- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- Konu Sahibi leylimley11223344
-
Ben simdiden sevdim tatli kuzunuzu3. Kızım olacak.. Biri 6 biri 4 yaşında dünyalar güzeli 2 kızım vardı.. Şimdi bir tane daha olacakmış... Allah içimi biliyor bir oğlum olsun çok istemiştim.. Ama kızın olacak deyince doktor çokta üzülmedim... Allah sağlıklı sığğatli hayırlısını versin dedim... Dünden beri arayan bitmedi.. Hatta biri... napalım başa gelen çekilir dedi.... Ben şokOlsun 4.ye yaparsın diyor bazılarıda.. Bunların diyenlerin hepside kadın.. Benim kızımı daha doğmadan aşşağılıyorlarmış gibi geliyor.. Çok üzülüyorum.. Eşimde pek bişey demedi.. Daha önceden ikiz bebeklerimiz vardı bi kız bi erkekti... Onlar erken doğum oldu ve ikiside öldü.. Eşim onlar keşke ölmeseydi dedi... Bir oğlum olsun çok isterdim ama sağlık olsun dedi..... Kızımı kimse sevmezse ben severim.. Ama 3.kız diyip aşşağılamaları beni çok üzüyor..
ne yazık ki bu devirde, iki çocuğu hatta bir çocuğu bile fazla gören kısır kafalı bir tayfa türedi. ki sizinki üçüncüymüş. bu tayfayı çıldırtır bu durum.3. Kızım olacak.. Biri 6 biri 4 yaşında dünyalar güzeli 2 kızım vardı.. Şimdi bir tane daha olacakmış... Allah içimi biliyor bir oğlum olsun çok istemiştim.. Ama kızın olacak deyince doktor çokta üzülmedim... Allah sağlıklı sığğatli hayırlısını versin dedim... Dünden beri arayan bitmedi.. Hatta biri... napalım başa gelen çekilir dedi.... Ben şokOlsun 4.ye yaparsın diyor bazılarıda.. Bunların diyenlerin hepside kadın.. Benim kızımı daha doğmadan aşşağılıyorlarmış gibi geliyor.. Çok üzülüyorum.. Eşimde pek bişey demedi.. Daha önceden ikiz bebeklerimiz vardı bi kız bi erkekti... Onlar erken doğum oldu ve ikiside öldü.. Eşim onlar keşke ölmeseydi dedi... Bir oğlum olsun çok isterdim ama sağlık olsun dedi..... Kızımı kimse sevmezse ben severim.. Ama 3.kız diyip aşşağılamaları beni çok üzüyor..
Aaa çok ilginç Rabbimin nasip ettiğine nasıl böyle yorumlar insanlar,böyle bir bakış açısının ne insanlıkta ne Allah katında yeri yok,benim annemin dedesinin 7 tane kızı varmış camiye gittigi zaman hoca 7ler babası kalksın dermis her seferinde çünkü 7 tane kızı olanın cennetlik olduğu inancı varmis,siz kendinizi uzmeyin sağlıkla büyütün 3 kizinizi da keşke benim de kızım olsa insan kolay bulamıyor artık evladı3. Kızım olacak.. Biri 6 biri 4 yaşında dünyalar güzeli 2 kızım vardı.. Şimdi bir tane daha olacakmış... Allah içimi biliyor bir oğlum olsun çok istemiştim.. Ama kızın olacak deyince doktor çokta üzülmedim... Allah sağlıklı sığğatli hayırlısını versin dedim... Dünden beri arayan bitmedi.. Hatta biri... napalım başa gelen çekilir dedi.... Ben şokOlsun 4.ye yaparsın diyor bazılarıda.. Bunların diyenlerin hepside kadın.. Benim kızımı daha doğmadan aşşağılıyorlarmış gibi geliyor.. Çok üzülüyorum.. Eşimde pek bişey demedi.. Daha önceden ikiz bebeklerimiz vardı bi kız bi erkekti... Onlar erken doğum oldu ve ikiside öldü.. Eşim onlar keşke ölmeseydi dedi... Bir oğlum olsun çok isterdim ama sağlık olsun dedi..... Kızımı kimse sevmezse ben severim.. Ama 3.kız diyip aşşağılamaları beni çok üzüyor..
