- 16 Aralık 2019
- 105
- 81
- 13
- 28
- Konu Sahibi leylimley11223344
-
Inanamiyorum boyle dusunen insanlara rabbim evlat vermiste kizi erkegimi var sagligi yerinde olsun baska ne olabilir boyle dusunen veya ithamda bulunan insanlar icin lutfen moralinizi bozmayin3. Kızım olacak.. Biri 6 biri 4 yaşında dünyalar güzeli 2 kızım vardı.. Şimdi bir tane daha olacakmış... Allah içimi biliyor bir oğlum olsun çok istemiştim.. Ama kızın olacak deyince doktor çokta üzülmedim... Allah sağlıklı sığğatli hayırlısını versin dedim... Dünden beri arayan bitmedi.. Hatta biri... napalım başa gelen çekilir dedi.... Ben şokOlsun 4.ye yaparsın diyor bazılarıda.. Bunların diyenlerin hepside kadın.. Benim kızımı daha doğmadan aşşağılıyorlarmış gibi geliyor.. Çok üzülüyorum.. Eşimde pek bişey demedi.. Daha önceden ikiz bebeklerimiz vardı bi kız bi erkekti... Onlar erken doğum oldu ve ikiside öldü.. Eşim onlar keşke ölmeseydi dedi... Bir oğlum olsun çok isterdim ama sağlık olsun dedi..... Kızımı kimse sevmezse ben severim.. Ama 3.kız diyip aşşağılamaları beni çok üzüyor..
Bana da kaynanam olcak sahsiyet yoksunu şahıs benim tercihim kız ama seninki erkek olcak galiba demişti. Ultroson fotosundan anlamış erkek cocugu 40 günde oluşurmuş organları falanSırf erkek çocuğu diye ekstra istenmesi veya özellikle onun icin ölüp bitmeyi anlamadıgım ve asla haklı bulmadığım gibi tam tersini anlayamıyorum maalesef..
1 oglum var nasipse ikinci kız olacak. 1 kere bile Allahım kız olsun demedim. Sağlıklı olsun yeter dedim.
Soranlara kız olcak dedigimde her annenin bi kızı olmalı mutlaka iyi olmus diyende oldu, kız evlat en iyisi erkek olmadı iyiki diyenleri de okudum... Ben aşırı olan iki dusunceyi de anlamiyorum...
Bizim milletten olsaydı 7.yi yapalım belki erkek olur diye 7.ye denerdi degil ki vazektomi yaptircakBen simdiden sevdim tatli kuzunuzu
Oyle cok seveceksiniz ki,kimseye yer ve gerek kalmayacak zaten.
Bunu diyenler TLC kanalinda Kalabalik Aile programini izlesin,6 birbirinden guzel yavru,hepsi de kiz,ve babalari bana bu kadar yeter diye vazektomi yaptirdi.
Bazilari eminim kizlardan taş doserdi,erkege giden yollara
Neden böyle bisey yaptınız? Merakımdan soruyorum gerçekten. Bende çünkü kendimi tutamayıp ınstagram a çok kötü seyler yazcam diye korkuyorum da.. muhtemelen yazarsam silenler olacak .gerci o da hoşuma gider.Sımdı boyle seylerı kaale alıyor musunuz hala.ben instagramda storyme pcos rahatsızlıgımdan dolayı tedavi gordugumu olası gebelık durumumda herkesı baska bır story ile bilgilendirecegimi yazdım.öne cıkanlara ekledim.herkese acık ısletme hesabım var.tavsıye ederim.yorumlsr sorular kesıldı pıçak gibi.
Yok valla ben şimdi oğlana hamileyim 2.cocugu istemiyorum ama birgün olursa onunda erkek olmasını isterim. O konuşanlar oyle sandığı için değil karşındakini yaralamak icin oyle söylüyor.Kizi olan oglan istiyor, oglu olan da kia istiyor. Bu dusuncedeki insar digerlerini de ayni dusuncede sandigi icin "keske kizin/oglun olsaydi" diyebiliyor bunu anlarim. Ama ille erkek cocuk istegi cahillik. Bu insanlara agzinin payini verip uzak durmak lazim
2 kızı olanlar oyle olsun diye yapiyor bence de.3. Erkek olsun diye yapmadınız mı siz de?
