3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

250 + 300 550 bin pesinat olsa 450 bin kaliyor .5 bin kira yardimi yerine o krediyi odese bana daha mantikli geldi .konu sahibi oraya tasinacak tabi .bilemiyorum acikcasi ama araba suanki durumda luks geliyor bana
Ablacım bankalar konut kredisi vermiyor artık eskisi gibi bu bir, krediyi alsa bile konu sahibi asla bir milyonluk evde oturmak istemiyor...(Ankara'da eli yüzü düzgün 1+1 veya dagbasinda 2+1 parası) sen ben olsak şukreder otururuz ama bu kadın 4+1 lüx siteden asagı oturmam diyor. Ayrıca evi olmasa da hayatı boyunca barınma problemi olmayacağından emin, bu yüzden şu anda araba, 5000 kira yardımı, toplu para işine geliyor, ev mev istemiyor kadın çünkü ihtiyacı yok...

Paragöz konu sahibine akıl vere vere 900 mesaj olacak. Ha gayret. Adamın damağına yapışmış maydanoz yaprağına kadar sömürmesi için akıl verelim
Korkma kalmadı adamın biseyi zaten...Gırtlagina kadar borca battı, 6 ay işsiz kalsa kafasına sıkacak başka çaresi yok bu saatten sonra...

daha bugun konut kredisi icin gorustum bankaya gore degisir ama konu sahibi oturur oturmaz o kismini bilemem .sahsen kira derdim olacagina,arabaya aylik 3 bin para vercegime once basimi sokacak ev almaya calisirim ama kisisel tercih tabi ki bilemiyorum ne dusunur

Ne olabilir mesela, beni sevmediğini söyledi sinirli olduğumu ona göre çocuklarla ywterli ilgilenemdiğimi çok uyuduğumu kilo aldığımı. Bu özelleri dökünce mi rahatlayacaksınız.
Tüm mesajlarını okumadım ama hiç tiroid değerlerinize vs bakıldı mı? Hormonal sıkıntınız olmasın? Belki başka değerleriniz de normal değildir. Belki sağlığınız düzelse sorunlar da düzelir.

Son durum nedir konu sahibi? Arkadaşlar da ben de merak içindeyiz. Arabaya ikna oldu mu eşiniz? U uckelebek

Bu nasıl konu ya. Bir yerini okuyorum, bir tarafa hak veriyorum. Başka yeri okuyorum, taraf değiştiriyorum. Keşke yapay zeka ile şu konunun özeti çıkarılsa. Yetkililere duyrulur

250 + 300 550 bin pesinat olsa 450 bin kaliyor .5 bin kira yardimi yerine o krediyi odese bana daha mantikli geldi .konu sahibi oraya tasinacak tabi .bilemiyorum acikcasi ama araba suanki durumda luks geliyor bana
Adam 250,000 üstüne 300,000 daha koyacak. Krediye gelince aylık miktarı kiradan çok fazla olacak. Bu durumda nafaka, çocukların masrafı hangisine yetişecek?

Üşenmedim hepsini okudum. İnatla anlatmaya çalışmanız takdire şayan. Güzel bir boşanma yapıyor ama daha fazlasını istiyor hanfendi. Enteresan bir durum gerçekten.

Son durum nedir konu sahibi? Arkadaşlar da ben de merak içindeyiz. Arabaya ikna oldu mu eşiniz? U uckelebek

İşçi sendikaları asgari ücret için konu sahibi kadar hükümeti sıkıştırmıyor, bence konu sahibinin işi hazır İşçi sendika başkanı olsun asgari ücret 50 bin olur seneye

Bi an ciddi misin diye soracaktım randomu görene kadarrrr dlhslshd

Boşanma durumunda erkeklerin donuna kadar alınması taraftarı olsam da eski kocanızdan neden ömür boyu nafaka alacaksınız ? Çocuklara ayrıca nafaka veriyor, barınma giderlerini de karşılayacak. Imam-hatip mezunuyum yazmışsınız, kendinize nafaka almanız dinen uygun değil biliyorsunuz değil mi? Biraz vicdan yahu.

Son durumda önce arabayı getirmesini sonra protokolü imzalayacağımı söyledim, o da süre istedi bu süreyi protokolede yazarız dedi. Ama maaş bordrosunu görmek istiyorum çünkü inanmıyorum bana söylediği maaşın doğru olduğuna. Sizde demişsiniz kendine geçinecek para ayırmayacak kadar aptal bir adam değil. Bugün dönüş yapacaktı ama henüz birşey yok.

Bordro gormek gibi seyler akliniza nereden geliyor. Daha fazla kazaniyorsa daha cok mu talep edeceksiniz?

Bordro gormek gibi seyler akliniza nereden geliyor. Daha fazla kazaniyorsa daha cok mu talep edeceksiniz?
Kuzenlerimle görüşüyorum bu konuyu onlar beni uyardı o pozisyonda sana söylediğinden daha çok kazanıyordur diye. Yıllarca benden bunu saklamış belki kenara biyere para atmış bile olabilir. Bunu öğrenmek istedim

Anladim da zaten fazla fazla veriyor adam size herşeyi. Neyse ben sizi takdir ediyorum, devam edin. Ancak adami bunaltirsaniz vermeye razi oldugu seylerden de vazgecebilir

Araba almayı da adama kitlediniz ya‍♀
Şimdi arabayı alıp gelirse rengini beğenmedim falan da der misiniz?
Metalik pembe değil bu gibi mesela.
Bence protokole renk,model,yıl, km vs da ekletin.
İlk defa bir erkeğe acıdım bu kadar şu forumda sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…