3 kızım olacak milletin dili yüzünden sevinemedim ..

oyy ne guzel, kizlar cogaliyor :)
insanlar hala cahilce konusabiliyorlar ne yazik ki..
Evlatlarin hepsi cicek gibi, hepsi mis ♡ bu hamilelik doneminde bunlari dusunup uzulmek yerine tadini cikarmalisin. Kim ne demis, ne diyor, ne dusunuyor zerre kadar onemi yok. Yeter ki saglikla gelsin.. Ayrica bu tarz dusuncede olan insanlarla ben iletisimimi keserdim..

Hic oyle dusunmeyin milletin soylemleri kiz olmasiyla alakali degil 3ununde ayni cinsiyette olmasiyla alakali. Benim bir arkadasimda 3.cocugunu dogurdu 3 u de erkek. O da sizin karşılaştiginiz gibi ayni soylemlere maruz kaldi. Yani 3 u de erkek olsa yine "olsun uzulme 4.yu yaparsin o kiz olur insallah" diye insanimiz soyleyecekti.

Kesinlikle katılıyorum hemde bunu biz kadınlar yapıyoruz malesef.benimde iki oğlum var mesela bulaşık makinası boşaltırken gelir bana yardım ederler,çoraplarını kendileri makineye atarlar oyuncaklarını toplarlar, toz almaya bile ya rdim ederler bir 7 yaşında diğeri 4.5 yaşında.aman erkektir deniyorum öğretiyorum. kızımda aynı o şekilde olacak erkek kız ayrımı yapmayacagiz.biz kadınlar erkek cocugada kız çocuğa da eşit davranirsak bizim çocuklarımızda öyle davranacak ve bu cinsiyet ayrımı.zamanla bitecek inşallah.erkek evlat da kiz evlat da nimet berekettir.her yavru rizkiyla gelir.

Benimde oğlum oluyor diye kayınvalidem beni teselli edercesine konuştu olsun kızım o da evlat diyor. Cinsiyet önemli mi Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin gerisi mühim değil
Bizim sulalede de kiz cocuk yok, tek kiz benim. Kuzenimin erkek çocuğu olacagini ogrendikleri zaman insanlar onlari da sizi teselli ettikleri gibi etmislerdi.

Çok şanslısınız
2 kızım var keşke birtane daha olsa.
3üyü kesinlikle düşünmüyorum, ama olsa bir kızım daha olsun diye dua ederdim. Oğlum olsun hiç istemedim.
Özellikle bu zor karantina günlerinde en iyi arkadaşlarım oldu ikiside. Beni hiç üzmüyor ve bunaltmiyorlar. Rabbimde hep onların yüzünü güldürsün.

Aaahh ahh.. Kızı olanlara heeep çok özenirim.. Ne kadar şanslısınız! 1 oğlum var 15 aylık; Allah’ım ona sağlıklı ömür versin; ikinciye hamileyim şu an, eşim de ben de kızımız olsun istiyoruz ama Allah’ımın takdiri, alnımıza ne yazıldıysa. Sağlıklı olsun da inan önemli değil cinsiyeti.
3 kızın olacağı için çekemiyorlardır :) Bizim etrafımızda da herkes “kızınız olur İnşallah” diye dua eder. İnsanlar çeşit çeşit işte. Canını sıkma, karşılık ver ki içinde kalmasın bence.

Siz milletin lafına ne bakıyorsunuz ! Millet ota çöpe konuşur, üstlerine vazife olmayan şeylere burunlarını sokmaya bayılırlar. Kusura bakmayın ama buna biraz da müsaade eden sizsiniz. Benim çocuklarım ile ilgili ileri geri konuşanların var ya alın'larını karışlarım vallahi. Yok öyle, herkes haddini bilecek!

Erkek kızımı kaldı bu devirde hala cahil kafalardalar hiç takmayın gerekli cevabıda verin kız erkek olmuş ne farkeder hayırlısı olduktan sonra valla ne örnekler görüyorum onca üzerine titreyerek büyüttüğün meslek sahibi ettiğin çocuk anne babasını beğenmeyip huzur evine atan o yüzden allah'ım herkese vicdanlı merhametli evlatlar nasip etsin yok erkek miş kızmış böyle muhabbetleri olması bile çok çirkin ve ayıp allah ıslah etsin böyle düşünenleri peygamber efendimizin bu kadar kıymet verdiği kız çocuklarını küçümsemek kimin haddine kendinizi üzmeyin böyle müslümanlıktan nasibini almayan kişiler için

3. Erkek olsun diye yapmadınız mı siz de?
Tabiki hayır.. Bende 6 kardeşim ve eşimde 6 kardeş.. Çok çocuğu seviyoruz.. Çok şükür maddi durumumuz el verişli.. Ben kardeşlerimi çok seviyorum.. Her zaman varlıklarıyla bana huzr vermişlerdir.. İstedim ki çocuklarımda bir birlerine yoldaş olsunlar. Ayrıca polikistik over hastasıyım.. Her çocuğumdada tedaviyle hamile kalıyorum.. Uzun tedavilerden geçiyorum.. Ve bu çocuk içinde 1 sene doktorların kapısını aşındırdım...ben bu kadar emek vermişken benim evladımı aşşağılar gibi başa gelen çekilir demeleri beni çok üzdü.. Allah kalbimi biliyor..

Cinsiyete göre değişir tabi ki ama bir kız bir oğlum var. Kızım o kadar sakin, o kadar uysal bir bebekti ki oğlum bizi uykuya hasret bıraktı. 2 aydın her gün 2-4 saatlik uykuyla duruyorum. Gözlerimin altı mosmor oldu yani. Bir de bu kısmı var işin. Benim eşimde keşke kız olsaydı diyor. Herkes kendinde olmayanı ister. Bence elalemin çenesini kapatın fazla konuşmasınlar. Çok istiyorsanız siz yapın erkek bebek, bende seveyim deyin.

Şimdi bir şey yazardım da banlanacağım... Allah akıl fikir versin. Rahatsızlığınızı dile getirin böylelerine biraz had bilsinler başkalarınada yapamasınlar zira göz yumdukça devam ediyorlar. Bir söz vardır : “Kusuru kendisine söylenmeyen adam, yaptığını hüner zanneder.” Biri artık bu hal bilmez, ahval bilmez, uslüp bilmez saçma sapan insanlara dur desin ne olur ! Neyse sakinim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…