3 kızım olacak milletin dili yüzünden sevinemedim ..

Inanamiyorum boyle dusunen insanlara rabbim evlat vermiste kizi erkegimi var sagligi yerinde olsun baska ne olabilir boyle dusunen veya ithamda bulunan insanlar icin lutfen moralinizi bozmayin

Allah sağlık ile kucağına almayı nasip etsin en ufak laf söyleyene aç ağzını yum gözünü evlat diye akla gelmedik yolları deneyen insanlar var ayıp bir de kadın olacaklar hiçbir kızına ne şimdi ne de doğunca bir kelime bile söyletme terbiyesizlere bak başa gelen çekilir ne demek dünyanın en güzel şeyi kız evladı olması yeni baştan genç kız olmak üç tane kendi canından arkadaş

Bana da kaynanam olcak sahsiyet yoksunu şahıs benim tercihim kız ama seninki erkek olcak galiba demişti. Ultroson fotosundan anlamış erkek cocugu 40 günde oluşurmuş organları falan
.O zaman da belli olmuyordu fotoda bisey.
Oooh canıma değsin oğlum olcak diyorum simdi de. Hatta 2.cocugu hic istemiyordum. Simdi bazen 2.olursa o da oğlan olur inşallah diyorum. Bi de böyle insani herşeyden nefret ettiriyorlar ki hamile kalmadan önce kızım olsa diye hayal kurardım benim icin hic önemli degil cok zor hamile kaldım zaten sinir stres bin paraydı. Rahim filmi hastane O bu.. bu insanların keşke agzina bisey tıkasak ta hic konuşamasalar. Kendisinin oğlu da kızı da var hiçbiri kendini takmıyor halbuki.neden tercihi kız onu da anlamadım sanki.manavdan meyve seciyoruz

Bizim milletten olsaydı 7.yi yapalım belki erkek olur diye 7.ye denerdi degil ki vazektomi yaptircak

Kizi olan oglan istiyor, oglu olan da kia istiyor. Bu dusuncedeki insar digerlerini de ayni dusuncede sandigi icin "keske kizin/oglun olsaydi" diyebiliyor bunu anlarim. Ama ille erkek cocuk istegi cahillik. Bu insanlara agzinin payini verip uzak durmak lazim

Neden böyle bisey yaptınız? Merakımdan soruyorum gerçekten. Bende çünkü kendimi tutamayıp ınstagram a çok kötü seyler yazcam diye korkuyorum da.. muhtemelen yazarsam silenler olacak .gerci o da hoşuma gider.

Yok valla ben şimdi oğlana hamileyim 2.cocugu istemiyorum ama birgün olursa onunda erkek olmasını isterim. O konuşanlar oyle sandığı için değil karşındakini yaralamak icin oyle söylüyor.

Allah ister kız ister erkek çocuk verir, laf söyleyenler hep cahillikten söylüyorlar sen hiç canını sıkma. Erkek olunca noluyor cidden çok merak ediyorum asil soyları mı yürüyecek bana çok komik geliyor. 4. Falan da yapmak zorunda değilsin illa erkek olsun diye kime ne ki evlat evlattır. Benim 1 kızım var açıkçası 2. bi cocuk düşünmüyorum. Toplum geri kafalılıktan kurtuldukça bu tarz saçmasapan düşünceler de yok olacaktır, duymazdan gel. Eşin de çok üzülüyorsa Allah bize bunu uygun görmüş de ikinizin de cinsiyet seçme şansınız yok ne de olsa.

Yok valla ben şimdi oğlana hamileyim 2.cocugu istemiyorum ama birgün olursa onunda erkek olmasını isterim. O konuşanlar oyle sandığı için değil karşındakini yaralamak icin oyle söylüyor.
Aslinda 2 kiz ya da 2 oglan buyurken daha cok arkadaslik ediyor birbirine.
Benim kv de ben oglan cocuklarini cok severim insallah 2.de oglan olur demisti. Hakikaten tam bir erkek anasi, tipik kayinvalide. Paşa ogluyla simdi ben ugrasiyorum

Aslinda 2 kiz ya da 2 oglan buyurken daha cok arkadaslik ediyor birbirine.
Benim kv de ben oglan cocuklarini cok severim insallah 2.de oglan olur demisti. Hakikaten tam bir erkek anasi, tipik kayinvalide. Paşa ogluyla simdi ben ugrasiyorum
Benimki de tam tersi benim tercihim.kiz dir dedi hamileyken ben de o yüzden herhalde, oğlum.olcak diye cok sevincliyim ondan 2.de erkek olsun bu ailede hic kiz cocuk olmasin diyorum görümce.zaten bekar evlenesi yok diğerlerin insallah kahrından bi hal olur. Bu arada seninki de tuhafmış benimki kadar iste. Oğlan ya da kiz olunca ne oluyorsa

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun 3 kızı olan cennetlik derler

Bende normalde 2. Cocugum kiz olsun isterdim . Cinsiyet ayrimciligindan degilde rabbimin iki meyvesini tatmak icin. Ama 3 tane görümcem var 3+3+2toplamda 8 kızlari var her ortamda oglumu dışlıyorlar kız degil diye. oglumun yasi kücük uzülüyor aralarina almiyorlar diye. Valla oğlum oldu ama burnumdan getirdiler. Sanki suc oldu.Oyüzden 2.cocugumda olursa inadina erkek istiyorum hatta ikiz erkek olsun istiyorum. K.v deme söyledim neden böyle yapiyorlar diye onlarin oğlu olmadigi icin yapiyorlar idare et diyor. Halbuki bir görümcemin 2 kızıda dünya güzeli 10 yillik tedavi sonrasi oldu.

Son düzenleme:
Kendiniz bir kadinsiniz ne saçmalık bu yahu kimse sevmez se ben severim demekle ilk siz asagiliyorsunuz. Amma saçma sapan şeyler pes

Öyle ınsanları iyi bilirim. Kafalarından hesap.yapanlari mevcut bide bunların cin takvimine göre oğlan olsunmus falan diye. Hahahaahhaa. Kıskanıyorlar iste. Insallah 2.çocuğunda erkek olur artık bunlar sancilana sancilana bir hal olurlar sende soda ikram edersin hazmetsinler diye

Kacıncı yüzyılda yaşıyoruz insan oğlu hala eski kafada olması ve böyle tip muhabbetlerin dönmesi beni üzdü cehalet çok kötü.
Sen hiç üzülme bebekte anlar karnında annesi
Allahım sağ salim kucagına almayı nasip etsin insallah sağlıklı bir ömrü olsun.
Lafınızı da esirgemeyin lütfen susmayın böylelerine gerekirse iletişimizi kesin bu kutsal süreçte sizi üzen herkesi uzak tutun mutlu bir hamilelik geçirmeye çalışın
Sağlıkla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…