalı boşanmada neler istemeliyim diye ona da söyledim ama fazla geldi. 15000 tl nafaka, 300.000 civarı bir araba , 250.000 tl nakit para istediğimi söyledim. Çocuklardan biri özel okulda onların kıyafet okul masrafını da karşılamasını istedim. Bunlara ses çıkarmadı ama nafakayı ve toplu parayı fazla buldu. Buarada evi arabası yok. Oturduğumuz evin tüm masrafını şirketi karşılıyor lüks yeni bir site, 4+1 ev burdan çıkmak istemiyorum tabiki. O da çık demedi ama bu işyerinden ayrılsa bu ev imkanı olmayacak bu kafama takılıyor. Sizce taleplerim çok mu, ekonomi ortada böyle bile geçinmek zor olacak bizim için. Çekişmeliye mi dönmeliyim
Ay inşallah....hiçte çok değil düzeni altüst edip belki başka birini buldu
250 + 300 550 bin pesinat olsa 450 bin kaliyor .5 bin kira yardimi yerine o krediyi odese bana daha mantikli geldi .konu sahibi oraya tasinacak tabi .bilemiyorum acikcasi ama araba suanki durumda luks geliyor bana1+1 Ankara'da 1 Milyon vardır herhalde. Nafaka, çocukların masrafları üzerine birde evin peşinatını ve aylık ödemesi imkansız gibi.
Bacım 20 yıl içinde adam ne zaman bosanalim dese kadının abisi vururum demiş veya kadın intihara kalkısmış, kendisi anlattı...Demek artık o kadar dayanamıyor ki , ölümü de göze almış, belki sakinleşirler diye 60 bin olan maaşın 55 binini neredeyse ömür boyu kadına vermeyi kabul ediyor.....Daha ne olması lazım kurtulmak istediğini anlamak icin?
Ben artik hanımefendiyi takdir ediyorum acikcasi. Uygulanabilir Kalkinma plani yapmis resmenE herhalde...İlerde böyle olacağını adı gibi biliyorken neden şimdi toplu paradan , arabadan, kira yardimindan vazgeçip, hiçbir zaman oturmayacagı bir varoşta, çocuklara tapulu üstelik lüks mobilyalarinin sığmayacağı 2+1 aldırsin ki? Arabadan, toplu paradan, kira yardımından vazgeçip, denk bir ödemeyle uygun ev İstese hayır demezdi bu adam bence...Ama ne gerek var...di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?