3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Kendinizi garantiye alın araba boş iş zaten masraf kira falan zor olur ev isteyin mutlaka ömür boyu kira ödemeyin bir de nafaka alın olsun bitsin

size kim akıl veriyorsa felakete sürüklüyor konu sahibi. adamın sabrı bir yerde taşacak biz burda bu kadar hırslandıysak. biraz gururlu davranın çocuklarınıza birbirinden nefret eden anne baba modelleri bırakmayın. bunların hiç mi önemi yok yahu? varsa yoksa para

Ya siz de vicdan var mi ?

Keşke kuzenleriniz sizi yıllar önce kendinizi biraz geliştirip , hayatınızı sürdürmek için eşinizin ve çocuklarınızın eline bakmamaniz konusunda uyarsalardı da şimdi bu hallere düşmeseydiniz....Hayır ne bekliyorsunuz ki? Daha fazla kazaniyorsa daha fazla talep edeceksiniz adamı iyice tiksindireceksiniz kendinizden...Kafası atar da cekişmeli açarsa baba evine döneceksiniz ? Bunu mu istiyorsunuz gerçekten?

Insallah protokolü yırtar atar ve cekismeliye döner, o zaman kuzenleriniz bakar size

Konu sahibiyle ayni pozisyonda olsam hayatimin geri kalanini garanti altina alabilecek bir anlasmayi bu kadar kisa surede asla yapamazdim. Ayrica benimle tartisip isteklerime itiraz etmedigi icin iyice sinirlenip salya sümük aglardim sanirim. Bu yuzden takdir ediyorum hanimefendiyi bakin aklina bordro geliyor. Hanginizin aklina bordro gelir?

En son araba 13 bin nafaka vardi simdi bide kira yardimimi cikti bide nakit vardi alacagi amann ne uyanik kadinlar var yaa

Siz bizim 45 sayfa söylediklerimizden bunu mu anladınız gerçekten ? Hanımefendi bu adam gecinemesin diye elinden kazandığı her kuruşu aldığınızda ne olacak? Köprü altlarında yatsın, açlıktan ölsün mü istiyorsunuz? Eve dönsün, boşanmaktan vazgeçsin diye yapıyorsanız boşa umutlanmayin, bu hamlenizden sonra köprü altını bile size yeğler bence...Hem adam açliktan ölürse veya mutsuzluktan veya borç yükünden intihar ederse kim verecek size aylık 55 bin? Ne geçecek elinize? Kim çalışacak, çocuklara kim bakacak? Kuzenleriniz mi? Siz mi?

Son düzenleme:
Konu sahibi seni biri fena kaosa sürüklüyor ne yaoiyorsun Allah aşkına adamın sabri taşar çekişmeli bosanacagim derse bak abartmıyorum bunun onda birini anca alırsın . Hadi bosanmayacagim dedi başka bir eve çıksa sana aylık beş altı verse bir ev açsa yaşar bir kadınla sonra bosanacagim diye alacağın tazminat bu kadar yine olmayacak cidden senin için söylüyorum . Üç çocuk rezil olacak senin hırsın yüzünden

Valla adam en sonunda firtacak o zaman üç çocuğu mağdur edecek kadın ya acılara yürüyor korkmuyor zannediyor ki daha fazla daha fazla alacağım

Niyet adamı zora sokup eve donmesini beklemek zaten. yapamaz odeyemez zorlanir mecbur kalir döner evine derdinde.

Cocuklar buyuk ve bu yuzden mahkemede velayetle ilgili soz hakki var, konu sahibi bunu unutuyor. Cocuklar babayla kalmak istiyorum derse ve babanin sartlari uygunsa mahkeme velayeti babaya verebilir. Ki babanin sartlari uygun gorunuyor. Cocuklari koz olarak kullanip bunu dibine kadar zorlamak mantikli degil

20 yıl bir ruh hastasıyla yaşadığı yetmiyormuş gibi simdi bir de bu açgözlü ruh hastasını doyurmaya çalışıyor adam. Tam bir sülüksünüz.
Dandirik bir üni oku, ilk haftadan kendini hallettir, çok namusluymussun gibi ağla zırla ve zorla nikahlan. 20 yıl uykulara doyma yayıl yat adam it gibi çalışırken. Sonra bordrosuna bakayim da sanki ben okumusum ben yillarca calismisim ben it gibi kosturmusum gibi maaşının 4 te 3 une ipotek koyayim de.. Tüylerim diken diken oldu ya bu nasıl bir yuzsuzluk . Kuduruyor adam eskaza biriyle evlenir de bu saatten sonra gün yüzü gorur diye.

Birde aklıma ne geldi bu adam bu kadar pozisyon sahibi ya konu sahibi birden işten cikarilmis gibi gösterir kendini sigortasız çalışır bir yıl sen ortada şey gibi kalırsın o çocukların halı ne olacak o zmaan sen o kuzenlerinle hırsa kapılıp çok yanlışa yürüyorsun surfaki konuları bir oku adamlar iki kuruş nafakayı zar zor ödüyor onu da son tarihinde gerçek hayat evdeki yatmaya benzemez ben senin yerinde olsam biraz huyuna giderim gider bir dişli avukat bulur sonra borçlu cikarisn

Ayol konu sahibinin eşyaları büyük. Kadıncağız 1+1 e büyük lüx eşyaları nasıl sığdırsın. Biraz empati

Adama zorla nikah kıydırmanız ayrı skandal. Nikahta rızası yoksa dini olarak hükümsüz de. Araba yerine altınlarımın karşılığı deseniz bu kadar tepki de çekmezsiniz. Zorla nikah işin içinde olmasaydı fazlasını da versin derdim ama siz adamın hayatını mahvediyorsunuz.

Avukatınız makulsa onunla yol izleyin. Aileniz tuhaf, sizin saçma şeylere yönlendiriyor.

Eğer verdiğiniz imaj doğruysa da Allah kimseyi sizin gibilerin eline düşürmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…