3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Bence zaman + hayat şartları kombinasyonu konu sahibini çalışmaya teşvik edecek eninde sonunda. Şimdi biz ne kadar anlatırsak anlatalım olmayacak.
Eşine çocuklarına kahvaltı hazırlamak için bile sabah kalkmayan kadın işe gitmek için kalkacak? Hiç gitmem dediği ailesinin yanına gider yine de çalışmaz.

Bir erkekten alınacak max verim helal olsun abla demek ki bu erkekleri bosamamak lazım burnundan getirip bosanirsan kendimi asarım falan demek lazım işe yarıyormis adamdan böbreğini istesen verecek boşanmak için

bobregi falan konu sahibinin aklina sokmasak mi? adamda bi o kaldi zaten

Hic boyle dusunmemistim simdi bile cocuklarla beraber aglama seanslari yapildi. O zamanda evsiz kalacagim diye vicdanlarina oynar
E herhalde...İlerde böyle olacağını adı gibi biliyorken neden şimdi toplu paradan , arabadan, kira yardimindan vazgeçip, hiçbir zaman oturmayacagı bir varoşta, çocuklara tapulu üstelik lüks mobilyalarinin sığmayacağı 2+1 aldırsin ki? Arabadan, toplu paradan, kira yardımından vazgeçip, denk bir ödemeyle uygun ev İstese hayır demezdi bu adam bence...Ama ne gerek var...di mi?

Son düzenleme:
Gerçekten adamcağızı keşke tanısak diyorum , benim de bir abim var kendi abimi koyuyorum anlatıldıkça olayda yerine. başına gelecek onu bekleyen hayatın farkında mı acaba? sürekli yakasında bu kadınla bu imtiyazlarla nasıl huzur bulup bir hayata başlayacak ki

Bir erkekten alınacak max verim helal olsun abla demek ki bu erkekleri bosamamak lazım burnundan getirip bosanirsan kendimi asarım falan demek lazım işe yarıyormis adamdan böbreğini istesen verecek boşanmak için
Bir de işbirlikci yengeyle , eli silahlı bi abi lazım ama, onların da hakkını yemeyelim...
Bu hikayede onlar olmasaydı ömür boyu zor uyurdu öglenlere kadar ....

Ahahaha aklıma gelmedi özür dilerim abi gitti böbreğin biri
Niye sadece biri? Konu sahibi 2 böbreği de hakediyor bence, hatta 3 kere doğum yaptığı için aslında 3 böbrek hakkı var , ama tokgözlü cefakar bir anne olduğu için 2 tane yeter der herhalde...Çok mu görüyorsunuz bunu da, bir böbrek demişsiniz?.....

Özür dilerim yanlis anlaşılmak istemem gerekirse cigerlerden birini de alsın

Bu kdr sevgisizlik karşısında hala para diye direnirken hiç mi rahatsız olmuyorsunuz?
Adam kaciyor yolda görse tanımayacak hala hak hukuk tabi tabi aynen

hiçte çok değil düzeni altüst edip belki başka birini buldu

1+1 Ankara'da 1 Milyon vardır herhalde. Nafaka, çocukların masrafları üzerine birde evin peşinatını ve aylık ödemesi imkansız gibi.
250 + 300 550 bin pesinat olsa 450 bin kaliyor .5 bin kira yardimi yerine o krediyi odese bana daha mantikli geldi .konu sahibi oraya tasinacak tabi .bilemiyorum acikcasi ama araba suanki durumda luks geliyor bana

Yazık kızzz adama çok acıdım, resmen şuna dönmüş adam

Allah çevremdeki tüm sevdiğim erkekleri ( babam, kardeşlerim, arkadaşlarım vs ) böyle konusahibi gibi yapışkan açgözlü ve tembel kadınlardan korusun amin

Ben artik hanımefendiyi takdir ediyorum acikcasi. Uygulanabilir Kalkinma plani yapmis resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…