3 kızım olacak milletin dili yüzünden sevinemedim ..

Halamın bir kızı bir oğlu var . Hicbir cocugunu sıkıp bunaltmadi altındaki dairesi boştu gelin oturun demedi gelin de kızım da nasıl rahat ederse öyle olsun dedi . Şimdi kızı hep üstüne düşüyor gidiyor torunlairni goturuyor ama oğlu evine adımını atmıyor .Halam oğluna hasret . Sadece onlar giderse görüşüyorlar düşünün . Oğluyla gelini sürekli gelinin annesinde korona günlerinde bile . Oğluna cikiyosunuz madem gelin çok özledim dediğinde aldigi cevap anne korona var.
Diyeceğim o ki Allah her şeyin hayırlısını versin .bunun kızı erkeği yok o kızları da Allah yolunda en hayırlı şekilde yetiştirin cennetle mujdelenmissiniz demektir inşallah. .

Bu resmi profil fotom yaptım.. Whatsaptada durumda paylaştım... Günümü aydınlattı içim huzur doldu çok teşekkür ederim

Telefonda öyle dedikleri anda yüzlerine kapatıver telefonu
Kız olunca ne oluyor erkek olunca ne oluyor
Bebeğin cinsiyetini belirleyen erkek bu arada sanki sen doğuramamış gibi bi tavır var
Şu muhabbetler bile çok saçma insanlar hala bıkmadı erkek olunca nolçak padişah anasımı olunuyor sanki
Sustur öyle diyenleri konuşturmaya fırsat bile verme

Biz 4 kardeşiz dördümüzde kiziz
Babam bir konuşma arasında ben asla erkek evladım olsun diye böyle birşey demedim benemnunum diyordu birde RABBİM herşeyin en hayırlısını versin erkek evlatta tabiki önemli ama sana yoldas yardım eden ne bilim brmdrbende kız çocuğunu çok istiyorum tabiki en hayırlısı neyse o olsun inşallah ne kızı erkeherkeği bak ikisinde muhtacız ikiside olmadı o yüzden şükür et benim ablamın 3 çocuğu var ucude erkek

Olabilir insanın içinden cinsiyet tercihi geçebilir çok normal birşey. Anormal olan kız çocukları şöyledir böyle hayırlıdır yok annesine babasına sadık olur falan ne saçma sözler. Bir tarafı yapayım derken öteki tarafı yıkıyorlar. Son zamanlarda kız bebek tercihi çok oluyor olabilirde. Eskiden nasılki erkeği övüp kızı yermek hoş değilse şimdi de öyle olmalı. Yetiştirdiğin insandan sorumlusun cinsi ne olursa olsun. Yazık günah hep bir taraf üzülüyor böyle konularda

Yanlıs anlamayın ama sız ucuncu cocugu erkek olur umuduyla mi yaptınız eger oyleyse o yorumu yapanlardan farkınız kalmaz. Bir kızım var boyle bir toplumda buyuyecek diye gercekten cok uzuluyorum kız evlat gibisi var mı Allah aşkına.

Ne diyeceğimi şaşırıyorum o an.. Allah sağlıklı sığğatli versin.. Bu zamanda kızda bir erkekte diyorum... Ama sabrım taşmak üzere en son kime patlarım bakalım..

Hiiiiççç dinlemeyin duymayın
Biz dört kızız, evinizde sürekli şenlik olacak
Gebeliğinizin tadını çıkarın, böyle cahillikleri dinlemeyin, dünyalar güzeli bir prenses geliyor daha ne olsun şükredin, gerisi boş

Belki inanmayacaksınız ama bir tanıdığımızın akrabası var. Kadın 4. kez doğum yaptı hepsi oğlan oda kız olsun diye sürekli hamile kalıyormus. Olmayınca olmaz. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah Analı Babalı büyüsün sağlıklı ve hayırlısı olsun her zaman için gerisi boş.

Ah ne güzel maşallah. Sağlıklı ve hayırlı olsun üç evladınız da.

İki kızdan sonra bir de oğlan istemiş olabilirsiniz.
İki oğlan olsa bir de kız isteyebilirsiniz.
Önce sağlık isteriz elbette ama herkesin gönlünde bir aslan yatar, bir dileği olabilir.
Böyle cinsiyet heveslerini anlayabiliyorum.
Amaa sonucu beğenmemeyi anlayamam. Kime kafa tutuyor, kime küsüyor veya kim ile aşık atıyor bu insanlar.
Boşverin gerçekten, insanımız böyle çocuk yapmak, yapmamak, cinsiyet, çocuk sayısı gibi konularda yorum yapmayı sever.
Bozun geçin.
Hayırlı olsun

Genelde böyle başta istenmeyip ehh neyse denilen çocuklar sonra hepsinden daha çok sevinir. Hiç takmayın kafanıza ve en önemlisi bunu ne iki çocuğunuzun ne de doğunca 3. Kızınızın yanında asla zikretmeyin

Hay Allah razı olsun nede güzel hislerime tercüman oldun içimi farahlattın çol teşekkür ederim

Kimse önemli değil, hepsi dış kapının dış mandalı. Ama eşiniz ayıp etmiş. Benim eşimde kızı olmasını çok istiyordu. Hatta o kadar istiyordu ki, biz tüp bebek yaptırırken cinsiyet seçemezmiyiz bile demişti. Bugün yüksek ihtimalle erkek olduğunu öğrendik. Sağlıklı olduğu için çok sevindik. Ufacık bi üzüntü görmedim yüzünde. Evlat evlattır, kızı erkeği olmaz. 2 aşılama 2 tüp bebek sonrası tutundu yavrum bana. Kurban olurum verene. Eşiniz ne kadar şanslı olduğunun farkında değil.

İnsanoğlu işte, kız ister erkek ister , 1 tane çocuk ister 2. ister, ister de ister nefsi var sonuçta..
Yüce Allah sağlıklı sıhhatli, akıllı fikirli evlatlar versin hele ki bu ahir zamanda, erkek çocuk cennete götürmüyor sonuçta , siz onlara bakmayın Allah size üçüncü rahmet meleğini göndermiş , saliha kullarından eylesin inşallah...

Poff cidden boyleleri nazik üsluptan anlamaz
Direkt hangi zamandan ışınlandin acaba cahiliye mi? diye sakaya vurup yuzune dan diye carpmak lazim

3 kız kardeşiz kızları çok severim benim de bir kızım var Allah bağışlarsa kızların kız kardeşi olması muazzam bir şey
Eşinize kızmıyorum çünkü ben de kızım olmasa üzülürdüm biz kadınlar kız erkeklerse erkek seviyor nedense
Tabii ki hepsinden önce en önemlisi sağlıklı olmaları
Annem tek kız iki erkek kardeş anneannem keşke bir kızım daha olsaydı der
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bence hiç takmayın söylenenleri

Sımdı boyle seylerı kaale alıyor musunuz hala.ben instagramda storyme pcos rahatsızlıgımdan dolayı tedavi gordugumu olası gebelık durumumda herkesı baska bır story ile bilgilendirecegimi yazdım.öne cıkanlara ekledim.herkese acık ısletme hesabım var.tavsıye ederim.yorumlsr sorular kesıldı pıçak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…