3 kızım olacak milletin dili yüzünden sevinemedim ..

inşallah biterrr

Tabi ki üçüncüsü erkek olsun diye içinizden geçirmeniz normal.
Ama o kadar..
İçinizden geçer, olmazsa nasiptir.
İnsanlar neden böyle terbiyesiz hiç anlamıyorum ki.

Sağlıklı olsun, güzellikle gelsin, en önemlisi bu.
Bizde üç kızız, en küçüğü de benim.
Çok da güzel birşey üç kız kardeş olmak.
Benim de bir oğlum var, hamile olduğumu duyan herkes inşallah bir de kız olur dediler.

Hiç erkek çocuk takıntım yoktur, o yorumlara gıcık olup inşallah bu da erkek olur dediğim oldu.
Diyeceğim o ki, iki oğlunuz olsa inşallah bu kız olur derdi insanlar.

Sağlıklı olsun, hayırlı olsun.
Kimseyle konuşmayın, bosverin.
Eşinizi de duymazdan gelin, erkek olup hasta olsaydı cinsiyeti değil sadece sağlıgi için dua ederdin diyin.
Belki aklı başına gelir.

Hayırlı doğum olsun inşallah hepimize

Var öyle densizler. Allah ıslah etsin. Nice insanlar var senelerce uğraşıp evlat sahibi olamayan. Bunlar bulmuşta bunuyor( konu sahibinden bahsetmiyorum) Kız olana erkek olsaydı, erkek olana kız olsaydı diyen fikirsizleri Allah ıslah etsin

amin. ben de deneyip de anne olamayanlardanim.. Allah benimle beraber her isteyene, her hak edene, layik olana, kiymetini bilip insan gibi insan yetistireceklere nasip etsin anne baba olmayi.. boyle konulari gorunce la havle vela kuvvete cekiyorum..

Gerçekten etrafınızın yaptıgı çok kötü bi tutum. Bende şu an üçüz gebeyim üçüde kız. Kayınbabam bi duyunca 5-6 saniye susmuş sessizlik olmuş eşim öyle dedi. Kendi annem keşke biri erkek olsaydı dedi. Allah biliyor eşimde bizde isterdik değişik olsun. Misal üç erkek de se doktor biri kız gönlümden geçerdi. ama rabbim böyle nasip etmiş. Duyunca çok sevindik. Hiç ama hiç üzülmedik . Eşimde öyle aynı derecede sevindi. Ama bende ilerde duyacağim galiba keşke biri erkek olsaydı diye sinyaller veriliyor ... valla diyenin agzına lafı yapiştırırım siz de yapiştırın.

amin. ben de deneyip de anne olamayanlardanim.. Allah benimle beraber her isteyene, her hak edene, layik olana, kiymetini bilip insan gibi insan yetistireceklere nasip etsin anne baba olmayi.. boyle konulari gorunce la havle vela kuvvete cekiyorum..
Amin canım bende sendenim malesef rabbim nasip eder inşallah bir gün

Anlatamazsın arkadaşım boşuna yorma güzel parmaklarını ...

Sağlıklı sıhhatli olsun gerisi önemli değil. Bakmayın öyle dediklerine demek istedikleri bi tane de oğlun olsaydı bosbağazliktan. Emin ol doğduğunda çok sevilicek aşağılanmayacak yani.. bebeğin hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelsin inşallah.

Bizde üç kız kardeşiz
Çok güzel bir çocukluk geçirdik
Hiç takmayın sizin sevginiz hiç eksik olmasın
Sağlıkla güzellikle dünyaya gelsin
Bunları diyenlerinde dili yamulsun ki
Kötü enerjileri içlerinde kalsın

Siz de böyle konuşarak oğlu olan annelere aynı muameleyi yapıyorsunuz.
Örümcek kafalı diyorsunuz da..
Bakın bu işin kızı erkeği yoktur.
Hepsi birdir, hepsi evlattir.

