- 4 Nisan 2023
- 369
- 147
- 23
- 29
Ben öğlenden sonra gidip kan vericem sen ne düşünüyorsunBen bugün tüm gün hastanedeydim başka bir işlem için kendim için değil. inan ki test yapmadım nasıl durdum bende bilmiyorumaslında bu kadar sabırlı biri değildim ama işte net bi sonuç istiyorum bugün yapsam yarına aklımda yine kalacak
Günaydın bilmiyorum çok değişik hissediyorum korkuyorum sanırımBen öğlenden sonra gidip kan vericem sen ne düşünüyorsuno büyük gün geldi çattı
Kızlar ben kan verdim geldim 2 ye kadar çıkar sonuç dediler bakalım. Dua Edin banaBen öğlenden sonra gidip kan vericem sen ne düşünüyorsuno büyük gün geldi çattık
Kızlar sonucum çıkmış kalbim küt küt atıyor açamıyorum sonucu. Eşim dışarda eve gelmesini bekliyorum aradım şimdi.. ölucem heyecandanKızlar ben kan verdim geldim 2 ye kadar çıkar sonuç dediler bakalım. Dua Edin banainsallah pozitif sonuç haberi veririm size
Ben gidiyorum vallaGünaydın bilmiyorum çok değişik hissediyorum korkuyorum sanırım
Açtın mıKızlar sonucum çıkmış kalbim küt küt atıyor açamıyorum sonucu. Eşim dışarda eve gelmesini bekliyorum aradım şimdi.. ölucem heyecandan
Kızlar sonucum çıkmış kalbim küt küt atıyor açamıyorum sonucu. Eşim dışarda eve gelmesini bekliyorum aradım şimdi.. ölucem heyecandan
Kızlar açtım 12.33 değerim ne şimdi bu pozitif mi ??Açtın mı
Pozitif ama doktor belki telrarlattırabilir 5in üstü pozitif oluyor çünküKızlar açtım 12.33 değerim ne şimdi bu pozitif mi ??
3.gün embriyosu sonuçta belki geç dollenmistir bilmiyorum ki. İnsallah yükselirPozitif ama doktor belki telrarlattırabilir 5in üstü pozitif oluyor çünkü
Doktoruna dedin mi sonucu3.gün embriyosu sonuçta belki geç dollenmistir bilmiyorum ki. İnsallah yükselir
Ameliyattaymış doktor bekliyorumDoktoruna dedin mi sonucu
Hemşire bişey dedi mi sonuca tahmin falanAmeliyattaymış doktor bekliyorum
Pozitif ama pozitif değil dedi 2 gün sonra testi tekrarlayabilirsiniz dedi doktor ameliyattan çıksın ona soralım sonra bakalım dediHemşire bişey dedi mi sonuca tahmin falan
Tamam bizede bihaber ver merak ettimPozitif ama pozitif değil dedi 2 gün sonra testi tekrarlayabilirsiniz dedi doktor ameliyattan çıksın ona soralım sonra bakalım dedi
Öyle düşünme inşallah net bi şekilde pozitif görürsunBenim sonucum daha çıkmadı ama umutlanmıyorum
Pozitif olsun diye çok dua ediyorum ama kendimi telkinliyorum umutlanmamak için negatif olursaÖyle düşünme inşallah net bi şekilde pozitif görürsun
Evet telkinlemen daha iyi. Senin sonuç ne zaman çıkacakPozitif olsun diye çok dua ediyorum ama kendimi telkinliyorum umutlanmamak için negatif olursa
Mesaj geldi şimdi maile gelmesini bekliyorumEvet telkinlemen daha iyi. Senin sonuç ne zaman çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?