Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ohh ohh ask sarhoslugu super valla cok guzel hedefler bunlar. Ben nasil olduysa kilo almis cikiyorum oysa yediklerim midemde bile durmadi regl olamadim ondan mi bilmiyorum ama gaza gelmem lazim bugun kan testi yaptircam bosa zaman harcamayim varsa var yoksa spora devamm . Adina cok mutlu oldum

Evet canımm hiç iştahım olmuyor metabolızmam durmasın dıye zorla bırseyler yıyorumm

Canımcım regl olman yakınsa ondandır ben de geçen hafta 1 kg fazla çıkmıştım reglden dolayı, umarım beklediğin sonucu alırsın canımm en yakın zamanda

Allah kabul etsin canim keske sahurda yumurta filan yeseydin inan daha tok tutuyotr ben hic dikkat etmeden ramazanda uc kg verdim iftarda istedigimi yedim sahurda yumurta sut peynit dom sal eksik etmedim haa uc tanede ceviz .

sağol canım, önceki gece çok aç hissettim ve saat de oldukça geç bi saatti, hadi dedim yarın niyetleneyim o şekilde oldu. bahsettiğim pizza olunca da yumurta yemedim. arada sıkılıyorum yumurtadan, hergün yiyince bi süre sonra bayıyor :))
bu gece uyuyakaldım, yarın başarabilirsem yine niyetleneceğim. hiç etkilenmiyorum karataydan alıştım, zaten günler o kadar kısa ki 5te akşam oluyor..

Noraa ne güzel ya, ben de böyle 1 kilo azalmış görsem kendimi.. ah ahh.. demek aşık oldun hadi bakalım hayırlısı :)))
neyse sabırlı olacağım, varsın her ay 1 kilo gitsin nolacak, 4-5 ay sonra yine hedefime ulaşmış olurum yani:)
aslında yarışma da beni strese sokuyor sanırım, cumaya mutlaka vermem lazım dedikçe veremiyorum galiba..
zaten sorun nerde bi anlasam halledecem de :)))

menüye bayıldım. her Karatay menüsü gördüğümde bende yapmak istiyorum bayılıyorum avuç avuç ceviz fındık yemeye

off afiyet Şifa olsun

Suleee ayy bide guzel anlatmis ki
çok güzeldi ama en sevdiğim şeydir çikolatalı meyve bayramlarda falan hiç hazır almam kendim yaparım. taze meyve ve sıcak çikolata olunca dayanamayıp 1-2 güplettim işte

dk hapları bende de hem şişkinlik hem de inanılmaz iştah açılması yapıyor o yüzden kullanmıyorum. Dr a danışmak da fayda var ama erkekler birhoşzaten kilo alırsın konuşurlar kilo verirsi,n konuşurlar memnun etmek zor

hadi yaa bak karataya doğru gidiyorum

günaydın kızlar.geçmişi okuyamadım.cok yogun ve sıkıcı bir haftasonu geçirdim.umarım sizler güzel geçirmişsinizdir.
günayyydııııınnn....Güzel bir haftasonu oldu benim için. bir sürü birikmiş işleri hallettim en azından

harikaaa çok sevindim :)

Canımmm teşekkür ederimmm inş hayırlısı olur.

Acaba biraz değişiklik yapsan nasıl olur? Sabah ve öğleni karataya uygun yapıp akşamı da hafif geçirsen salata+çorba gibi.

Ondan galiba reglim solladi gecti bes gun geciktim

Canımmm teşekkür ederimmm inş hayırlısı olur.