İşte bu da yanlis evlat evlattir. Kız öz , erkek üvey olur mu ? Bizim oralarda öyle derler demek o dusunceyi desteklemek olmuyor mu? Terbiyesiz dediğiniz insanlardan farkınız olsun. Onların kiz çocuk icin söylediğinin erkek çocuk için versiyonu bu, cinsiyet ayrımcılığı yapmayınAyy terbiyesiz insanlar evlat bu ya can bu kurban olurum onları verene . Lütfen cevaplarını verin terbiyesizlikleri yanlarına kalmasın
Ayrıca bizim oralarda kız evlat öz evlat derler :)
Rica ederim. Sağlıkla kavuşun inşallah, ferah olun tabii, üç çiçek yetiştireceksiniz, hayırla inşallah....Hay Allah razı olsun nede güzel hislerime tercüman olduniçimi farahlattın çol teşekkür ederim
Senin sevgin 3üne de yeter. Gereksiz insanlar sevse ne sevmese ne.benim 1 oğlum var 2. Kız onada olsun kız olsun dediler.ağızlarının payında verdim valla cahil pislikler3. Kızım olacak.. Biri 6 biri 4 yaşında dünyalar güzeli 2 kızım vardı.. Şimdi bir tane daha olacakmış... Allah içimi biliyor birl oğlum olsun çok istemiştim.. Ama kızın olacak deyince doktor çokta üzülmedim... Allah sağlıklı sığğatli hayırlısını versin dedim... Dünden beri arayan bitmedi.. Hatta biri... napalım başa gelen çekilir dedi.... Ben şokOlsun 4.ye yaparsın diyor bazılarıda.. Bunların diyenlerin hepside kadın.. Benim kızımı daha doğmadan aşşağılıyorlarmış gibi geliyor.. Çok üzülüyorum.. Eşimde pek bişey demedi.. Daha önceden ikiz bebeklerimiz vardı bi kız bi erkekti... Onlar erken doğum oldu ve ikiside öldü.. Eşim onlar keşke ölmeseydi dedi... Bir oğlum olsun çok isterdim ama sağlık olsun dedi..... Kızımı kimse sevmezse ben severim.. Ama 3.kız diyip aşşağılamaları beni çok üzüyor..
Aynen. Bizde de durum aynı. Babam bile onları gördükçe iyi ki üçünüzde kız olmuşsunuz diyor. Birazda yetiştirme tarzı:Maaalesef cahil zihniyetin kalintilari bitmiyor
Bizde 3kizkardesiz ve iyikide boyleyiz 3umuzude babam okuttu öğretmen yapti zamaninda burun bukenlerin çocukları orada burada ailesinin canini yakarken simdi hepsi babama özeniyor.
Oyuzden bosverin siz cocuklariniza sahip cikin
Cinsiyet degil sahsiyet onemli
aynen oyle bu zihniyet sonbulmuyor cunku bunu kadinlar yapıyorAynen. Bizde de durum aynı. Babam bile onları gördükçe iyi ki üçünüzde kız olmuşsunuz diyor. Birazda yetiştirme tarzı:
Göster pipini, sen erkeksin, gez, toz , ye iç yapıyorlar. Bol harçlık bol özgürlük. Sonra başa bela oluyor. Önce bu yetiştirne tarzı son bulmalı.
Yoksa evlat evlat. Erkek kız farketmez.
Aman Allahım, şaka gibi bir konu3. Kızım olacak.. Biri 6 biri 4 yaşında dünyalar güzeli 2 kızım vardı.. Şimdi bir tane daha olacakmış... Allah içimi biliyor bir oğlum olsun çok istemiştim.. Ama kızın olacak deyince doktor çokta üzülmedim... Allah sağlıklı sığğatli hayırlısını versin dedim... Dünden beri arayan bitmedi.. Hatta biri... napalım başa gelen çekilir dedi.... Ben şokOlsun 4.ye yaparsın diyor bazılarıda.. Bunların diyenlerin hepside kadın.. Benim kızımı daha doğmadan aşşağılıyorlarmış gibi geliyor.. Çok üzülüyorum.. Eşimde pek bişey demedi.. Daha önceden ikiz bebeklerimiz vardı bi kız bi erkekti... Onlar erken doğum oldu ve ikiside öldü.. Eşim onlar keşke ölmeseydi dedi... Bir oğlum olsun çok isterdim ama sağlık olsun dedi..... Kızımı kimse sevmezse ben severim.. Ama 3.kız diyip aşşağılamaları beni çok üzüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?