- 24 Eylül 2019
- 627
- 844
- 18
- Konu Sahibi leylimley11223344
-
Bu resmi profil fotom yaptım.. Whatsaptada durumda paylaştım... Günümü aydınlattı içim huzur doldu çok teşekkür ederimEki Görüntüle 2617004
Bu manzaranın bir benzeri evinize geliyor.
Var mı daha ötesi...
Bu şükredilesi birşey, üzülüp mahzun olunacak bir şey kesinlikle değil.
Sahip olacağınız serveti siz farkederseniz, o zaman ortada sorun kalmaz.
Sağlıkla kavuşun.
Biz 4 kardeşiz dördümüzde kiziz3. Kızım olacak.. Biri 6 biri 4 yaşında dünyalar güzeli 2 kızım vardı.. Şimdi bir tane daha olacakmış... Allah içimi biliyor bir oğlum olsun çok istemiştim.. Ama kızın olacak deyince doktor çokta üzülmedim... Allah sağlıklı sığğatli hayırlısını versin dedim... Dünden beri arayan bitmedi.. Hatta biri... napalım başa gelen çekilir dedi.... Ben şokOlsun 4.ye yaparsın diyor bazılarıda.. Bunların diyenlerin hepside kadın.. Benim kızımı daha doğmadan aşşağılıyorlarmış gibi geliyor.. Çok üzülüyorum.. Eşimde pek bişey demedi.. Daha önceden ikiz bebeklerimiz vardı bi kız bi erkekti... Onlar erken doğum oldu ve ikiside öldü.. Eşim onlar keşke ölmeseydi dedi... Bir oğlum olsun çok isterdim ama sağlık olsun dedi..... Kızımı kimse sevmezse ben severim.. Ama 3.kız diyip aşşağılamaları beni çok üzüyor..
Olabilir insanın içinden cinsiyet tercihi geçebilir çok normal birşey. Anormal olan kız çocukları şöyledir böyle hayırlıdır yok annesine babasına sadık olur falan ne saçma sözler. Bir tarafı yapayım derken öteki tarafı yıkıyorlar. Son zamanlarda kız bebek tercihi çok oluyor olabilirde. Eskiden nasılki erkeği övüp kızı yermek hoş değilse şimdi de öyle olmalı. Yetiştirdiğin insandan sorumlusun cinsi ne olursa olsun. Yazık günah hep bir taraf üzülüyor böyle konulardaKesinlikle katılıyorum hemde bunu biz kadınlar yapıyoruz malesef.benimde iki oğlum var mesela bulaşık makinası boşaltırken gelir bana yardım ederler,çoraplarını kendileri makineye atarlar oyuncaklarını toplarlar, toz almaya bile ya rdim ederler bir 7 yaşında diğeri 4.5 yaşında.aman erkektir deniyorum öğretiyorum. kızımda aynı o şekilde olacak erkek kız ayrımı yapmayacagiz.biz kadınlar erkek cocugada kız çocuğa da eşit davranirsak bizim çocuklarımızda öyle davranacak ve bu cinsiyet ayrımı.zamanla bitecek inşallah.erkek evlat da kiz evlat da nimet berekettir.her yavru rizkiyla gelir.
Yanlıs anlamayın ama sız ucuncu cocugu erkek olur umuduyla mi yaptınız eger oyleyse o yorumu yapanlardan farkınız kalmaz. Bir kızım var boyle bir toplumda buyuyecek diye gercekten cok uzuluyorum kız evlat gibisi var mı Allah aşkına.3. Kızım olacak.. Biri 6 biri 4 yaşında dünyalar güzeli 2 kızım vardı.. Şimdi bir tane daha olacakmış... Allah içimi biliyor bir oğlum olsun çok istemiştim.. Ama kızın olacak deyince doktor çokta üzülmedim... Allah sağlıklı sığğatli hayırlısını versin dedim... Dünden beri arayan bitmedi.. Hatta biri... napalım başa gelen çekilir dedi.... Ben şokOlsun 4.ye yaparsın diyor bazılarıda.. Bunların diyenlerin hepside kadın.. Benim kızımı daha doğmadan aşşağılıyorlarmış gibi geliyor.. Çok üzülüyorum.. Eşimde pek bişey demedi.. Daha önceden ikiz bebeklerimiz vardı bi kız bi erkekti... Onlar erken doğum oldu ve ikiside öldü.. Eşim onlar keşke ölmeseydi dedi... Bir oğlum olsun çok isterdim ama sağlık olsun dedi..... Kızımı kimse sevmezse ben severim.. Ama 3.kız diyip aşşağılamaları beni çok üzüyor..
