size kim akıl veriyorsa felakete sürüklüyor konu sahibi. adamın sabrı bir yerde taşacak biz burda bu kadar hırslandıysak. biraz gururlu davranın çocuklarınıza birbirinden nefret eden anne baba modelleri bırakmayın. bunların hiç mi önemi yok yahu? varsa yoksa paraKuzenlerimle görüşüyorum bu konuyu onlar beni uyardı o pozisyonda sana söylediğinden daha çok kazanıyordur diye. Yıllarca benden bunu saklamış belki kenara biyere para atmış bile olabilir. Bunu öğrenmek istedim
Ya siz de vicdan var mi ?Son durumda önce arabayı getirmesini sonra protokolü imzalayacağımı söyledim, o da süre istedi bu süreyi protokolede yazarız dedi. Ama maaş bordrosunu görmek istiyorum çünkü inanmıyorum bana söylediği maaşın doğru olduğuna. Sizde demişsiniz kendine geçinecek para ayırmayacak kadar aptal bir adam değil. Bugün dönüş yapacaktı ama henüz birşey yok.
Keşke kuzenleriniz sizi yıllar önce kendinizi biraz geliştirip , hayatınızı sürdürmek için eşinizin ve çocuklarınızın eline bakmamaniz konusunda uyarsalardı da şimdi bu hallere düşmeseydiniz....Hayır ne bekliyorsunuz ki? Daha fazla kazaniyorsa daha fazla talep edeceksiniz adamı iyice tiksindireceksiniz kendinizden...Kafası atar da cekişmeli açarsa baba evine döneceksiniz ? Bunu mu istiyorsunuz gerçekten?Kuzenlerimle görüşüyorum bu konuyu onlar beni uyardı o pozisyonda sana söylediğinden daha çok kazanıyordur diye. Yıllarca benden bunu saklamış belki kenara biyere para atmış bile olabilir. Bunu öğrenmek istedim
Insallah protokolü yırtar atar ve cekismeliye döner, o zaman kuzenleriniz bakar sizeKuzenlerimle görüşüyorum bu konuyu onlar beni uyardı o pozisyonda sana söylediğinden daha çok kazanıyordur diye. Yıllarca benden bunu saklamış belki kenara biyere para atmış bile olabilir. Bunu öğrenmek istedim
AminnYazık kızzz adama çok acıdım, resmen şuna dönmüş adam
Allah çevremdeki tüm sevdiğim erkekleri ( babam, kardeşlerim, arkadaşlarım vs ) böyle konusahibi gibi yapışkan açgözlü ve tembel kadınlardan korusun amin
Bence kadinin ailesi musallat olur diye oyle yapmak istemiyor. Donuma kadar vereyimde şu kadindan kurtulayım diyorŞu adamın şirketini öğrenen, insanlık namına adama ulaşsın da cekismeliye dönsün.
En son araba 13 bin nafaka vardi simdi bide kira yardimimi cikti bide nakit vardi alacagiAblacım bankalar konut kredisi vermiyor artık eskisi gibi bu bir, krediyi alsa bile konu sahibi asla bir milyonluk evde oturmak istemiyor...(Ankara'da eli yüzü düzgün 1+1 veya dagbasinda 2+1 parası) sen ben olsak şukreder otururuz ama bu kadın 4+1 lüx siteden asagı oturmam diyor. Ayrıca evi olmasa da hayatı boyunca barınma problemi olmayacağından emin, bu yüzden şu anda araba, 5000 kira yardımı, toplu para işine geliyor, ev mev istemiyor kadın çünkü ihtiyacı yok...
Siz bizim 45 sayfa söylediklerimizden bunu mu anladınız gerçekten ?. Ama maaş bordrosunu görmek istiyorum çünkü inanmıyorum bana söylediği maaşın doğru olduğuna. Sizde demişsiniz kendine geçinecek para ayırmayacak kadar aptal bir adam değil. Bugün dönüş yapacaktı ama henüz birşey yok.
Valla adam en sonunda firtacak o zaman üç çocuğu mağdur edecek kadın ya acılara yürüyor korkmuyor zannediyor ki daha fazla daha fazla alacağımSiz bizim 45 sayfa söylediklerimizden bunu mu anladınız? Hanımefendi bu adamın gecinemesin diye elindeki kazandığı her kuruşu aldığınızda ne olacak? köprü altlarında yatsın, açlıktan ölsün mü istiyorsunuz? Eve dönsün, boşanmasın diye yapıyorsanız boşa umutlanmayin, bu hamlenizden sonra köprü altını yegler bence...Hem adam açliktan ölürse kim çalışacak, çocuklara kim bakacak? Kuzenleriniz mi?
Niyet adamı zora sokup eve donmesini beklemek zaten.Ya dostum bu adam bu kadına ömür boyu asgari ücret bağladı zaten, daha da güzeli 5 yıl sonra çocuklardan en az biri Ankara'da üniversite seçerse (ki neden seçmesin? konu sahibi de mutlaka çocuklara okul seçimlerinde yardımcı olur) bu adam çocukları için zaten çozecek eğitimleri bitene kadar barınma sorununu....Bu yüzden konu sahibinin barınma sorunu gibi bir sorunu yok , hayatı boyunca da olmayacak, o da bunu bildiği için hiç girmiyor o konuya....
Ayol konu sahibinin eşyaları büyük. Kadıncağız 1+1 e büyük lüx eşyaları nasıl sığdırsın. Biraz empatiAblacım bankalar konut kredisi vermiyor artık eskisi gibi bu bir, krediyi alsa bile konu sahibi asla bir milyonluk evde oturmak istemiyor...(Ankara'da eli yüzü düzgün 1+1 veya dagbasinda 2+1 parası) sen ben olsak şukreder otururuz ama bu kadın 4+1 lüx siteden asagı oturmam diyor. Ayrıca evi olmasa da hayatı boyunca barınma problemi olmayacağından emin, bu yüzden şu anda araba, 5000 kira yardımı, toplu para işine geliyor, ev mev istemiyor kadın çünkü ihtiyacı yok...
Cunku kadin kadinin kurdudurAyol konu sahibinin eşyaları büyük. Kadıncağız 1+1 e büyük lüx eşyaları nasıl sığdırsın. Biraz empati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?