- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.342
- 823
- Konu Sahibi leylimley11223344
-
Ne mutluBu resmi profil fotom yaptım.. Whatsaptada durumda paylaştım... Günümü aydınlattı içim huzur doldu çok teşekkür ederim
Amin... Allah cümlemize evlatlarımızı hayırlı yetiştirmeyi nasip etsin... Buraya böyle güzel mesajlar yazdığınız için ne kadar teşekkür etsem azAh canimmm yaa bana da neler dediler olsunlar etsinler 3. Kızım olduğunda bidaha yaparsın yok illa oğlan olmak zorundamiki noldu kazayla yine hamile kaldım bi kızım daha oldu napim attimmi bi komşum ne dedi biliyomusun senin fabrikada kıza çalışıyormuş ben bu insana haddini bildirip hayatimdan sildim suan bana merhaba bile diyemiyor.
Gelen allahtan biz bunu unutuyoruz istese oğlanda vermez mi bunu bilen kullar ısrarla neden 3kiz 4kiz deyince saçmalıyor sorsan hepsi hoca tayfası ya rabbim bana kız layık görmüş bakalım salih abi şekilde yetistirecemmi yada oğlan nasip etmiş ben oğlumu yetistirebilicemmi ikisininde hayırlısını diliyorum
Benim oğlum yok, hamdolsun 4 kızım var inslh hayirli yetistiririm
3. Kızım olacak.. Biri 6 biri 4 yaşında dünyalar güzeli 2 kızım vardı.. Şimdi bir tane daha olacakmış... Allah içimi biliyor bir oğlum olsun çok istemiştim.. Ama kızın olacak deyince doktor çokta üzülmedim... Allah sağlıklı sığğatli hayırlısını versin dedim... Dünden beri arayan bitmedi.. Hatta biri... napalım başa gelen çekilir dedi.... Ben şokOlsun 4.ye yaparsın diyor bazılarıda.. Bunların diyenlerin hepside kadın.. Benim kızımı daha doğmadan aşşağılıyorlarmış gibi geliyor.. Çok üzülüyorum.. Eşimde pek bişey demedi.. Daha önceden ikiz bebeklerimiz vardı bi kız bi erkekti... Onlar erken doğum oldu ve ikiside öldü.. Eşim onlar keşke ölmeseydi dedi... Bir oğlum olsun çok isterdim ama sağlık olsun dedi..... Kızımı kimse sevmezse ben severim.. Ama 3.kız diyip aşşağılamaları beni çok üzüyor..
Ayy terbiyesiz insanlar evlat bu ya can bu kurban olurum onları verene . Lütfen cevaplarını verin terbiyesizlikleri yanlarına kalmasın
Ayrıca bizim oralarda kız evlat öz evlat derler :)
Oğlu olanlar üvey evlatmi oluyor. Şu yazdiginizla konu sahibinin sikayet ettigi insanlardan hicbir farkiniz kalmiyor malesef. Evlat evlattir rabbim yaratmistir. O ol der olur. Sen bir erkek evlat olsun dediginde oluyormu. Bizler kimizki onun yarattigini öz üvey sıfatlandırabilicez.
Kadınlar daha duyarlı aileleri konusunda daha hassas oluyor muhtemelen o amaçla söylenmiş bir söz bir de kız çocukları bıcır bıcır kendini sevdirir anlamda belki de . Ben konu sahibinin içini ferahlatmak için söyledim . Bu tip linç girişimlerine de asla canak tutmam cevabımı veririm geçerim . Iyi günler diliyorum :)
Başa gelen çekilir ne demek yahu. Allah hayırlısını versin erkeğinde kızında. Benim bi abim bi ablam var. Abimi çok severim ablamla da hiç anlaşamam. Ama abimi yeri gelir 5 ay ne görür ne konuşurum ablamla hergün konuşuruz.
abimde ne anneme baktı hastalandığında aradı (vefat etti) sordu ne de babama yapıyo aynısını.
yani erkek diye değil de hayırlı evlat olsun diye düşünmek lazım.
allah ömür versin benimde bir oğlum var kızım olsun çok isterim. İnsanoğlun gönlü hep olmayanı istiyo
Tanımadığınız kişilerle sen diye konuşulmaz . Tekrar iyi günler diliyorum :)Asla hic kimseyi linc etmem girisimdede bulunmam.ama yazgigin yaziyi oku kendi cevabini kendine ver. Bana gerek yok.
3. Kızım olacak.. Biri 6 biri 4 yaşında dünyalar güzeli 2 kızım vardı.. Şimdi bir tane daha olacakmış... Allah içimi biliyor bir oğlum olsun çok istemiştim.. Ama kızın olacak deyince doktor çokta üzülmedim... Allah sağlıklı sığğatli hayırlısını versin dedim... Dünden beri arayan bitmedi.. Hatta biri... napalım başa gelen çekilir dedi.... Ben şokOlsun 4.ye yaparsın diyor bazılarıda.. Bunların diyenlerin hepside kadın.. Benim kızımı daha doğmadan aşşağılıyorlarmış gibi geliyor.. Çok üzülüyorum.. Eşimde pek bişey demedi.. Daha önceden ikiz bebeklerimiz vardı bi kız bi erkekti... Onlar erken doğum oldu ve ikiside öldü.. Eşim onlar keşke ölmeseydi dedi... Bir oğlum olsun çok isterdim ama sağlık olsun dedi..... Kızımı kimse sevmezse ben severim.. Ama 3.kız diyip aşşağılamaları beni çok üzüyor..
Eşine şöyle biz bir yavruya sahip olabilmek için ne paralar doktukkkk ne hormonlar yedik.ne kadar yiprandigimizi da işte kucağımıza alınca unuttuk gitti.milletin sözü bitmez oğlan olsaydı da evdeki 2 kızınıza sararlardi.pabucunuz dama atıldı diye.ruhu bozuk milletin3. Kızım olacak.. Biri 6 biri 4 yaşında dünyalar güzeli 2 kızım vardı.. Şimdi bir tane daha olacakmış... Allah içimi biliyor bir oğlum olsun çok istemiştim.. Ama kızın olacak deyince doktor çokta üzülmedim... Allah sağlıklı sığğatli hayırlısını versin dedim... Dünden beri arayan bitmedi.. Hatta biri... napalım başa gelen çekilir dedi.... Ben şokOlsun 4.ye yaparsın diyor bazılarıda.. Bunların diyenlerin hepside kadın.. Benim kızımı daha doğmadan aşşağılıyorlarmış gibi geliyor.. Çok üzülüyorum.. Eşimde pek bişey demedi.. Daha önceden ikiz bebeklerimiz vardı bi kız bi erkekti... Onlar erken doğum oldu ve ikiside öldü.. Eşim onlar keşke ölmeseydi dedi... Bir oğlum olsun çok isterdim ama sağlık olsun dedi..... Kızımı kimse sevmezse ben severim.. Ama 3.kız diyip aşşağılamaları beni çok üzüyor..
Allah içimi biliyor bir oğlum olsun çok istemiştim.. Ama kızın olacak deyince doktor çokta üzülmedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?