Aslinda 2 kiz ya da 2 oglan buyurken daha cok arkadaslik ediyor birbirine.Yok valla ben şimdi oğlana hamileyim 2.cocugu istemiyorum ama birgün olursa onunda erkek olmasını isterim. O konuşanlar oyle sandığı için değil karşındakini yaralamak icin oyle söylüyor.
Benimki de tam tersi benim tercihim.kiz dir dedi hamileyken ben de o yüzden herhalde, oğlum.olcak diye cok sevincliyim ondan 2.de erkek olsun bu ailede hic kiz cocuk olmasin diyorum görümce.zaten bekar evlenesi yok diğerlerin insallah kahrından bi hal olur. Bu arada seninki de tuhafmış benimki kadar iste. Oğlan ya da kiz olunca ne oluyorsaAslinda 2 kiz ya da 2 oglan buyurken daha cok arkadaslik ediyor birbirine.
Benim kv de ben oglan cocuklarini cok severim insallah 2.de oglan olur demisti. Hakikaten tam bir erkek anasi, tipik kayinvalide. Paşa ogluyla simdi ben ugrasiyorum
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun 3 kızı olan cennetlik derler3. Kızım olacak.. Biri 6 biri 4 yaşında dünyalar güzeli 2 kızım vardı.. Şimdi bir tane daha olacakmış... Allah içimi biliyor bir oğlum olsun çok istemiştim.. Ama kızın olacak deyince doktor çokta üzülmedim... Allah sağlıklı sığğatli hayırlısını versin dedim... Dünden beri arayan bitmedi.. Hatta biri... napalım başa gelen çekilir dedi.... Ben şokOlsun 4.ye yaparsın diyor bazılarıda.. Bunların diyenlerin hepside kadın.. Benim kızımı daha doğmadan aşşağılıyorlarmış gibi geliyor.. Çok üzülüyorum.. Eşimde pek bişey demedi.. Daha önceden ikiz bebeklerimiz vardı bi kız bi erkekti... Onlar erken doğum oldu ve ikiside öldü.. Eşim onlar keşke ölmeseydi dedi... Bir oğlum olsun çok isterdim ama sağlık olsun dedi..... Kızımı kimse sevmezse ben severim.. Ama 3.kız diyip aşşağılamaları beni çok üzüyor..
Bana da kaynanam olcak sahsiyet yoksunu şahıs benim tercihim kız ama seninki erkek olcak galiba demişti. Ultroson fotosundan anlamış erkek cocugu 40 günde oluşurmuş organları falan
.O zaman da belli olmuyordu fotoda bisey.
Oooh canıma değsin oğlum olcak diyorum simdi de. Hatta 2.cocugu hic istemiyordum. Simdi bazen 2.olursa o da oğlan olur inşallah diyorum. Bi de böyle insani herşeyden nefret ettiriyorlar ki hamile kalmadan önce kızım olsa diye hayal kurardım benim icin hic önemli degil cok zor hamile kaldım zaten sinir stres bin paraydı. Rahim filmi hastane O bu.. bu insanların keşke agzina bisey tıkasak ta hic konuşamasalar. Kendisinin oğlu da kızı da var hiçbiri kendini takmıyor halbuki.neden tercihi kız onu da anlamadım sanki.manavdan meyve seciyoruz
Oglan olunca madalya takıyorlar heralde
Öyle ınsanları iyi bilirim. Kafalarından hesap.yapanlari mevcut bide bunların cin takvimine göre oğlan olsunmus falan diye. Hahahaahhaa. Kıskanıyorlar iste. Insallah 2.çocuğunda erkek olur artık bunlar sancilana sancilana bir hal olurlar sende soda ikram edersin hazmetsinler diyeBende normalde 2. Cocugum kiz olsun isterdim . Cinsiyet ayrimciligindan degilde rabbimin iki meyvesini tatmak icin. Ama 3 tane görümcem var 3+3+2toplamda 8 kızlari var her ortamda oglumu dışlıyorlar kız degil diye. oglumun yasi kücük uzülüyor aralarina almiyorlar diye. Valla oğlum oldu ama burnumdan getirdiler. Sanki suc oldu.Oyüzden 2.cocugumda olursa inadina erkek istiyorum hatta ikiz erkek olsun istiyorum. K.v deme söyledim neden böyle yapiyorlar diye onlarin oğlu olmadigi icin yapiyorlar idare et diyor. Halbuki bir görümcemin 2 kızıda dünya güzeli 10 yillik tedavi sonrasi oldu.
Valla bana da takmadılarValla bana takan olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?