Ne diyeceğimi şaşırıyorum o an.. Allah sağlıklı sığğatli versin.. Bu zamanda kızda bir erkekte diyorum... Ama sabrım taşmak üzere en son kime patlarım bakalım..
Genelde böyle başta istenmeyip ehh neyse denilen çocuklar sonra hepsinden daha çok sevinir. Hiç takmayın kafanıza ve en önemlisi bunu ne iki çocuğunuzun ne de doğunca 3. Kızınızın yanında asla zikretmeyin3. Kızım olacak.. Biri 6 biri 4 yaşında dünyalar güzeli 2 kızım vardı.. Şimdi bir tane daha olacakmış... Allah içimi biliyor bir oğlum olsun çok istemiştim.. Ama kızın olacak deyince doktor çokta üzülmedim... Allah sağlıklı sığğatli hayırlısını versin dedim... Dünden beri arayan bitmedi.. Hatta biri... napalım başa gelen çekilir dedi.... Ben şokOlsun 4.ye yaparsın diyor bazılarıda.. Bunların diyenlerin hepside kadın.. Benim kızımı daha doğmadan aşşağılıyorlarmış gibi geliyor.. Çok üzülüyorum.. Eşimde pek bişey demedi.. Daha önceden ikiz bebeklerimiz vardı bi kız bi erkekti... Onlar erken doğum oldu ve ikiside öldü.. Eşim onlar keşke ölmeseydi dedi... Bir oğlum olsun çok isterdim ama sağlık olsun dedi..... Kızımı kimse sevmezse ben severim.. Ama 3.kız diyip aşşağılamaları beni çok üzüyor..
Hay Allah razı olsun nede güzel hislerime tercüman oldunAh ne güzel maşallah. Sağlıklı ve hayırlı olsun üç evladınız da.
İki kızdan sonra bir de oğlan istemiş olabilirsiniz.
İki oğlan olsa bir de kız isteyebilirsiniz.
Önce sağlık isteriz elbette ama herkesin gönlünde bir aslan yatar, bir dileği olabilir.
Böyle cinsiyet heveslerini anlayabiliyorum.
Amaa sonucu beğenmemeyi anlayamam. Kime kafa tutuyor, kime küsüyor veya kim ile aşık atıyor bu insanlar.
Boşverin gerçekten, insanımız böyle çocuk yapmak, yapmamak, cinsiyet, çocuk sayısı gibi konularda yorum yapmayı sever.
Bozun geçin.
Hayırlı olsun
O kadar çok haklısın ki... Ama bundan sonra daha güçlü olacağımKızlarımızın arkasında dimdik durmanız gerekiyordu. Milletin dilini sevincinin önüne koyan bir anne olmamalıydınız.
3. Kızım olacak.. Biri 6 biri 4 yaşında dünyalar güzeli 2 kızım vardı.. Şimdi bir tane daha olacakmış... Allah içimi biliyor bir oğlum olsun çok istemiştim.. Ama kızın olacak deyince doktor çokta üzülmedim... Allah sağlıklı sığğatli hayırlısını versin dedim... Dünden beri arayan bitmedi.. Hatta biri... napalım başa gelen çekilir dedi.... Ben şokOlsun 4.ye yaparsın diyor bazılarıda.. Bunların diyenlerin hepside kadın.. Benim kızımı daha doğmadan aşşağılıyorlarmış gibi geliyor.. Çok üzülüyorum.. Eşimde pek bişey demedi.. Daha önceden ikiz bebeklerimiz vardı bi kız bi erkekti... Onlar erken doğum oldu ve ikiside öldü.. Eşim onlar keşke ölmeseydi dedi... Bir oğlum olsun çok isterdim ama sağlık olsun dedi..... Kızımı kimse sevmezse ben severim.. Ama 3.kız diyip aşşağılamaları beni çok üzüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?