Acaba biraz değişiklik yapsan nasıl olur? Sabah ve öğleni karataya uygun yapıp akşamı da hafif geçirsen salata+çorba gibi.

canım menülerime bakarsan zaten öğlen bişey yemiyorumki ben. yoğurt yiyorum sadece. 2 öğün yapıyorum yani.. akşam da çorba salata yersem hiç kilo veremem metabolizmam durur..
kızma ama burdan da anlaşılıyor ki menülerimize bakmıyorsun :)) yorum bekliyorum senden bundan sonra menülere

menüye bayıldım. her Karatay menüsü gördüğümde bende yapmak istiyorum bayılıyorum avuç avuç ceviz fındık yemeye

hadi yaa bak karataya doğru gidiyorum

canım ben ara öğünlü diyetle çok hızlı kilo vermiştim, 3 ayda 11 kilo, hem de spor yapamadan gitmişti hem detempom şimdiki kadar yüksek değildi. yine kuruyemiş vardı ama gün içerisine 3-4 ara öğüne dağılmış şekildeydi, ekmek yine yok gibi bişeydi.. ama işte ömürboyu kalmıyor malesef o şekilde de ömür boyu beslenemiyorsun, dışardan yemek yemek yoktu mesela, yağ önerilmiyordu, zeytin yoktu. zeytin ne kadar faydalı halbuki.. karatayı okuyunca bunun avrupadan devşirme bir diyet olduğunu düşündüm açıkcası:) bi de diyet sonrasında aldığım kilolar, giden yerlerinde değil de karnımda belmde toplandı, bu da sağlığımın bozulduğunu gösteriyormuş. karatay tam olarak bunları anlatıyor kitabında. okuyunca çok etkilendim başladım. ayrıca ara öğünlü diyette tatlı isteğim vs kaybolmamıştı mesela hiç. uzun vadede beslenme alışkanlığını değiştirmek istiyorsan karatayı öneririm. dışarda özgürce yemek yemek istiyorsan, aç kalmadan doygunluk hissini tadarak diyet yapmak istiyorsan karatay çok güzel. benim vermem gereken 5 kilo var belki o yüzden böyle gidiyor ama yüksek kilolular daha hızlı sonuç görüyor gördüğüm kadarıyla.. bir de benim eksiğim spor.. mesela banu hergün güzel spor yapıyor ve hep kilo veriyor..

Yok cnmm kızmam açıkcası ben menülere yorum yapamıyorum hiç, yanlış birşey söylemekten korkuyorum :) ama senin menülerine biliyorum karataydan dolayı :)

Diyet tecrübelerime dayanarak söylüyorum canım, herkesin metabolizması farklıdır tabii ama ben ne zamanki akşamı hafif geçireyim o zaman kilolar su gibi akıyor :) benim fikrim karatayı tamamiyle bırak demiyorum ama biraz değiştir vücudu şaşırt bence. bir de ayıptır sorması wc problemin var mı?

öğlen zaten acıkmamış oluyorum canım, sabah kahvaltısını 9 gibi yapıyorum ve 3 e kadar hiç acıkmıyorum. sonra eve gidip keten tohumlu yoğurt yiyorum. akşam da ne yemek varsa ekmeksiz, salata ve yoğurtla yiyorum. bulgur vs haftada 1 kez 3 yemek kaşığı yiyorum.
aslına bakarsan tamamen kaçamaksız ve sporlu bir hafta geçiremedim, hep bişeyler mani oldu, ya regl, ya ilaç, ya hastalık, misafir, yok yemek daveti vs derken bende de hata var yani.. bir hafta bi hiç kaçamak yapmadan ve her gün spor yaparak denesem kesin gider, ama işte buraya geldiğimiz için yemek davetleri oluyor sürekli. mesela bu salı akşam yine var, bi de bizim için özellikle yemek verilince 2 kaşık şundan 3 kaşık bundan diye bi şekilde bozuluyor..hele tatlı.. evde hiç yemiyorum ama böyle yemeklerde zorunda kalıyorum. ben olsam gelen kişi yemese hiç alınmam ama burdakiler alınıyor, beğenmedik falan sanıyorlar.. off yaa... en iyisi spor spor.. :))
yatılı bakıcımız olacak bi kaç hafta sonra iş başlayacak ülkesinden gelip. yatılı kalacağı için oğlanı uyuduktan sonra evde bırakıp kocamla geceleri yada sabahları yürüyüş düşünüyorum.. en iyisi bu sanırım..