Ahh ben de muzdaribim bu durumdan. Benzer başlık açmayı düşündüm.. benim de 3. Oğlum olacak. Ilk baslarda kiz dendi. Herkes daha bi sevindi sonra bi kiz bi erkek derken en son erkek dendi. Yas itibariyle olsa gerek ikili tarama yüksek çıktı aldırmayı düşünmedim doktorlar amniyosentez yaptırmadığım için garipsediler bile. Su dünyada sağlık gibisi var mı ya? Cok şükür en son gayet sağlıklı dediler. Hiç kiz evlat büyütüp yetiştirmediğim icin beni bir telas almıştı. 2. Oğlum o kadar hareketli ki kalabalik bir aile olalim cocuklarimiza kardeş olsun diye 3. De yaş geçmeden olsun istedik. Simdi 2 numara tam 1 yaşında ve kardeşiyle arasinda 1.5 yaş olacak ben çok mutluyum. Daha ne isterim? Yeni yeni cinsiyet soranlara bu da oğlan deyince hemen ses tonu değişiyor yaa neyse olsun olsjn saglik olsun bilmem ne.. kime neyse anlamadim gitti. Onlar mi bakip buyutecek yetistirecek? Gercekten şuursuzluk şükürsüzlük, başka bir şey değil. Neymiş erkeklerin ergenliği varmış cok zor geçecekmiş vs vs. Kiz olunca çok iyi rahat geçeceğinin garantisi var sanırım. Her birey ayrıdır kardeşler bile bambaşkadır. Sağlık olsun huzur olsun gerisi boş. Boş konusanlara takilmayalim..

Aminnn rabbim.tez vakitte nasip etsin

Ay o mantıkla benim eski komşum 4 çocuk yaptı 4u de erkek, askeriye gibi evin içi leş gibi testosteron kokuyo

Böyle tepki verenlere diyecegım su oluyor. Rabbim onları kız evladın verecegı bir bardak suya muhtaç eylesin

Allahım millet çocuğu olsun diye ölüp bitiyor böyle adamların 3 çocuğu oluyor
Allah kıymetini bilene versin diyorum, siz de sıkmayın canınızı, sağlıkla hayırla gelsin inşallah.

Bunlar ne biçim yorumlar yahu? Siz erkek analarına saydırırken hiç ben ne diyorum ne yazıyorum diyor musunuz bakıyor musunuz yazdıklarınıza? Erkek isteyenlere beddua eden bile olmuş. Yahu iki seçenek var ya kız ya erkek. Hamile kalırken ikisini de göze almıyor musunuz? Kız evlat berekette erkek değil mi? Niye evlendiniz o zaman elalemin oğullarıyla? Hayatımda böyle şeyler duymadım ne kadar öfke dolu yorumlar. Erkek evlat evin bereketini mi götürüyo aynı mantıkla? Elaleme karışıyo dediğiniz kocalarınız için günde yüz kere anacı kocam diye konu açıyorsunuz. Yapmayın etmeyin ne erkek annesinin ne kız annesinin birbirine üstünlüğü yok. Üstünlük yetiştirebilmekte. Şu forumda bir normal sezeryan analığı iki cinsiyet analığı hiç bitmiyor çok üzücü.

Başa gelen cekilir mi!!! Size bunu diyen kim ? Ayrıca doğurmak değil bakabilmek önemli.3 bile bana göre çokta 4.yu nasıl tavsiye ediyorlar sırf erkek olsun diye , o da kız olsa neyse 5.ye erkek olur diyecekler. Allah sağlık versin yavrulariniza.Bizim bir tanıdığımızin seneler önce 2.cocugu kız olunca baba karaları bağladı, kız olacağına olseydi mi yalan olmasın kötü bişey dedi. Kız doğdu, o gün bugün kulağı duymuyor. Baba tabii cok pişman olmuştur eminim o laflara ,bir hırsla söyledi muhtemelen, soyları devam etmeyecek diye baskı vardı üzerinde (soy konusunu çok anlamsız bulurum ayrıca soy kızdan niye devam etmesin soyadı çok mu öneml) Neyse ama adam doğduğu günden beri kızıni öyle sever ki , kızı 30 yaşlarında şu an.Kizini ölesiye sever , hala da çok düşkündür. Evlat sevilmez mi, kız erkek farketmez.Hayirli , sağlıklı olsun yeter

3 kız kardeşiz. Bence erkek evlattan iyiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…