wc sorunum vardı ama çokşükür son günlerde bi sıkıntım kalmadı..
of ne berbat bi durummuş, hayatım boyunca böyle sıkıntı yaşamamıştım ya.. buraya gelen herkes bi şekilde yaşıyormuş, hava değişimi su değişimi, çok normal aslında.. çörek otu keten tohumu ve bolca suyla halloldu sanırım :)))

bilgilendirme için teşekkür ederim canım ben bi iyice araştırayım ilk fırsata hatta kitabı okusam daha iyi sanki dimi :)

bilgilendirme için teşekkür ederim canım ben bi iyice araştırayım ilk fırsata hatta kitabı okusam daha iyi sanki dimi :)

kitabını okursan ne kadar yanlış beslendiğimizi, ara öğünün aslında pek de iyi bişey olmadığını görünce baya etkileniyor insan.. mutlaka okumak gerek bence..

pazar menüsü
sabah11-13:00 kadar biraz uzun yavaş yavaş bir kahvaltı oldu. Aslında masada neler neler vardı da ben bakıp bakıp nefis terbiyesi yaptım )
Bir parça burgu peynir
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
1/2 patates ile omlet
domates
salatalık
2 dilim kepek ekmek
1 portakal dilmlenmiş

Ara 1 avuç leblebi

Akşam
tavuklu salata (Tavuk az koydum üzerine sabah çok protein aldığımiçin)
ayran

su 2lt
1 yaseminli yeşil çay
1 zencefilli çay
spor yok (Ev işi yaptım çok yoruldum.Bisiklet bana ben ona baktım uzun süre.Sonra kalkıp tozunu aldım )

Günaydın tatlımmmmm

Uu hafta sonu ocin bile super bi menu

Tşkler canımcımmm şeytan dürtüyo bazen ama o zaman hemen sizi düşünüp hayır demeyi beceriyorum

Eşin seni hasta görünce dayanamıyor ve diyetini suçluyor tabikiii ama sen yinede dikkat et tatlım onun yanında fazla diyetten bahsetme artık

allah kanul etsin blucummm çikolatayı kim sevmezki neyseki 3 parça yemişsin sıkma canını zaten niyetliymissin

günaydın kızlar.geçmişi okuyamadım.cok yogun ve sıkıcı bir haftasonu geçirdim.umarım sizler güzel geçirmişsinizdir.

Günaydınnn tatlımmm allah yardımcın olsun her gün yoğunsun

Günaydınnnnnn canımcımmmm çok mutluyum senin adına bizde seni çok seviyoruz bitanemmmm tüm mutlulukları hakediyorsunn
haydi bakalım bu hafta güzel bir sonuç gelecek aşk sebebiyle

Gunaydin hanimlar 40 dak yani 4km yuruyusumu yapim bir lt suyumu ictim 1saat utu simdide az kalorili bol enerjili kahvaltimi yapicam

günaydınnn canımmm maşallahın var afiyetolsun tatlım ütüyü ben bi türlü sevemedim zorakiii

aynı dert bendede var blucum yumurtanın binbir çeşidini keşfediyorum artık sıkılmamak için evet spor yapma şansın olsa kesinlikle istediğin sonuca daha çabuk ulaşacaksın ben bu kadar spora bile bu hafta 400 gr cık verebildim ama haklısın daha çok kilosu olan bizlerde klo daha çabuk gidiyor ilerde zorlanacağız gerçi ama bakalım

Bende tavsiye ediyorum şulecim geçekten her açıdan çok sağlıklı bir beslenme üstelik ömür boyu yaşam kalitemizi yükseltecek bir beslenme tarzı kitaplarını okudukça zaten sende ister istemez başlayacaksın

portakalı kahvaltıda yemen çok süper olmuş canım tama karataya uygun ekmek olmasaymış tabiii sne bir an önce oku bitanem gerçekten çok faydasını göreceksin cildinde bile

karataya benimde vefa borcumvar 2 haftada tatlı krizimi bitirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…